ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

طرز تهیه کیک نوتلا – 5 مرحله در دستور پخت کیک نوتلا

Home  /   طرز تهیه کیک نوتلا – 5 مرحله در دستور پخت کیک نوتلا
کیک نوتلا

کیک نوتلا

نوتلا یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کرم کاکائو ها در جهان است. این شکلات بسیار مغذی بوده و دارای ارزش غذایی بالایی است. از نوتلا برای درست کردن انواع کیک، دسر استفاده می شود که در این مقاله قصد داریم به بررسی طرز تهیه کیک نوتلا بپردازیم. این کیک بسیار نرم و لطیف است و خامه روی آن کاملا سبک و مطبوع می باشد.

برای خرید نوتلا می توانید به بخش فروش شکلات صبحانه هتمت مراجعه فرمایید.

مواد لازم برای کیک:

  • 2 فنجان (260 گرم) آرد همه منظوره
  • ⅔ فنجان (57 گرم) پودر کاکائو شیرین نشده
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • ¾ فنجان (170 گرم) کره بدون نمک، دمای اتاق
  • 1 ¾ فنجان (350 گرم) شکر گرانول
  • ⅓ فنجان (113 گرم) نوتلا
  • 2 تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
  • 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) دوغ، دمای اتاق

مواد لازم برای خامه

  • 6 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان (200 گرم) شکر گرانول
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • 2 ½ فنجان (565 گرم) کره بدون نمک، در دمای اتاق به قطعات بریده شده
  • ¾ فنجان (296 گرم) نوتلا
  • تکه های شکلات، اختیاری

روش پخت کیک نوتلا

1-فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف 3 تابه گرد را با کاغذ روغنی برش داده شده به صورت دایره ای بپوشانید تا متناسب با تابه باشد. روی کاغذ روغنی را با اسپری نچسب اسپری کنید و در تابه کمی پودر کاکائو بپاشید.

2-آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
با استفاده از یک همزن برقی دستی، کره و شکر را با سرعت متوسط به پایین با هم بزنید تا سبک و پف کند. نوتلا را هم بزنید تا خوب ترکیب شود. تخم مرغ ها را یکی یکی بزنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید و در نهایت وانیل را به ترکیب اضافه کنید.

3-با تنظیم سرعت میکسر روی کم، به تدریج نیمی از مخلوط آرد و سپس دوغ و سپس مخلوط آرد باقی مانده را اضافه کنید. فقط آنقدر هم بزنید تا ترکیب شود. خمیر غلیظ خواهد بود.

4-خمیر را به طور مساوی بین 3 تابه آماده شده تقسیم کنید و سطح آن را صاف کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید خشک بیرون بیاید، بپزید.

5-پس از خارج کردن از فر، کیک را به مدت 10 دقیقه در تابه ها بگذارید تا خنک شود. سپس کیک ها را روی توری سیمی برگردانید، کاغذ روغنی را از کف آن جدا کنید و اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند.

تهیه خامه کیک

1-سفیده تخم مرغ، شکر و نمک را در کاسه همزن با هم مخلوط کنید. کاسه را روی یک قابلمه پر از آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. در حالی که مخلوط را گرم می کنید به آرامی و به طور مداوم هم بزنید. شکر باید کاملا حل شود.

2-ترکیبات کاسه را به میکسر منتقل کنید و آن را با سرعت متوسط1-2 دقیقه هم بزنید تا مخلوط به قوام کرم تبدیل شود و کمی خنک شود.

3-سپس 1 قاشق غذا خوری کره را به تدریج اضافه کنید، تا زمانی که یکدست و کرم رنگ شود. (فقط زمانی که آخرین قاشق غذا خوری کره کاملا مخلوط شد، کره بعدی را اضافه کنید.) پس از اینکه تمام کره اضافه شد، با حرارت متوسط مخلوط کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید تا سبک و پفکی شود. اگر در هر نقطه ای مخلوط به نظر می رسد گلوله شده، به هم زدن ادامه دهد تا بافت یکدست و نرمی به دست بیاید.

4-نوتلا را اضافه کنید و روی سرعت متوسط به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود. اگر ترکیب خیلی غلیظ به نظر می رسد، با سرعت متوسط رو به پایین مخلوط کنید. این کار باعث رقیق شدن می شود.

5-یک لایه کیک را در ظرف سرو قرار دهید و 1 فنجان ترکیب خامه را اضافه کنید. سپس با کفگیر آن را تا لبه پخش کنید. این کار را با لایه دوم کیک تکرار کنید و روی آن 1 فنجان خامه بریزید. لایه سوم کیک را اضافه کنید و روی و کناره های کیک را با خامه بپوشانید.
در صورت تمایل می توانید از تکه های شکلات برای تزئین روی کیک استفاده نمایید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از روش پخت چیز کیک فندقی به مقاله چیز کیک فندقی شکلاتی بپزیم – دستور تهیه 2 چیز کیک فندقی مراجعه فرمایید.

نکات مهم در طبخ کیک

  • در دستور پخت این کیک دوغ مورد نیاز است زیرا مقدار زیادی جوش شیرین در این دستور وجود دارد. اسید حاصل از دوغ، جوش شیرین را خنثی می کند، این امر هر گونه طعم بدی که جوش شیرین می تواند از خود به جا بگذارد را از بین می برد.
  • این کیک نرم و لطیف است! بهتر است لایه ها را خنک کنید و قبل از یخ زدن سرد کنید. همچنین اگر می‌خواهید برش‌ های تمیزی داشته باشید، کیک را قبل از برش دادن سرد کنید.
  • داخل قالب ها پودر کاکائو بپاشید تا کیک نچسبد. پودر کاکائو برخلاف آرد با رنگ کیک تیره ترکیب می شود.
  • از مواد اولیه با دمای اتاق استفاده کنید. تخم‌ مرغ ‌های سرد به سختی با خمیر کیک مخلوط می‌شوند.
  • دوغ سرد باعث می شود که کره دوباره جامد شود و خمیر منسجم شود.
  • برای نتیجه بهتر، مواد را وزن کنید تا از میزان دقیق آنها مطمئن شوید.
  • کیک پخته شده را می توان تا 3 روز در دمای اتاق و تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد. لازم است کیک را قبل از سرو به دمای اتاق برسانید.
  • کیک پخته شده را می توان تا 2 ماه منجمد کرد کنید و قبل از سرو به دمای اتاق برسانید.
  • خامه کیک را می توان 1 روز قبل درست کرد و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری نمود. قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید و دوباره هم بزنید.
  • خامه کیک را می توان تا 2 ماه منجمد کرد. آن را یک شب در یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد و قبل از استفاده دوباره هم بزنید.

منابع:
مقاله کیک نوتلا

دسته بندی محصولات آموزش, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.