ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

2 دستور پخت کیک وگان بادام زمینی سالم و انرژی بخش

Home  /   2 دستور پخت کیک وگان بادام زمینی سالم و انرژی بخش
کیک وگان بادام زمینی

کیک گیاهی بادام زمینی

کیک وگان بادام زمینی بدون شکر، کره یا روغن تهیه می شود. می توان گفت این کیک ارزش تغذیه ای خود را از موز و کره بادام زمینی شیرین نشده می گیرد. کاکائوی بدون شکر، طعم شکلاتی لذیذی را به آن اضافه می کند که باعث می شود عسل و تکه های شکلات تلخ، شیرینی لطیفی داشته باشند. ترکیب این مواد نه تنها طعمی منحصر به فرد به این کیک می دهد، بلکه آن را سبک، سالم و کم کالری می کند. در ادامه به بررسی دو دستور پخت کیک وگان بادام زمینی می پردازیم.

برای خرید بادام زمینی آستانه اشرفیه می توانید به بخش فروش بادام زمینی آستانه هتمت مراجعه فرمایید.

دستور پخت کیک وگان بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کیک وگان بادام زمینی:

  • 2 فنجان جو دو سر
  • 2 فنجان شیر بادام یا شیر جو
  • 1/4 فنجان عسل یا خرما
  • 1/4 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • 2 قاشق غذا خوری کره بادام زمینی شیرین نشده
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • 1 عدد موز رسیده بزرگ، له شده
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 3/4 فنجان شکلات وگان تلخ خرد شده

دستورالعمل پخت:

  • فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
  • موز را در یک کاسه بزرگ با استفاده از چنگال له کنید.
  • پودر کاکائو را توسط صافی الک کنید. عسل یا خرما را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • جو و شیر را به مخلوط اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود (زیاد مخلوط نکنید، فقط تا زمانی که همه چیز خوب ترکیب شود).
  • کره بادام زمینی را با بکینگ پودر مخلوط کرده و در آخر شکلات را اضافه کنید.
  • مخلوط را در قالب کیک بریزید و در دمای 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه بپزید. یک خلال دندان بردارید و در کیک فرو کنید زمانیکه خلال دندان تمیز بیرون بیاید، کیک پخته شده است. اگر هنوز خیس یا خام است، سه تا پنج دقیقه دیگر بپزید. (اگر کیک را دوباره در فر می پزید، به دقت مراقب آن باشید).
  • کیک را سرو کنید. می توانید روی آن را با مقداری پودر شکر یا مقداری کره بادام زمینی تزئین نمایید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از دستور پخت سایر کیک های بادام زمینی می توانید به مقاله کیک بادام زمینی – دستور پخت 2 کیک با بادام زمینی مراجعه فرمایید.

دستور پخت کاپ کیک وگان بادام زمینی

این کاپ کیک وگان بهترین میان وعده گیاهی است که دستور العمل ساده ای دارد و می توان آن را به عنوان غذایی انرژی بخش استفاده نمود.

مواد تشکیل دهنده کاپ کیک بادام زمینی وگان:

  • کره بادام زمینی: بهترین کره بادام زمینی طبیعی بدون شکر و روغن اضافه است. همچنین می توانید از کره بادام درختی برای افزایش مصرف پروتئین گیاهی و کاهش چربی های اشباع شده استفاده کنید. اما به طور کلی، هر کره آجیلی که دوست دارید می تواند در دستور پخت استفاده شود.
  • بکینگ پودر: در صورت تمایل می توانید بکینگ پودر یا نصف مقدار آن جوش شیرین استفاده نمایید. در نظر داشته باشید مقدار زیاد آن می تواند طعم تلخی به جا بگذارد.
  • آرد جو دوسر: آرد جو دو سر بهترین گزینه سالم برای تهیه این کیک وگان است. با این حال، آرد یا آرد همه منظوره نیز کار می کند، اما کیک خشک می شود.
  • شربت افرا: شربت افرا یا هر شیرین کننده مایعی که دوست دارید، می تواند در این دستور پخت استفاده شود.
  • شیر بادام شیرین نشده: یا هر شیر گیاهی غیر لبنی که دوست دارید، شیر جو دوسر و شیر سویا نیز موثر هستند.
  • عصاره وانیل یا اسانس وانیل.
  • شکلات تلخ وگان: این گزینه اختیاری است، اما خمیر کیک با تکه های شکلات بسیار لذیذ است و من این افزودنی را به شدت توصیه می کنم.

چگونه خمیر کیک را درست کنیم؟

مقدار مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک وگان بادام زمینی:

  • 2 قاشق غذا خوری آرد جو – یا آرد همه منظوره یا آرد سفید
  • 2 قاشق غذا خوری کره بادام زمینی – طبیعی، بدون شکر، بدون روغن اضافه شده
  • 1 قاشق غذا خوری شربت افرا – یا شربت آگاو
  • 2 قاشق غذا خوری شیر گیاهی – شیر بادام یا شیر سویا دمای محیط
  • ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل – یا اسانس وانیل
  • ⅛ قاشق چای خوری نمک – اختیاری است، اگر کره بادام زمینی بدون نمک باشد
  • 1 ½ قاشق غذا خوری شکلات تلخ وگان – اختیاری

دستورالعمل ها

  • در یک لیوان کره بادام زمینی، شربت افرا و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • شیر بادام، در دمای اتاق، بکینگ پودر و آرد جو دوسر بسیار ریز (یا آرد دلخواه) را با همزن بزنید تا خمیری سبک و بدون گلوله در بیاید.
  • در صورت تمایل چند تکه شکلات اضافی روی آن بپاشید.
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید
  • کف قالب های لیوانی را با روغن چرب کنید، خمیر کیک را به آنها اضافه کنید و 12 تا 15 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

کاپ کیک بادام زمینی ما آماده است. امیدوارم از آن لذت ببرید.

منابع:
مقاله کیک وگان بادام زمینی
مقاله دستور پخت کیک بادام زمینی بدون شکر و کره

دسته بندی محصولات آموزش بادام زمینی, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.