ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

7 ویژگی برتر فندق سورت شده اشکورات خندان و براق

Home  /   7 ویژگی برتر فندق سورت شده اشکورات خندان و براق
فندق سورت شده خندان براق اشکورات

فندق سورت شده خندان براق اشکورات

فندق سورت شده اشکورات نمونه ای از مرغوب ترین فندق های تولید شده در کشور است که با مقدار تولید انبوه در رودسر گیلان کشت می شود. این مغز دانه لذیذ سرشار از انواع مواد مغذی و ویتامین های مختلف است که مصرف آن از جانب کارشناسان تغذیه توصیه شده است. انواع فندق در بازار به صورت خام، بو داده، شور و مغز شده عرضه می شوند که بر اساس صرف زمان و انرژی تولید برای آنها، قیمت گذاری می شود. همه ساله مقدار زیادی از این محصول با کیفیت، به کشور های مختلف صادر می شود.

فندق با کیفیت چه ویژگی هایی دارد؟

سنجش فندق با کیفیت توسط شناخت ویژگی های نمونه مرغوب، به آسانی میسر است. یکی از این ویژگی ها خندان بودن فندق است. علاوه بر این فندق با کیفیت، درشت و سنگین بوده و طعم مطبوعی دارد. از دیگر ویژگی های نمونه مرغوب فندق می توان به کیفیت و تازگی، اندازه های یکسان دانه ها، عدم استفاده از طعم و رنگ دهنده های مصنوعی در محصول و مغز بدون زدگی و خرابی اشاره کرد.

گیاه شناسی درخت فندق

فندق درختچه ای از تیره Corylaceae به ارتفاع 5/1 متر است که در موقعیت مناسب حدودا تا ارتفاع 6 الی 7 متر رشد می کند. این درخت برگ هایی پهن و نوک تیز دارد که شامل دو ردیف دندانه، به رنگ سبز است. گل های این درخت در دو نوع نر و ماده هستند و نوع نر این گل ها دارای 3 تا 8 پرچم است. میوه های درخت فندق درون پوششی سبز رنگ محصور شده اند که پس از خشک شدن از آن جدا می شود.

برای مطالعه روش های پرورش فندق می توانید به مقاله ۳ نکته مهم در پرورش فندق – نگاهی بر کاشت تا برداشت فندق مراجعه فرمایید.

7 ویژگی برجسته فندق اشکورات

فندق سورت شده اشکورات از مرغوب ترین انواع فندق و دارای ویژگی های منحصر به فردی است که آن را از سایر نمونه ها مشابه فندق در بازار متمایز می کند. در ادامه به بررسی خصوصیات این محصول خوشمزه می پردازیم:

  1. این مغز دانه مرغوب در حالت تازه و دستچین بودن، دارای طعم مطبوعی است.
  2. اندازه مغز دانه های فندق اشکورات تقریبا یکسان، درشت و سنگین هستند.
  3. فندق اشکورات صرفا بو داده شده و بدون هیچگونه افزودنی فراوری شده است.
  4. مناسب ترین نوع فندق برای صادرات به کشور های مختلف است.
  5. مغز دانه فندق اشکورات زرد کم رنگ و رنگ پوسته سخت آن قهوه ای است.
  6. فندق های اشکورات خندان هستند و به راحتی، بدون فشار اضافی از پوست سخت خارج می شود.
  7. در پرورش این محصول از آفات زنده استفاده نشده است.

انواع مختلف فندق را بشناسیم

انواع گوناگونی از نهال فندق در مناطق مختلف ایران کشت می شوند که این محصولات از نظر اندازه ظاهری، طعم، نوع درخت و زمان کشت با یکدیگر متفاوند. انواع معروف ترین درخت های فندق شامل بارسلونا، باتلر، انیس، ایستاریکی، نورتامتون، آنا، سلف هاسگر(پوست آزاد)، رقم اسکینر، توند اجنیتل، دو پیمون، فرتیل دو کوتارد، نگرت، سگروب و … می باشند. میوه های به بار آمده از این نهال ها هر کدام دارای ویژگی های مختلفی در شکل، اندازه، رنگ پوسته و زمان بار دهی درخت هستند.

علاوه بر این ویژگی ها، انواع مختلف فندق بر اساس نوع فراوری به صورت خام با پوست سبز، خام بدون پوست، بو داده، بو داده نمکی و مغز دانه شده در بازار ها به فروش می رسند. در نمونه های بو داده شده و بو داده نمکی، فندق ها را با پوسته سخت تفت می دهند و در نمونه نمکی، به آن نمک اضافه می کنند.

برای خرید فندق سورت شده اشکورات می توانید به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

ارزش غذایی و خواص فندق سورت شده اشکورات

فندق سرشار از انواع مواد مغذی و مواد معدنی است که برای حفظ سلامتی بسیار مفید می باشد. این خشکبار حاوی ویتامین های B مخصوصا B1 , B6 , B9 بوده که برای بهبود عملکرد و سلامت مغز همچنین تنظیم فشار خون مفید است. این محصول با دارا بودن مقادیر زیاد پروتئین و آنتی اکسیدان، مانع از انواع بیماری های قلبی، عروقی و سرطان می شود. مغز دانه های لذیذ و مغزی فندق مقدار کمی کالری دارد که به همین دلیل در انواع رژیم های غذایی دیده می شود.

نتیجه گیری

فندق این خشکبار مقوی، از مهم ترین مواد غذایی محسوب می شود و سرشار از انواع ویتامین ‌ها، مواد معدنی، ترکیبات آنتی ‌اکسیدانی و چربی ‌های مفید است. از جمله خواص منحصر به فرد آن می توان به کاهش چربی خون، تنظیم فشار خون، کاهش التهاب و بهبود سطح قند خون اشاره کرد. انواع مختلفی از فندق در نقاط مختلف ایران کشت می شود که بر اساس نوع درخت و زمان بار دهی با یکدیگر متفاوتند. فندق سورت شده اشکورات محصولی به دست آمده از باغات رودسر است که دارای ویژگی هایی همچون طعم مطبوع، درشتی و یکدستی، خندان، بدون خرابی، دارای رنگ مغز دانه کرم رنگ و … می باشد.

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش فندق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.