ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

9 خاصیت شگفت انگیز شیره انگور در بارداری

Home  /   9 خاصیت شگفت انگیز شیره انگور در بارداری
شیره انگور در بارداری

شیره انگور

شیره انگور که در صبحانه مصرف می شود، علاوه بر مصرف غذایی، مصارف دارویی و زیبایی نیز دارد. این محصول از دانه های تازه انگور به دست می آید و به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم مورد استفاده قرار می گیرد.در این مقاله به اهمیت مصرف و فواید شیره انگور در بارداری و مضرات احتمالی آن برای مادران می پردازیم.

برای خرید شیره انگور ملایر می توانید به بخش فروش شیره انگور هتمت مراجعه فرمایید.

آیا خوردن شیره انگور در بارداری بی خطر است؟

خوردن شیره انگور در بارداری به میزان اعتدال فواید زیادی به دنبال دارد. اما مصرف بیش از حد آن به دلیل سطوح بالای رسوراترول می تواند برای مادران خطرناک باشد.

فواید شیره انگور در بارداری برای مادر و کودک

شیره انگور یک میان وعده بسیار غنی است که از مواد مغذی مانند: آهن، کلسیم، پتاسیم، مواد معدنی، فیبر غذایی و ویتامین های مختلف تشکیل شده است. به همین دلیل این شیره از وعده های غذایی بسیار مهم برای زنان باردار تلقی می شود که علاوه بر ماده غذایی طبیعی، سرشار از عناصر مفید برای بدن و تامین انرژی می باشد.

9 فایده شیره انگور در بارداری

اضافه کردن شیره انگور به رژیم غذایی مادران باردار فواید زیر را به دنبال دارد:

1-خواص ضد التهابی

خواص ضد التهابی موجود در شیره انگور می تواند به مادر در کنترل آرتریت و آسم کمک کند که ممکن است در بارداری تشدید شود. توانایی آبرسانی شیره انگور ممکن است رطوبت ریه ها را افزایش دهد و در نتیجه فرد را از آسم دور نگه دارد.

2-آنتی اکسیدان برای ایمنی

شیره انگور سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونول، آنتوسیانین، لینالول، ژرانیول و تانن است که همگی به تقویت ایمنی مادر کمک کرده و از عفونت ها جلوگیری می کند.

3-منیزیم برای گرفتگی عضلات

شیره انگور حاوی مقادیر خوبی از منیزیم است که ممکن است به تسکین گرفتگی عضلات در دوران بارداری کمک کند.

4-فیبر برای یبوست

شیره انگور حاوی فیبر غذایی است که به عنوان یک ملین عمل می کند. ممکن است به تسکین یبوست که در بارداری رایج است کمک کند.

5-کنترل سطح کلسترول

شیره انگور حاوی ترکیبات رسوراترول است که ممکن است به کنترل کلسترول در دوران بارداری کمک کند. این آنزیم برای بهبود عملکرد صفرا شناخته شده است که چربی خون را تحت کنترل نگه می دارد.

6-اسید های آلی

اسید های آلی موجود در انگور به خنثی کردن باکتری موجود در حفره دهان کمک می کند. آنها همچنین از تشکیل و حفظ کلسیم حمایت می کنند.

7-پلی فنول برای قلب

در دوران بارداری، مادران ممکن است مشکلات قلبی را تجربه کنند. پلی فنول های موجود در شیره انگور می تواند از قلب محافظت نماید.

8-آهن

شیره انگور حاوی آهن است که به حفظ سطح هموگلوبین کمک کرده و می تواند برای زنان مبتلا به کم خونی مفید باشد.

9-مفید برای نوزاد

ویتامین B موجود در شیره انگور به متابولیسم بدن کمک کرده و مواد مغذی بیشتری به جنین در حال رشد می رساند. سدیم موجود در شیره انگور از رشد سیستم عصبی حمایت کند، ویتامین A و فلاونول ممکن است از بینایی کودک محافظت کند و فولات احتمال نقص لوله عصبی را کاهش می دهد.

ارزش غذایی شیره انگور

مواد مغذی موجود در هر 100 گرم شیره انگور:

  • کربوهیدرات 175 گرم
  • فیبر رژیمی 28 گرم
  • منیزیم 350 – 360 میلی گرم
  • آهن 27 میلی گرم
  • ویتامین A 770 میکروگرم
  • مجموعه ویتامین های غنی – گروه A، C، K، P و B
  • اسیدهای آلی – سیتریک، مالیک، اسکوربیک
  • آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونول، آنتوسیانین ها، لینالول، ژرانیول، تانن و نرول
  • کلسیم، آهن، پتاسیم، کبالت، منگنز
  • ترکیبات فعال بیولوژیکی مانند فنل ها

برخی از عوارض احتمالی مصرف شیره انگور در بارداری:

احتمال بروز مسمومیت

مشکل اصلی مصرف بیش از حد شیره انگور این است که به دلیل مقادیر زیادی رسوراترول ممکن است برای زنان باردار که هورمون های آنها نا متعادل است خطرناک باشد. همچنین ممکن است منجر به مسمومیت با رسوراترول شود که می تواند عوارض زیادی در دوران بارداری ایجاد کند.

افزایش سطح قند خون

اگرچه قندهای طبیعی موجود در شیره انگور طعم عالی دارند، اما ممکن است سطح قند خون را افزایش دهند.

چه زمانی از مصرف انگور در دوران بارداری خودداری کنیم؟

اگر فرد تحت هر یک از گروه های دارای دیابت، چاقی، مستعد ابتلا به آلرژی و سوء هاضمه باشد، باید از خوردن شیره انگور در دوران بارداری خودداری کند، زیرا می تواند منجر به عوارض شدید شود.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از اهمیت مصرف شیره انگور در بارداری به مقاله آیا خوردن شیره انگور در دوران بارداری بی خطر است؟ – 6 دلیل بر اهمیت مصرف شیره انگور در بارداری مراجعه فرمایید.

نتیجه گیری

شیره انگور یکی از قدیمی ترین مواد قندی جهان است که اولین بار توسط مردم خاورمیانه استفاده شد. این ماده مغذی دارای ارزش غذایی بالایی است و علاوه بر مصرف غذایی، دارای مصارف درمانی و زیبایی نیز می باشد. استفاده از شیره انگور در بارداری به دلیل انواع مواد مغذی موجود در آن به مادران توصیه می شود.

منابع:
مقاله خواص شیره انگور برای زنان باردار چگونه است؟
مقاله فواید شیره انگور برای زنان باردار

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش شیره انگور, بارداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.