ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

کره بادام زمینی حاوی شیره انگور – دستور پخت 2 دسر به کمک کره بادام زمینی با شیره انگور

Home  /   کره بادام زمینی حاوی شیره انگور – دستور پخت 2 دسر به کمک کره بادام زمینی با شیره انگور
کره بادام زمینی حاوی شیره انگور – دستور پخت 2 دسر به کمک کره بادام زمینی با شیره انگور

کره بادام زمینی حاوی شیره انگور

ترکیب شیره انگور و کره بادام زمینی یک میان وعده مغذی و غنی به وجود می‌آورد. به جای افزودنی های ‏شیرین کننده، کره بادام زمینی حاوی شیره انگور شیرین می‌شود. کره بادام زمینی و شیره انگور به تنهایی دارای ‏خواص چشم گیری هستند و ترکیب آنها یک ماده غذایی، با ارزش غذایی بالا تشکیل می‌دهد. در این مقاله به دو دسر تهیه شده به وسیله کره بادام زمینی حاوی شیره انگور، می پردازیم.‏

برای خرید کره بادام زمینی آستانه با شیره انگور می‌توانید به بخش فروش محصولات بادام زمینی هتمت مراجعه ‏فرمایید.‏

خواص کره بادام زمینی حاوی شیره انگور

از جمله خواص این ماده غذایی می‌توان به غنی بودن از پروتئین، کاهش سطح کلسترول، جلوگیری از دیابت نوع ‏‏2، کاهش خطر کم خونی ناشی از فقر آهن و … اشاره کرد.‏

برای آگاهی ازخواص کره بادام زمینی با شیره انگور می‌توانید به مقاله خواص کره بادام زمینی با شیره انگور – 13 ‏فایده کره بادام زمینی با شیره انگور بر سلامتی مراجعه فرمایید.‏

ارزش غذایی کره بادام زمینی حاوی شیره انگور

  • هر 40 گرم کره بادام زمینی حاوی شیره انگور حاوی:‏
  • کالری: 160 کالری
  • چربی: 4 گرم
  • چربی اشباع شده: 1.5 گرم
  • سدیم: 65 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 32 گرم
  • شکر: 20 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
  • آهن: 0.7 میلی گرم
  • به همراه اسیدهای چرب، آمینو اسید، ویتامین ها و مواد معدنی

‏1. پای کره بادام زمینی با شیره انگور و مربا

مواد لازم:‏

  • ‏400 گرم بیسکوییت خورد شده
  • ‏2/1 لیوان کره آب شده
  • ‏225 گرم پنیر خامه‌ای
  • ‏1 لیوان کره بادام زمینی حاوی شیره انگور
  • ‏2 لیوان خامه سنگین
  • ‏1 لیوان شکر
  • ‏1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ‏4/1 لیوان مربا ( مربای انگور ترجیحا)‏
  • ‏2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • ‏1 قاشق مربا یا شیره انگور
  • ‏1 بسته شکلات خورد شده

طرز تهیه:‏

  1. در یک ظرف بیسکوییت های آسیاب شده را با کره آب شده مخلوط کنید. مخلوط را در کف قالب خود به خوبی ‏پهن کنید و سپس در یخچال قرار دهید.‏
  2. در یک ظرف متوسط، پنیر خامه‌ای و 1 لیوان کره بادام زمینی حاوی شیره انگور را با هم زن مخلوط کنید تا به یک ‏مخلوط نرم و خامه‌ای برسید.‏
  3. در یک ظرف دیگر، خامه سنگین، 1 لیوان شکر و عصاره وانیل را با هم زن برقی ترکیب کنید. ‏‎1/2‎‏1 لیوان ‏ترکیب را جدا کنید و در یخچال قرار دهید. ما باقی ترکیب را با ترکیب کره بادام زمینی با شیره انگور مخلوط ‏کنید. نصف مخلوط را بر روی لایه بیسکوییتی بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. (10 تا 15 دقیقه)‏
  4. کره بادام زمینی و مربا را در دو ظرف کوچک بریزید و در ماکروفر قرار دهید تا آب شوند. سپس هر کدام در در ‏قیف بریزید. (به جاب قیف می‌توانید از پلاستیک فریزر استفاده کنید.)‏
  5. خامه باقی مانده را بر روی کیک بریزید و سپس روی آن را با کره بادام زمینی، مربا و بیسکوییت خورد شده ‏تزئین کنید. سپس به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا کیک به خوبی شکل بگیرد.‏

‏2. چیز کیک کره بادام زمینی با شیره انگور

مواد لازم:‏

  • ‏6 قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ‏400 گرم بیسکوییت خورد شده
  • ‏3/2 لیوان کره بادام زمینی ‏
  • ‏3/1 لیوان شکر قهوه‌ای
  • ‏1 قاشق چای خوری نمک
  • ‏900 گرم پنیر خامه‌ای
  • ‏1 لیوان کره بادام زمینی حاوی شیره انگور
  • ‏1 لیوان شکر گرانوله
  • ‏4 عدد تخم مرغ
  • ‏1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ‏1 لیوان مربا (ترجیحا مربای انگور)‏

طرز تهیه:‏

  1. بگذارید فر در دمای 180 درجه سلسیوس گرم شود.‏
  2. بیسکوییت ها را به خوبی با غذاساز آسیاب کنید. کره آب شده، کره بادام زمینی، شکر قهوه‌ای و نصف قاشق ‏چای خوری نمک را با بیسکوییت به خوبی مخلوط کنید تا جایی که ترکیب به حالت شن درآید. ترکیب را در ‏کف قالب خود یک دست پهن کنید سپس به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.‏
  3. دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید. در یک ظرف، پنیر خامه‌ای و کره بادام زمینی حاوی شیره انگور را با هم زن ‏بر روی سرعت متوسط مخلوط کنید. شکر گرانوله را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. نصف دیگر نمک باقی ‏مانده را به ترکیب اضافه کنید. تخم مرغ ها را یک یه یک به ترکیب اضافه کنید. (پس از اضافه کردن هر تخم ‏مرغ مخلوط را به خوبی هم بزنید.) خامه را بر روی لایه بیسکوییتی بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار ‏دهید.‏
  4. مربا را در یک قابلمه کوچک گرما دهید تا رقیق شود. به صورت برابر بر روی کیک بریزید. کیک را به مدت 4 ‏ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود و سپس به تکه های مربعی تقسیم کنید.‏

جمع بندی

با خواصی که ترکیب کره بادام زمینی حاوی شیره انگور دارا است می‌توانید برای خود یک میان وعده سالم و مقوی ‏تهیه کنید. شما می‌توانید با پخت این دسرها یک میان وعده مغذی و خوشمزه را فراهم نمایید.

منابع:
طرز تهیه پای کره بادام زمینی با شیره انگور
طرز تهیه چیزکیک مکعبی کره بادام زمینی با شیره انگور

دسته بندی محصولات آموزش بادام زمینی, آموزش شیره انگور, آموزش کره بادام زمینی با شیره انگور, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.