ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

آیا کره بادام زمینی سالم است؟ 2 عامل که کره بادام زمینی سالم را می سازد!

Home  /   آیا کره بادام زمینی سالم است؟ 2 عامل که کره بادام زمینی سالم را می سازد!
کره بادام زمینی سالم

آیا کره بادام زمینی سالم است؟

کره بادام زمینی یکی از مواد غذایی لذیذ و مغذی است که طرفداران زیادی دارد. انواع دیگری از کره های آجیل مثل کره بادام هندی، کره بادام درختی و … نیز وجود دارند اما کره بادام زمینی محبوبیت بیشتری دارد. حال سوال اینجاست: آیا کره بادام زمینی سالم است؟ در این مقاله ما به بررسی این امر، خواص، ارزش غذایی و فاکتور هایی که یک کره بادام زمینی را سالم می سازد، خواهیم پرداخت.

برای خرید کره بادام زمینی اعلا آستانه می توانید به بخش فروش محصولات بادام زمینی هتمت مراجعه فرمایید.

چه عواملی یک کره بادام زمینی سالم را می سازد؟

به جز حساسیت یا عدم تحمل بادام زمینی، هیچ دلیل واقعی برای حذف آن از رژیم غذایی شما وجود ندارد. فاکتور هایی وجود دارد که از طریق آنها می توان کره بادام زمینی سالم را تشخیص داد.

1-کمترین مواد تشکیل دهنده

یک قانون کلی خوب برای انتخاب کره بادام زمینی سالم این است که به دنبال کره ای باشید که کمترین مواد افزودنی را داشته باشد. کره بادام زمینی یک غذای نسبتاً فرآوری نشده است که فقط به یک عنصر نیاز دارد بادام زمینی. آنها معمولاً برشته می شوند و به شکل خمیر در می آیند تا کره بادام زمینی ساخته شود.

با این حال، یافتن کره بادام زمینی تک ماده ای دشوار است مگر اینکه خودتان آن را آسیاب کنید یا از فروشگاه های مطمئن تهیه نمایید. بیشتر کره‌ های بادام‌ زمینی تجاری حاوی بادام ‌زمینی و نمک هستند و اغلب مواد دیگری در آن وجود دارد.

2-بدون شکر و روغن هیدروژنه

محصولات کمتر سالم ممکن است حاوی شکر اضافه شده و روغن ‌های گیاهی تا حدی هیدروژنه باشند که کالری اضافی و اثرات نامطلوبی بر سلامتی را در پی دارد به عنوان مثال، خوردن بیش از حد قند اضافه شده یا چربی های هیدروژنه ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

حتی برخی از کره‌ های بادام‌ زمینی طبیعی و ارگانیک شامل این مواد ناسالم می‌شوند که خواندن بخش مواد تشکیل دهنده را مهم می‌کند.

کره بادام زمینی با روغن

برخی از کره ‌های بادام‌ زمینی از جمله کره‌هایی با حداقل مواد اولیه، حاوی روغن هستند. روغن پالم طعمی خنثی دارد و هدف اصلی آن جلوگیری از جدا شدن طبیعی روغن ها در محصول است. اگرچه روغن پالم یک چربی ترانس هیدروژنه نیست، ممکن است نگرانی های دیگری در رابطه با استفاده و مصرف آن وجود داشته باشد.

اگر چربی های اشباع شده را در رژیم غذایی خود محدود کنید، روغن پالم ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد. همچنین برخی از اثرات غیرمستقیم سلامت عمومی ناشی از مصرف روغن وجود دارد. کره ‌های بادام‌ زمینی حاوی روغن پالم ممکن است به اندازه کره‌ هایی که فقط حاوی بادام ‌زمینی و نمک هستند، سالم نباشند، اما اگر انواع کره های بدون هم زدن را ترجیح می‌دهید، گزینه مناسبی برای شماست.

اطلاعات تغذیه کره بادام زمینی سالم

در مقایسه با سایر انواع کره آجیل، کره بادام زمینی دارای مشخصات ریز مغذی کمی متفاوت است، اما به طور کلی از نظر ارزش غذایی مشابه است. بسته به برند خاصی که انتخاب می کنید، کره بادام زمینی ممکن است کمی مغذی تر از سایر انواع آجیل باشد که پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری دارد.

حتماً فهرست مواد تشکیل دهنده کره بادام زمینی که می‌خرید را بررسی کنید. اگر مراقب مصرف قند یا سدیم خود هستید، ممکن است بخواهید یک کره بادام زمینی طبیعی تهیه شده از بادام زمینی برشته شده را در نظر بگیرید. این معمولاً با یک لایه روغن در بالا ظاهر می شود که باید با آن مخلوط کنید زیرا گزینه های طبیعی شامل یک امولسیفایر برای مخلوط نگه داشتن کل ترکیب در کنار هم نیستند.

فواید کره بادام زمینی برای سلامتی

کره بادام زمینی سالم فواید زیادی دارد. سالم است، دارای چربی ‌های خوب، میزان مناسب فیبر و مقدار زیادی پروتئین است.
محتوای پرچرب کره بادام زمینی باعث احساس سیری می شود که این امر برای افرادی که سعی در کاهش وزن دارند عالی است، زیرا محتوای چربی و پروتئین دریافتی از کره، باعث رضایت بعد از غذا می شود.

همچنین کسانی که مراقب قند خون خود هستند می توانند از کره بادام زمینی بهره ببرند زیرا کربوهیدرات کمی دارد و شاخص گلیسمی پایینی دارد، بنابراین تأثیر بسیار کمی بر قند خون دارد. کره بادام زمینی می‌تواند یک افزودنی عالی به میان‌ وعده یا وعده غذایی باشد که تعادل قند خون را بهبود می‌بخشد.

خطرات احتمالی کره بادام زمینی

دلیل اصلی حذف بادام زمینی و سایر حبوبات از بسیاری از رژیم های غذایی رایج این است که حبوبات حاوی لکتین هستند، پروتئین هایی که با کربوهیدرات ها متصل می شوند و در اکثر گیاهان وجود دارند. به گفته دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، لکتین ‌ها را با چاقی، التهاب مزمن و بیماری ‌های خود ایمنی مرتبط کرده‌اند. این لکتین‌ها برای محافظت از حبوبات طراحی شده‌اند و به عنوان «ضد مغذی» شهرت یافته‌اند، زیرا از جذب برخی ویتامین‌ها جلوگیری می‌کنند و گهگاه باعث ناراحتی معده می‌شوند.

علاوه بر این، بادام زمینی ممکن است حاوی فیتات باشد، که می تواند به برخی از مواد معدنی مانند روی و آهن متصل شود و ممکن است جذب را مختل کند. اما لزوماً جای نگرانی نیست. این موارد زمانی خطرناک می شود که فردی مقادیر بسیار زیادی حبوبات مصرف کند.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از فواید کره بادام زمینی با شیره انگور می توانید به مقاله خواص کره بادام زمینی با شیره انگور – 13 فایده کره بادام زمینی با شیره انگور بر سلامتی مراجعه فرمایید.

نتیجه گیری

برخی از انواع کره بادام زمینی سالم تر از بقیه هستند. برای بهرمندی از کره بادام زمینی سالم، به دنبال کره ای باشید که حاوی حداقل مواد باشد، در حالت ایده آل فقط بادام زمینی و احتمالاً نمک. از کره بادام زمینی حاوی شکر اضافه شده یا روغن های گیاهی هیدروژنه خودداری کنید. در هنگام خرید کره بادام زمینی حتماً به فهرست مواد تشکیل دهنده و پانل مواد غذایی روی شیشه کره بادام زمینی نگاه کنید تا دقیقاً مشخص شود چه چیزی در آن وجود دارد. همچنین به یاد داشته باشید هر نوع از کره بادام زمینی به عنوان بخشی از یک رژیم متعادل کلی می باشد که مملو از غذا های کامل مغذی است.

منابع:
مقاله آیا کره بادام زمینی سالم است؟

دسته بندی محصولات آموزش کره بادام زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.