ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

بادام هندی مرغوب – ۹ فاکتور مهم برای تشخیص بادام هندی با کیفیت

Home  /   بادام هندی مرغوب – ۹ فاکتور مهم برای تشخیص بادام هندی با کیفیت
بادام هندی مرغوب

ویژگی های بادام هندی مرغوب

بادام هندی یکی از انواع خشکباری است که در ظرف آجیل ایرانی بسیار محبوب است. این مغز دانه مقوی محصول آمریکای جنوبی (برزیل) است که امروزه مقدار قابل توجهی از آن در هندوستان و مناطق گرمسیری تولید می شود. این محصول به دلیل وارداتی بودن آن، ممکن است اغلب تازگی خود را از دست داده و دارای طعم نا خوشایندی باشد. به همین دلیل شناخت ویژگی های نمونه مرغوب بادام هندی می تواند در یک خرید خوب موثر واقع شود.

مغز بادام مرغوب بدون مزه، تلخ و تند است، کمی طعم خامی دارد و رنگ کرم روشن آن، نشانه تازگی محصول است. علاوه بر این روش های پرورش محصول نیز در تضمین کیفیت آن بی اثر نیست. به همین دلیل در ادامه به بررسی فاکتور های سنجش صنعتی و کلیه ویژگی های موثر در مرغوبیت بادام هندی می پردازیم. با ما همراه باشید.

فاکتور های تضمین کیفی صنعتی بادام هندی

برای تضمین کیفیت بادام هندی، تولیدکنندگان و پرورش دهنده گان، مجموعه روش هایی را جهت پرورش این محصول تعیین می کنند که شامل روش های درست کشت و برداشت، کنترل کیفی و میکروبیولوژیک محصول، آفت کش ها و محتوای آلاینده های ایمن، نگهداری و ذخیره سازی بادام هندی می باشد. در این روش ها اصولی برای تولید کنندگان بادام هندی تعیین می شود تا در فرآیند تولید و پس از تولید در باغات به کار گیرند. این اصول برای تهیه بادام هندی سالم است و شامل حداقل رساندن خطرات احتمالی مانند عوامل بیماری زا، آلاینده ها و آفات می باشد.

علاوه بر این در روش های پس از برداشت اصولی برای جدا سازی، بسته بندی، ذخیره سازی و حمل و نقل تعریف می شود. در این بخش میزان رطوبت و دما، جهت به حداقل رساندن سطح قارچ ها به خصوص آفلاتوکسین و حشرات مورد کنترل قرار می گیرد.

روش های سنجش کیفیت بادام هندی مرغوب

سم التهاب آوری در پوست بادام هندی وجود دارد که در صورت تماس با پوست باعث بروز ناراحتی های پوستی مثل سوزش و خارش می شود. به همین دلیل این محصول به شکل بدون پوست در بازار ها عرضه می شود. این دانه های بدون پوست باید دارای شکل مشخص، پیکر بندی و ظاهر مطلوب باشد تا از نظر تجاری در دسته نمونه های مرغوب قرار بگیرند. محصول باید تازه باشد، علائم قابل مشاهده ای از حشرات و کپک ها نداشته باشد، عاری از آلودگی و بوی ناخوشایند باشد. به عبارتی کلیه ویژگی های مورد توجه در سنجش بادام هندی مرغوب عبارتند از:

1-دارای سطح صاف و بدون چروکیدگی مغز

2-دارای رنگ شیری روشن

3-عدم استفاده از طعم و رنگ دهنده های غیر طبیعی

4-درشتی دانه های بادام هندی

5-عدم وجود لک در دانه های بادام

6-عدم وجود خوردگی در محصول

7-یکدست بودن بافت بادام هندی

8-بدون مزه، تلخ و تند

9-دارای طعم خامی

برای خرید بادام هندی اعلا درشت زعفرانی نمکی، می توانید به بخش فروش خشکبار فروشگاه اینترنتی هتمت مراجعه فرمایید.

روش نگهداری بادام هندی

بادام هندی از خشکباری است که روش نگهداری مناسب، در حفظ کیفیت و ماندگاری محصول نقش پر رنگی دارد. این مغز دانه به دلیل داشتن اسید اولئیک زیادتری نسبت به سایر انواع آجیل، مدت زمان طولانی‌ تری سالم می ‌ماند. رطوبت بالا از عواملی است که می تواند بادام هندی را خیلی سریع به توکسین ‌های خطرناک آلوده کند که احتمال ابتلا به سرطان کبد را در افراد افزایش دهد.

چربی موجود در مغز بادام هندی موجب می‌شود خیلی زود درمجاورت هوا اکسید شده و مزه تندی به خود بگیرد که نشان دهنده فاسد شدن محصول است. همچنین گرما هم منجر به خشک شدن روغن بادام می شود. به همین دلیل برای حفظ کیفیت بادام هندی مرغوب، در نظر داشتن این روش ها می تواند موثر واقع شود.

این محصول باید در قوطی ‌های فلزی قلع اندود که حاوی گاز بی اثر باشد به صورت مهر و موم شده از کشور صادرکننده به کشور مقصد ارسال شود. همچنین برای نگهداری درست آن را در ظرف در بسته و به دور از گرما، در یخچال یا فریزر قرار می دهند.

جمع بندی

بادام هندی که می توان خاستگاه آن را امریکای جنوبی دانست امروزه در مناطق گرمسیری نیز به عمل می آید. این مغز دانه مقوی حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر های خوراکی، ویتامین K، انواع مواد معدنی سالم و اسید های چرب امگا ۳ است. این محصول با ارزش غذایی بالا به عنوان یک وعده غذایی کامل و پر انرژی معرفی می شود. بادام هندی مرغوب ویژگی هایی دارد که با شناخت آنها می توان نمونه مرغوب را از بی کیفیت تشخیص داد.

این ویژگی ها شامل سطح صاف و بدون چروکیدگی مغز، درشتی دانه ها، عدم وجود لک و خوردگی، یکدست بودن بافت محصول، بدون مزه، تلخ و تند و … است. علاوه بر مشخصات ظاهری، نحوه کشت و برداشت همچنین نگهداری محصول می تواند در مرغوبیت آن تاثیر گذار باشد. روش نگهداری صحیح بادام هندی، به دور از گرما و رطوبت در ظرفی در بسته می باشد.

برای اطلاع از روش های پرورش بادام هندی می توانید مقاله پرورش بادام هندی – معرفی 7 روش در فراوری بادام هندی را مطالعه فرمایید.

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش بادام هندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.