مشاهده کنید:

بلاگ

بلاگ

قیمت بادام زمینی آستانه – چه عواملی بر قیمت بادام زمینی نوبرانه تاثیرگذار است؟

قیمت بادام زمینی آستانه – چه عواملی بر قیمت بادام زمینی نوبرانه تاثیرگذار است؟

معرفی بادام زمینی نوبرانه قیمت بادام زمینی عنوانی است که در این مقاله به بررسی آن می پردازیم. بادام زمینی در آستانه، از اوایل اردیبهشت تا نیمه خرداد کشت شده و اواسط شهریورماه برداشت می‌شود. بادام تازه دارای رنگ مغز دانه سفید مایل به زرد می باشد که پوسته نازک قرمز قهوه ای آن را […]

قیمت برنج هاشمی – چه عواملی بر قیمت برنج نوبرانه تاثیرگذار است؟

قیمت برنج هاشمی – چه عواملی بر قیمت برنج نوبرانه تاثیرگذار است؟

برنج یکی از مرغوب ترین انواع برنج های به عمل آمده در ایران، متعلق به گیلان است. انواع مختلفی از برنج در این ناحیه به عمل می آید که از نظر ظاهر، عطر، طعم و مدت زمان دم کشیدن با یکدیگر متفاوتند. در این مقاله به بررسی قیمت برنج هاشمی و فاکتور های موثر بر […]

چگونه شله زرد بپزیم؟ 4 مرحله در فرایند تهیه شله زرد

چگونه شله زرد بپزیم؟ 4 مرحله در فرایند تهیه شله زرد

شله زرد شله زرد را می توان یکی از خوشمزه ترین دسر های ایرانی دانست. این میان وعده لذیذ، از غذا های اصیل ایرانی است که در مناسبت های مختلفی از جمله ماه رمضان، نذری و … پخت می شود. شله زرد ارزش غذایی زیادی دارد و به طبع، خواص زیادی نیز به همراه دارد. […]

چگونه کره بادام زمینی خانگی درست کنیم؟ معرفی 4 نکته در تهیه کره بادام زمینی

چگونه کره بادام زمینی خانگی درست کنیم؟ معرفی 4 نکته در تهیه کره بادام زمینی

کره بادام زمینی احتمالا همه از فواید بسیار زیاد کره بادام زمینی برای سلامت بدن و انرژی بخشی آن با خبر هستند. تهیه ‌ی یک کره بادام زمینی خانگی فوق العاده نیاز به بادام زمینی مرغوب و درجه یک دارد. اندازه این بادام‌ ها می تواند متوسط یا بزرگ باشد که در کنار طعم دلنشین، […]

2 روش تهیه تارت عسلی – چگونه تارت عسلی بپزیم؟

2 روش تهیه تارت عسلی – چگونه تارت عسلی بپزیم؟

تارت عسلی همانطور که می‌دانید عسل یک ماده غذایی لذیذ، خوشمزه و در عین حال مفید و سالم است. این محصول خواص زیادی به همراه دارد و علاوه بر مصرف غذایی، مصارف درمانی نیز دارد. چه چیزی می‌تواند بهتر از این باشد که یک دسر لذیذ با این ماده غذایی طلایی داشته باشیم؟ در ادامه […]

درمان خشکی گلو، گلودرد و سرفه با عسل – معرفی 4 معجون با عسل جهت بهبود علائم کرونا

درمان خشکی گلو، گلودرد و سرفه با عسل – معرفی 4 معجون با عسل جهت بهبود علائم کرونا

عسل عسل یک ماده‌ی غذایی شیرین و چسبناک است که توسط زنبور های عسل و برخی حشرات دیگر مانند زنبور های بدون نیش تهیه می‌شود. زنبور ها، عسل را از ترشحات شیرین گیاهان (شهد گل) یا از ترشحات دیگر حشرات مانند رفلکس، فعالیت ‌های آنزیمی و تبخیر آب تولید می‌کنند. درمان خشکی گلو، گلودرد و […]

درمان سرما خوردگی با دمنوش چای هفت گیاه – بررسی 7 خاصیت این ترکیب جادویی

درمان سرما خوردگی با دمنوش چای هفت گیاه – بررسی 7 خاصیت این ترکیب جادویی

دمنوش دمنوش ها نوشیدنی هایی هستند که از ترکیب گیاهان مختلف با طبع گرم و سرد، به عمل می آیند. ریشه، ساقه، برگ و گل گیاهان گوناگون را، با شناخت طبع آنها، و با آگاهی از میزان مناسب ترکیب کرده و دم می کنند. دمنوش ها خواص زیادی دارند و برای پیشگیری و درمان بیماری […]

دمنوش کندر و نقش آن در پیشگیری و درمان کرونا – 9 فایده کندر

دمنوش کندر و نقش آن در پیشگیری و درمان کرونا – 9 فایده کندر

کندر دمنوش کندر از گیاهی با نام علمی Boswellia thurifera که از راسته ی افرا سانان و تیره ی ناترک سانان است، تهیه می شود. ارتفاع این گیاه از ۲ تا ۸ متر متغیر است و تنه ی آن می تواند به صورت یک تنه و یا چند تنه باشد که پوست کاغذی آن به […]

چگونه شپشک برنج را از بین ببریم؟

چگونه شپشک برنج را از بین ببریم؟

شپش برنج چیست؟ شپشک برنج گونه ای از سوسک با نام علمی Sitophilus Oryzae (Linne) است. این حشره ها با اندازه 2 تا 3.5 میلی متر به سوسک های برنجی نیز معروف هستند که معمولاً در برنج و انواع غلات یافت می شوند.اکثر شپشک های برنج با تخم گذاری تکثیر می شوند. این امر می […]

خواص عسل – 7 نقش معجزه آسای عسل در درمان بیماری ها

خواص عسل – 7 نقش معجزه آسای عسل در درمان بیماری ها

عسل عسل مایعی شیرین و طلایی رنگ است که توسط زنبورهای عسل تهیه می شود. زنبورها عسل را در کندو های کوچک و شش ضلعی ذخیره می کنند. عسل خام مستقیماً از لانه زنبور ها بیرون می آید و حاوی گرده زنبور عسل، موم و قسمت هایی از زنبور های مرده است. تولید کنندگان عسل […]

Refund Reason