ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

چگونه کیک کلاسیک بادام زمینی بپزیم؟ – 2 دستور پخت آسان

Home  /   چگونه کیک کلاسیک بادام زمینی بپزیم؟ – 2 دستور پخت آسان
کیک کلاسیک بادام زمینی

کیک کلاسیک بادام زمینی

بادام زمینی یک مغز دانه لذیذ است که ارزش غذایی و خواص بالایی دارد. حال تصور کنید این ماده مغذی، در تهیه یک میان وعده و دسر استفاده شود. کیک بادام زمینی با مواد اولیه قابل دسترس و دستور پخت آسان، می تواند یک عصرانه عالی در کنار چای یا قهوه باشد. در این مقاله 2 دستور پخت کیک کلاسیک بادام‌ زمینی را بررسی می کنیم.

برای خرید بادام زمینی اعلا دشت مغان می توانید به بخش فروش بادام زمینی دشت مغان هتمت مراجعه فرمایید.

1- دستور پخت کیک کلاسیک کره بادام زمینی

کیک کلاسیک کره بادام زمینی را می توان به عنوان یک دسر لذیذ برای جشن ها و مهمانی ها به راحتی تهیه کرد. دستور پخت این کیک با مواد اولیه قابل دسترس است.

مواد لازم:

  • 1 1/2 فنجان یا 320 گرم شکر قهوه ای
  • 113 گرم کره نرم شده
  • 1/2 فنجان یا 135 گرم کره بادام زمینی
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان یا 99 گرم روغن
  • 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 3 2/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • مواد لازم برای فراستینگ یا خامه کیک
  • 3 عدد یا 339 گرم کره نرم شده
  • 2/3 فنجان یا 178 گرم کره بادام زمینی
  • پودر قند الک شده قنادی 5 لیوان یا 568 گرم
  • 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

دستورالعمل پخت

  1. فر را با دمای 350 فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. دو قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
  2. کره، شکر و کره بادام زمینی را در ظرف همزن با سرعت متوسط حدود 1 دقیقه با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود. کناره های کاسه را تمیز کنید.
  3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، هم بزنید. سپس عصاره وانیل و روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
  4. مواد خشک را با هم در ظرفی جداگانه الک کنید سپس به مخلوط کره بادام زمینی اضافه کنید، آرد و سایر مواد خشک را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
  5. خمیر را به طور مساوی بین قالب های کیک تقسیم کنید. به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که یک تستر یا خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاید.
  6. اجازه دهید کیک ها به مدت 10 دقیقه در قالب خنک شوند و سپس روی توری خنک کننده برگردانید تا به طور کامل خنک شوند.

طرز تهیه خامه کیک بادام زمینی:

  • در یک کاسه تمیز، کره و کره بادام زمینی را خامه بزنید تا سبک و پفکی شود.
  • عصاره وانیل را اضافه کنید. پودر قند کم کم به مخلوط اضافه کرده و مدام هم بزنید.
  • فراستینگ به طور طبیعی نسبتاً غلیظ است، اما اگر نیاز به رقیق کردن آن دارید، کمی خامه غلیظ به آن اضافه کنید.
  • کیک خود را با بادام زمینی یا انواع میوه فصل تزئین کرده و نوش جان کنید.

2- دستور پخت کیک کلاسیک بادام زمینی

ماده اصلی به کار رفته در این کیک کلاسیک بادام زمینی، کیک بادام زمینی است که دارای خواص و ارزش غذایی بالایی است. برای پخت این کیک نیاز به مواد زیر می باشد:

مواد لازم:

  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • شکر دانه ریز 2 پیمانه
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 چوب یا 1/2 فنجان کره بدون نمک
  • 1 فنجان آب
  • 1/2 فنجان کره بادام زمینی
  • 1/2 فنجان روغن نباتی
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • مواد لازم برای فراستینگ یا خامه کیک
  • 1/2 فنجان کره بدون نمک
  • 1/2 فنجان کره بادام زمینی خامه ای
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • شکر قنادی الک شده 3 پیمانه
  • 1/2 فنجان بادام زمینی بو داده

دستورالعمل پخت:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید
  2. یک تابه را با روغن اسپری کنید.
  3. آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  4. کره و آب را در یک قابلمه متوسط/بزرگ حرارت دهید تا به جوش بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کره بادام زمینی و روغن را با همزن بزنید تا یکدست شود. اجازه دهید چند دقیقه خنک شود، سپس تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  5. مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  6. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن طلایی شود و خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. کیک را روی یک توری خنک کننده قرار دهید تا زمانی که فراستینگ درست می کنید.

روش تهیه خامه کیک

برای تهیه فراستینگ، کره و کره بادام زمینی را در قابلمه ای بریزید و بگذارید تا کاملا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و پودر قند را با یک فنجان به آن اضافه کنید تا یکدست شود. من دوست دارم قبل از ریختن روی کیک دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار دهم تا دوباره گرم شود و مدام هم بزنم.

توجه: اگر فراستینگ شما خیلی سفت است و قابل ریختن نیست، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

فراستینگ داغ را روی کیک گرم بریزید و به طور مساوی روی کیک پخش کنید.

کیک را با بادام زمینی و یا انواع میوه ها تزئین کرده و نوش جان کنید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از سایر دستور پخت کیک بادام زمینی می توانید به مقاله کیک بادام زمینی – دستور پخت 2 کیک با بادام زمینی مراجعه فرمایید.

ارزش غذایی کیک کلاسیک بادام زمینی

  • کالری: 343 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 42 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • چربی: 18 گرم
  • چربی اشباع شده: 7 گرم
  • چربی ترانس: 1 گرم
  • کلسترول: 15 میلی گرم
  • سدیم: 297 میلی گرم
  • پتاسیم: 103 میلی گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • شکر: 33 گرم
  • ویتامین A: 373IU
  • ویتامین C: 1 میلی گرم
  • کلسیم: 22 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم

منابع:
مقاله کیک کلاسیک بادام زمینی

دسته بندی محصولات آموزش بادام زمینی, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.