ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

کیک پسته ایتالیایی – 2 دستورالعمل آسان پخت کیک پسته ای

Home  /   کیک پسته ایتالیایی – 2 دستورالعمل آسان پخت کیک پسته ای
کیک پسته ایتالیایی

دسر پسته ایتالیایی

یکی از انواع دسر پسته ایتالیایی، کیک پسته ایتالیایی است که یک میان وعده و دسر خوشمزه با ارزش غذایی بالا می باشد. کیک پسته ایتالیایی با مواد اولیه و روش های متعددی تهیه می شود که در این مقاله ما به بررسی و معرفی 2 دستورالعمل طبخ کیک پسته ای ایتالیایی پرداختیم.

برای خرید پسته اکبری اعلا می توانید به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

کیک پسته ای ایتالیایی

مواد لازم برای کیک پسته ایتالیایی

  • 1 فنجان کره
  • 2 فنجان شکر سفید
  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ فنجان خامه
  • 1 فنجان شیر
  • رب پسته 6 قاشق غذا خوری
  • 2 قاشق غذا خوری عصاره بادام
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ⅔ فنجان پسته خرد شده
  • 1 قطره رنگ خوراکی سبز آووکادو (اختیاری)

مواد لازم برای خامه

  • کره 1 عدد
  • رب پسته 2 قاشق غذا خوری
  • 1 قاشق چای خوری عصاره بادام

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت – 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب کیک را آماده کنید.
  2. کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود.
  3. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  5. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کرده و یک سوم آن را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود.
  6. نصف شیر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. این کار را با یک سوم دیگر آرد، شیر باقیمانده و سپس باقی مانده آرد تکرار کنید.
  7. رب پسته و عصاره ها را اضافه کنید و هم بزنید.
  8. اگر می خواهید رنگ سبز خوراکی را به اسفنج اضافه کنید، یک قطره رنگ اضافه کنید.
  9. در آخر، پسته های خرد شده را داخل خمیر بریزید و کیک را به اندازه دلخواه ریز یا درشت پسته تزئین کنید.
  10. خمیر را در قالب های کیک ریخته و حدود 45 دقیقه بپزید یا تا زمانی که خلال دندان از داخل کیک تمیز بیرون بیاید.
  11. قبل از برداشتن از قالب کیک، اجازه دهید کاملا خنک شود.
  12. پس از خنک شدن کیک، درست کردن خامه را شروع کنید.
  13. رب پسته، کره و عصاره بادام را با همزن مخلوط کنید.
  14. کیک ها را از وسط نصف کنید تا چهار لایه یکدست شود.
  15. لایه ها را روی هم بچینید و یک لایه یکنواخت از خامه تهیه شده، بین هر کدام پر کنید.
  16. کل قسمت بالا و کناره ها را با کره بپوشانید و با مقداری پسته خرد شده در اندازه های مختلف تزئین کنید.

ارزش غذایی

  • سدیم: 435 میلی‌گرم
  • کلسیم: 73 میلی‌گرم
  • ویتامین C: 1 میلی‌گرم
  • ویتامین A: 623 واحد
  • قند: 36 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پتاسیم: 161 میلی‌گرم
  • کلسترول: 68 میلی‌گرم
  • کالری: 465 کیلوکالری
  • چربی‌: 1 گرم

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از دستورالعمل کیک فندقی می توانید به مقاله چگونه کیک فندقی بپزیم – 3 دستور پخت کیک فندقی مراجعه فرمایید.

طرز تهیه کیک پسته سیسیلی خانگی

کیک پسته سیسیلی که به آن Plumcake al pistacchio نیز می گویند، یک کیک اصیل و خوشمزه است که در آن از ارزشمندترین مواد غذایی یعنی پسته استفاده می کند. این کیک به سادگی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود.

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1.1 فنجان، 160 گرم آرد 00
  • 1.4، 200 گرم آرد پسته
  • ¾ فنجان، 180 میلی لیتر آب
  • ⅓ فنجان، 80 گرم شکر
  • ⅛ فنجان، 40 گرم روغن آفتابگردان
  • 1 قاشق چای خوری، 3.5 گرم پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده
  • 3 قاشق چای خوری یا 1 کیسه مخمر، 15 گرم
  • پوست لیمو
  • مقداری پسته برای تزیین

دستورالعمل پخت:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت / 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. با استفاده از غذاساز یا همزن دستی تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا سبک و پف کند.
  3. سپس به مخلوط تخم مرغ، روغن و آب را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  4. آرد 00 شیفت شده، آرد پسته، زنجبیل، پوست لیمو، مخمر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  5. قالب پخت کیک را چرب و آردپاشی کنید.
  6. با استفاده از یک کفگیر، مخلوط را به آرامی در آن بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید.
  7. با استفاده از خلال دندان بررسی کنید که آیا کیک شما آماده است یا خیر. کیک را با خلال دندان سوراخ کنید و اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است.
  8. فر را خاموش کنید و کیک به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید.
  9. کیک را از فر خارج کرده و حدود 20 تا 40 دقیقه بگذارید کاملا خنک شود.
  10. بعد از خنک شدن کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را با پسته خرد شده تزئین یا تزئین کنید.

نکته: این کیک پسته سیسیلی را می توان در ظرف دربسته یا شیشه ای در دمای اتاق به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کرد.

منابع:
مقاله طرز تهیه آسان کیک پسته ایتالیایی خانگی
مقاله کیک پسته ای

دسته بندی محصولات آموزش پسته, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.