ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

کاپ کیک نوتلا پر شده با کرم نوتلا – کاپ کیک نوتلا و وانیل

Home  /   کاپ کیک نوتلا پر شده با کرم نوتلا – کاپ کیک نوتلا و وانیل
کاپ کیک نوتلا پر شده با کرم نوتلا و کاپ کیک نوتلا و وانیل

امروزه نوتلا جزو یکی از بخش های صبحانه و یا میان وعده ما می‌باشد پس چی بهتر از یک کاپ کیک خوشمزه و لذیذ با این خوراکی محبوب! می‌خواهیم در این مقاله به دستور پخت دو نوع کاپ کیک نوتلا بپردازیم.

برای تهیه نوتلا آلمانی می‌توانید به بخش فروش نوتلا هتمت مراجعه فرمایید.

۱.کاپ کیک نوتلا پر شده با کرم نوتلا

این کاپ کیک نوتلا مطمئناً بسیار خوشمزه خواهد بود – طعم فندقی نوتلا بُعد جدیدی به این کاپ کیک می‌افزاید. این کاپ کیک های خوشمزه نه تنها با نوتلا پر شده اند، بلکه باترکریم نیز طعم ظریفیبه آن می‌دهد.

مواد لازم برای کاپ کیک نوتلا

  • ۴ قاشق غذاخوری آب جوش
  • ۴۰ گر م پودر کاکائو
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱۷۵ گرم کره بدون نمک (نرم شده)
  • ۱۶۵ گرم شکر طلایی / شکر قهوه‌ای تصفیه نشده
  • ۱۱۵ گرم آرد سفید
  • ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۲۰۰ گرم نوتلا برای کرم نوتلا

برای باترکریم

  • ۱۷۵ گرم کره بدون نمک (نرم شده)
  • ۳۵۰ گرم شکر آیسینگ
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر
  • ۲۰۰ گرم نوتلا

طرز تهیه کاپ کیک نوتلا

  1. یک قالب ۱۲ تایی کاپ کیک می‌تواند برای این دستورالعمل مناسب باشد. ابتدا با قرار دادن کاغذهای کاپ کیک در این قالت ها آغاز کنید. فر را از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری آرد را با هر دفعه اضافه کردن تخم مرغ مخلوط کنید، تا مخلوط منسجم نشود.
  3. در یک کاسه جداگانه پودر کاکائو و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یک دستی به دست آید. آرد و بکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و سپس خمیر کاکائو را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا به خمیر یک دستی برسید.
  4. مخلوط را با قاشق داخل هر یک از قالب های کاپ کیک بریزید و هر کدام را ۳/۲ پر کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا به حالت خوبی بپزد و نرم شود.
  5. کاپ کیک ها را از فر بیرون بیاورید و روی توری سیمی بگذارید تا خنک شوند. در حالی که کاپ کیک ها در حال خنک شدن هستند با هم زدن کره، شیر و نیمی از پودر قند، باترکریم خود را درست کنید.
  6. پس از مخلوط شدن، پودر شکر و نوتلا را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا سبک و پفکی شود. هر چه مدت زمان طولانی تری آیسینگ را مخلوط کنید، سبک تر خواهد بود.
  7. وقتی کاپ کیک ها کاملاً خنک شدند از یک چاقوی تیز کوچک استفاده کنید تا مرکز هر کیک را برش دهید. یک قیف خامه را با نوتلا پر کنید و مقدار کمی را داخل مرکز هر کیک بریزید و سپس اسفنج باقیمانده را که خارج کرده بودید روی آن قرار دهید.
  8. برای تکمیل کاپ کیک، کیسه خامه دیگری را با یک ماسوره ستاره پر کنید و باترکرم و پیپ نوتلا را روی هر کیک بچرخانید. برای مرحله آخر، می‌توانید مقداری فندق خرد شده را به بالای باترکریم کاپ کیک نوتلا خود اضافه کنید.

۲. کاپ کیک نوتلا و وانیل

دلایلی برای خوشمزه بودن این کاپ کیک:

کاپ کیک وانیلی – کاپ کیک وانیلی بسیار نرم و کره ای است!

پخت آسان- این کاپ کیک ها چشمگیر به نظر می‌رسند، اما درست کردنشان بسیار ساده است.

نوتلا پخش شده- نوتلا در کیک پخش شده است.

فراستینگ نوتلا شکلاتی- فراستینگ حاوی کمی پودر کاکائو و نوتلا است.

با نوتلا بیشتر پوشیده شده است- در بالای کیک ها نوتلا ذوب شده است!

مواد لازم کاپ کیک نوتلا وانیلی

  • ¾ فنجان کره بدون نمک دمای اتاق
  • ¾ فنجان شکر گرانول سفید
  • 2 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
  • ¼ فنجان خامه ترش دمای اتاق
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1 ¾ فنجان آرد همه منظوره
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ فنجان باترمیلک
  • ½ فنجان نوتلا کمی آب شده.

فراستینگ شکلاتی نوتلا

  • 1 فنجان کره بدون نمک کمی سرد
  • ¼ فنجان نوتلا
  • 2 ¾ فنجان پودر قند الک شده
  • ¼ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • ¼ فنجان خامه سنگین
  • ¼ فنجان نوتلا روی کیک ها

یادداشت برای مواد تشکیل دهنده

۲ ساعت قبل از پخت مواد لبنی را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
از کره بدون نمک استفاده کنید.
کره را به مدت 30 دقیقه بیرون بگذارید. کره سرد باعث می‌شود فراستینگ سفت باشد. اگر خیلی سرد باشد تبدیل به یک مایه پف دار نمی شود.
از خامه ترش پر چرب استفاده کنید.
از باترمیلک پر چرب یا کم چرب استفاده کنید.
پودر قند حتما الک شده باشد تا از یخ زدگی رنده نشود.

طرز تهیه کاپ کیک نوتلا وانیلی

  1. بگذارید فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود. قالب مافین 12 فنجانی را با آستر مافین بپوشانید. کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه، آرد را الک کنید. نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید. با همزن کره و شکر را با هم بزنید. به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید. خامه ترش، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید. 2 دقیقه با سرعت بالا مخلوط کنید. امکان دارد ظاهر عجیبی داشته باشد، اما این طبیعی است.
  3. یک سوم از مواد خشک و نیمی از باترمیلک را اضافه کنید. یک سوم دیگر از مواد خشک و بقیه باترمیلک را اضافه کنید. با بقیه مواد خشک ترکیب را تمام کنید.
  4. نوتلا را در یک ظرف مناسب بریزید و به مدت 20 ثانیه در مایکروویو گرم کنید و هم بزنید.
  5. از 1 قاشق غذاخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنید. ½ قاشق چای خوری نوتلا را روی هر کاپ کیک بریزید. برای ترکیب نوتلا از خلال دندان استفاده کنید. قالب مافین را ۴/۱ از خمیر کاپ کیک پر کنید. ½ قاشق چای خوری دیگر نوتلا را اضافه کنید و روی آن بچرخانید.
  6. کاپ کیک ها را به مدت 18-22 دقیقه بپزید. پخت کیک ها زمانی انجام می شود که خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید. بگذارید 10 دقیقه خنک شوند. به قفسه خنک کننده منتقل کنید. قبل از تزئین کاملا خنک کنید.

فراستینگ نوتلا شکلاتی

  1. کره را به مدت 30 دقیقه روی پیشخوان بگذارید تا کمی خنک شود. پودر قند و پودر کاکائو را با هم الک کنید تا صبر کنید.
  2. کره را با همزن به مدت 2 دقیقه با حرارت زیاد بزنید. نوتلا را اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند. کاسه را سوهان بکشید.
  3. پودر شکر/پودر کاکائو را کم کم به آن اضافه کنید. مخلوط کنید تا غلیظ و یکدست شود. وانیل، نمک و خامه غلیظ را به آن اضافه کنید. روی کم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. روی حالت بالا قرار دهید و 1-3 دقیقه بزنید.
  4. نوتلا را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا ذوب شود. فراستینگ را روی کاپ کیک ها لوله کنید. نوتلا آب شده را به آن اضافه کنید.

منابع: کاپ کیک نوتلا وانیلی آسان کاپ کیک نوتلا

دسته بندی محصولات آموزش نوتلا, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.