ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

۳ نوع دسر شیرین و متنوع با عسل

Home  /   ۳ نوع دسر شیرین و متنوع با عسل
۳ نوع دسر شیرین و متنوع با عسل

در این روز های گرم بهاری با یک نوشیدنی خنک می‌توانید یک دسر شیرین و خوشمزه میل کنید. در این مقاله می‌خواهیم ۳ نوع دسر متنوع که به کمک عسل تهیه می‌شوند، بپردازیم.  

۱.چیز کیک عسلی

ترکیب چیز کیک و عسل یک دسر شیرین و دلنشین به ما می‌دهد.

مواد لازم

  • ۶ فنجان (۲۳۰ گرم) کورن فلکس
  • ۱۰۰ گرم کره بدون نمک
  • ۶۵ گرم شکر
  • ۲۵ گرم عسل

فیلینگ چیزکیک عسلی سوخته

  • ۱۶۰ گرم عسل
  • ۸۰ گرم کره بدون نمک
  • ۱ کیلوگرم پنیر خامه ای، خرد شده، دمای اتاق
  • ۲/۱ فنجان (۱۱۰ گرم) شکر
  • ۲/۱ ۱ فنجان (۳۷۵ میلی لیتر) خامه غلیظ شده
  • ۴ عدد تخم مرغ

کارامل عسل

  • ۵۰ گرم عسل
  • ۹۵ گرم شکر قهوه ای
  • ۲/۱ فنجان (۱۲۵ میلی لیتر) خامه غلیظ شده
  • ۴۰ گرم کره سرد بدون نمک
  • ۲/۱ قاشق چای خوری عصاره انیل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کیک فنری 24 سانتی متری را چرب کرده و کف آن را با کاغذ فر بپوشانید.
  2. برای پایه شادی عسل، کورن فلکس را در غذاساز قرار دهید و پالس کنید تا به قطعات کوچک خرد شود. کره، شکر و عسل را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید و بپزید تا شکر حل شود و کره آب شود. کورن فلکس را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشش داده شود.
  3. قاشق را در قالب کیک آماده شده بریزید و با استفاده از ته فنجان، آن را در پایه فشار دهید تا محکم بسته شود. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود بپزید. در حین آماده سازی فیلینگ کناری بگذارید تا خنک شود.
  4. برای فیلینگ چیزکیک، عسل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که شروع به حباب زدن کرد، پخت و پز را تا زمانی که کاراملی و تیره شود، حدود 4-5 دقیقه ادامه دهید. از روی حرارت بردارید سپس کره را اضافه کنید تا ذوب شود. تا دمای اتاق خنک شود.
  5. در یک غذاساز بزرگ، پنیر خامه ای، شکر و خامه را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس مخلوط عسل خنک شده را اضافه کنید. فیلینگ را روی پایه کورن فلیک بریزید. به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه تا 1 ساعت و 20 دقیقه بپزید تا کیک پنیر کاملا سفت شود. اگر به آرامی ضربه بزنید باید کمی تکان بخورد. قبل از گذاشتن یک شب در یخچال در دمای اتاق خنک کنید.
  6. برای کارامل عسل، عسل، شکر و 30 میلی لیتر آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از جوش آمدن، به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی تیره شود بپزید.
  7. آن را از روی حرارت بردارید و خامه را با دقت اضافه کنید (حباب می زند). کره، 1/4 قاشق چایخوری تکه های نمک و وانیل را با همزن بزنید. بگذارید خنک شود.
  8. برای سرو، کیک را وقتی سرد شد از قالب خارج کنید و بگذارید تا به دمای اتاق برسد. با قاشق روی کارامل عسلی بریزید تا این دسر شیرین و دلنشین سرو کنید.

۲.تارت با عسل و دارچین

این دسر شیرین اصالتا پرتغالی و سرشار از مزه‌های لذیذ و جالب است.

برای دستور پخت تارت عسلی می‌توانید به مقاله 2 روش تهیه تارت عسلی – چگونه تارت عسلی بپزیم؟ مراجعه فرمایید.

مواد لازم

  • ۳۷۵ گرم خمیر پف دار تمام کره ای منجمد (خمیر مناسب تارت)
  • ۲۴۰ گرم شکر
  • ۲ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • ۲ فنجان (۵۰۰ میلی لیتر) شیر
  • ۲/۱ فنجان (۱۲۵ میلی لیتر) خامه خالص (رقیق).
  • ۱ دانه چوب وانیل، خرد شده، دانه ها خراشیده شده است
  • ۱ لیمو ترش رنده پوست
  • ۷۰ گرم آرد ساده
  • ۳۰۰ گرم عسل
  • ۶ عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف پای ۲۳ سانتی متری به ظرفیت ۱.۵ لیتر را چرب کنید.
  2. شیرینی را روی سطح کار تمیزی که کمی آرد پاشی شده است قرار دهید و به ۶ مربع یکدست برش دهید. ۲ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق چایخوری دارچین را در یک کاسه با هم ترکیب کنید، سپس مربع های شیرینی را به طور مساوی با ۱ قاشق غذاخوری شکر دارچین بپاشید و باقیمانده را ذخیره کنید. مربع های شیرینی را مستقیماً روی هم بچینید، سپس از یک وردنه کمی آردپاشی شده استفاده کنید تا به شکل مربع ۴۰ سانتی متری باز کنید.
  3. ظرف آماده شده را با شیرینی بچینید، اجازه دهید مقدار اضافی آن آویزان شود. لبه های شیرینی را تا کنید تا پوسته ضخیم تری ایجاد کنید، سپس از انگشت شست و سبابه خود برای چین دادن استفاده کنید. پایه کیسه شیرینی را با چنگال کمی سوراخ کنید و با باقیمانده شکر دارچینی روی آن بپاشید.
  4. کاغذ پخت بپوشانید و با وزنه های شیرینی تا دو طرف پر کنید. به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت شود فریز کنید، سپس به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن طلایی روشن شود، بپزید. وزنه ها و کاغذ را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که پایه آن خشک شود. (اگر پایه پف کرده است، از پشت قاشق استفاده کنید تا شیرینی را کمی فشار دهید). کنار بگذارید.
  5. دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.
  6. در همین حین برای تهیه فیلینگ، شیر، خامه، غلاف وانیل و دانه ها و پوست لیمو را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. از صافی ریز عبور دهید و مواد جامد را دور بریزید.
  7. قابلمه را پاک کنید سپس آرد را به تابه اضافه کنید. مخلوط شیر را به تدریج با همزن بزنید تا ترکیب شود، سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و با هم زدن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بپزید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  8. ۲۰۰ گرم عسل، ۲۰۰ گرم شکر باقیمانده و ۱ قاشق غذاخوری آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید. بپزید و هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را زیاد کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  9. تابه را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی تیره شود و روی دماسنج شکر به ۱۱۰ درجه سانتیگراد برسد بپزید. به طور مداوم هم زدن، شربت را به تدریج به شیر اضافه کنید تا مخلوط شود، سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
  10. با احتیاط داخل ظرف شیرینی پزی بریزید. در سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که روی سطح آن حباب ایجاد شود و مواد پر شده کمی تکان بخورند، بپزید.
  11. با استفاده از بادگیر آشپزخانه، سطح تارت را کاراملی کنید، سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
  12. برای تهیه عسل دارچینی چسبناک، ۱۰۰ گرم عسل و ۱ قاشق چایخوری دارچین را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را به جوش بیاورید، سپس در ظرف سرو ضد حرارت قرار دهید و با تارت سرو کنید.

۳.موس عسل چای لاته

این دسر شیرین و جذاب می‌تواند یک تجربه جدیدی برای شما به ارمغان بیاورد.

مواد لازم

  • ۲/۱ فنجان (۵۰ گرم) برگ چای چای
  • ۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) خامه خالص (رقیق).
  • ۲۰۰ گرم عسل آبدار، به علاوه مقدار اضافی برای سرو
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ برگ ژلاتینی با مقاومت تیتانیوم، به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیس کنید
  • ۲ فنجان (۵۰۰ میلی‌لیتر) خامه غلیظ شده، با همزن تا قله نرم
  • بیسکوتی، برای سرو

طرز تهیه

  1. برگ های چای چای، خامه، عسل و وانیل را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا عسل حل شود. از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. از صافی ریز عبور دهید، سپس در قابلمه تمیز شده را برگردانید و بگذارید بجوشد. آب اضافی ژلاتین را بگیرید و در مخلوط خامه داغ هم بزنید. دوباره از صافی صاف کنید و کنار بگذارید تا کاملا به دمای اتاق خنک شود.
  2. خامه فرم گرفته را در مخلوط چای در 2 دسته بریزید تا خوب ترکیب شود. به 2 ظرف با ظرفیت 650 میلی لیتر منتقل کنید و از پشت قاشق چوبی برای چرخاندن رویه ها استفاده کنید. به مدت 4 تا 5 ساعت یا تا زمانی که سفت شود در یخچال قرار دهید. روی عسل اضافی بریزید و همراه با بیسکوتی سرو کنید

منبع: 25 دسر که خواص جادویی عسل را برجسته می کند

دسته بندی محصولات آموزش عسل, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.