مشاهده کنید:

بستنی پسته ای – 2 نکته طلایی در روش تهیه بستنی پسته خانگی

Home  /   بستنی پسته ای – 2 نکته طلایی در روش تهیه بستنی پسته خانگی
بستنی پسته ای

بستنی پسته ای

بستنی یک میان وعده و دسر لذیذ است که کمتر کسی به آن علاقه ندارد. از میان انواع طعم که در تهیه بستنی از آنها استفاده می شود، بستنی پسته ای نمونه ای است که علاوه بر طعم مطبوع و دلپذیر، ارزش غذایی بالایی نیز دارد. در ادامه به توضیح و بررسی روش های تهیه بستنی پسته خانگی می پردازیم.

برای خرید پسته اکبری اعلا می توانید به بخش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

نکات کلیدی در تهیه بستنی پسته ای خانگی

چه چیزی باعث می شود این بستنی پسته خانگی بهترین باشد؟ مواد تشکیل دهنده و روش درست کردن بستنی، فاکتور های بزرگی در تهیه یک بستنی خانگی خوب است.

1-پسته ‌ها را با کمی روغن زیتون در تابه پهن کرده و در دمای 200 درجه فارنهایت برشته می‌کنیم تا زمانی که سفت و خشک شوند و با عطر و رنگ‌ طلای کم رنگ زیتون ترکیب شود. میزان آب پسته طی فرآیند بلانچ کردن گرفته شده و پسته ها برشته و ترد می شوند.( این کار می تواند بین سه تا چهار ساعت طول بکشد). ایجاد عطر و طعم پسته زمان می برد، بنابراین نباید در این مرحله عجله کرد.

2-وقتی پسته های برشته شده به اندازه کافی خنک شدند، آنها را درشت خرد کرده و در ظرفی با شیر و خامه ترکیب میکنیم. همچنین برای به دست آوردن طعم بهتر می توان یک شاخه کوچک رزماری و یک نوار نازک از لیموترش یا پوست پرتقال را به مواد اضافه نمود. این مواد می توانند عطرهایی را که ممکن است در بعضی پسته ها وجود نداشته باشد، تکمیل کنند و به بهتر شدن طعم و مزه آن کمک کنند.

طرز تهیه بستنی پسته ای

مواد لازم:

  • 3/4 فنجان پسته پوست کنده
  • 1/2 فنجان شکر
  • 1 1/2 فنجان شیر
  • 1 1/2 فنجان خامه غلیظ
  • 3 تخم مرغ + 2 زرده
  • ¼ + 1/8 قاشق چای خوری عصاره بادام
  • 1/4 قاشق چای خوری عصاره یا خمیر وانیل

دستورالعمل

پسته به همراه شکر را تا زمانی که نرم شود، در غذاساز آسیاب کنید. البته باید مواظب بود که کره نشود. داخل مخلوط شیر بریزیم و اجازه دهیم روی حرارت به جوش آید.

در مرحله بعد، داخل ظرفی گود، تخم مرغ ها و زرده ها را به آرامی هم زده و مخلوط شیر/پسته داغ را به تدریج در آن می ریزیم و هم می زنیم. سپس مخلوط تخم مرغ را با جریان آرام و پیوسته به قابلمه برگردانده و به مدت زمان 5 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم و هر از گاهی با کفگیر لاستیکی هم می زنیم تا غلیظ شود و روی دماسنج به ۱۷۰ درجه برسد.

سپس آن را از روی حرارت برداشته و روی یک الک توری می ریزیم و مواد را فشار می دهیم تا مایع باقیمانده مواد، از الک خارج شود. سپس عصاره بادام و وانیل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و به مدت حداقل 2 ساعت ترجیحا یک شب در یخچال می گذاریم.

بعد از خارج کردن از یخچال، مواد بستنی را در دستگاه بستنی ساز می ریزیم و حدود 20 دقیقه فریز می کنیم. وقتی بستنی سفت شد، روی آن. پسته خرد شده می ریزیم و قبل از سرو به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار می دهیم.

نکته: در این دستور تهیه، از پسته بو داده استفاده شده، اما می توانید از پسته خام هم استفاده کنید و کمی نمک نیز به مواد اضافه نمایید. علاوه بر این به دلیل کم رنگ بودن رنگ بستنی، می توان از رنگ های خوراکی نیز استفاده نمود.

ارزش غذایی بستنی پسته ای

پسته دارای ارزش غذایی بالایی است که خواص فراوانی برای سلامتی به همراه دارد. از پسته علاوه بر مصرف خام، می توان در تهیه و پخت انواع غذا، کیک و بستنی استفاده نمود. در پسته پخته شده نیز کلیه خواص پسته حفظ شده و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مفید در غذا ها و میان وعده ها مورد استفاده قرار گیرد. ارزش غذایی بستی پسته ای شامل موارد زیر است:

  • کالری: 320 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • پروتئین: 7 گرم
  • چربی: 25 گرم
  • چربی اشباع شده: 12 گرم
  • چربی چند غیر اشباع: 3 گرم
  • چربی تک غیراشباع: 8 گرم
  • چربی ترانس: 1 گرم
  • کلسترول: 127 میلی گرم
  • سدیم: 60 میلی گرم
  • پتاسیم: 236 میلی گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • شکر: 16 گرم
  • ویتامین A: 867IU
  • ویتامین C: یک میلی گرم
  • کلسیم: 102 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از روش های سنجش کیفیت پسته می توانید به مقاله 12 روش شناخت پسته مرغوب- چگونه از کیفیت پسته مطمئن شویم؟ مراجعه فرمایید.

نتیجه گیری

بستنی پسته ای یک دسر لذیذ و خوشمزه است که در روز های گرم تابستان بسیار پر مصرف می باشد. در این مقاله ما دستور تهیه یک بستنی پسته ای را ذکر کردیم که با مواد قابل دسترس و سالم می توان آن را در خانه درست کرد. این میان وعده دارای ارزش غذایی بالایی است که مصرف آن خواص زیادی به همراه دارد.

منابع:

مقاله نکات کلیدی برای درست کردن بستنی پسته ای

مقاله بستنی پسته ای

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش پسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason