ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

۲ دستورالعمل کاپ کیک کره بادام زمینی

Home  /   ۲ دستورالعمل کاپ کیک کره بادام زمینی
۲ دستورالعمل کاپ کیک کره بادام زمینی

در این مقاله هتمت می‌خواهیم به ۲ دستورالعمل کاپ کیک کره بادام زمینی بپردازیم. همانطور که می‌دانید کره بادام زمینی یک میان وعده و صبحانه مقوی و سرشار از انرژی است. چه جیزی بهتر از یک میان وعده ساده و لذیذ با این کره خوشمزه می‌تواند باشد.

برای تهیه کره بادام زمینی آستانه می‌توانید به بخش فروش محصولات بادام زمینی هتمت مراجعه فرمایید.

۱.کاپ کیک کره بادام زمینی با فراستینگ شکلات

مواد لازم کیک:

  • ۴/۱ ۱ لیوان (۱۵۶ گرم) آرد چند منظوره
  • ۲/۱ قاشق چای خوری بیکینگ سودا
  • ۴/۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۲/۱ لیوان (۱۲۰ گرم) روغن کانولا با روغن گیاهی
  • ۲/۱ (۱۲۵ گرم) لیوان کره بادام زمینی خامه‌ای
  • ۱ لیوان (۲۰۰ گرم) شکر قهوه‌ای
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲/۱ ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
  • ۴/۳ لیوان (۱۸۰ گرم) شیر خالص (پرچرب)
  • ۳/۱ لیوان (۸۰ گرم) خامه ترش
  • ۳/۱ لیوان (۴۰ گرم) تکه های بادام زمینی

مواد لازم فراستینگ شکلاتی:

  • ۱ لیوان (۲۳۰ گرم) کره بدون نمک
  • ۲/۱ ۳ لیوان (۴۲۰ گرم) شکر شیرینی پزی
  • ۲/۱ لیوان (۴۱ گرم) پودر کاکائو
  • ۳ قاشق غذا خوری (۴۵ میلی لیتر) شیر یا خامه غلیظ
  • ۳/۱ (۸۰ گرم) لیوان کره بادام زمینی
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
  • ۴/۱ قاشق چای خوری نمک

دستور پخت:

  1. بگذارید فر در دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم شود. در قالب های کاپ کیک خود کاغذ روغنی قرار دهید. ( از این مواد ۱۴ تا ۱۵ کاپ کیک تهیه می‌شود.)
  2. در یک ظرف مناسب آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. در ظرفی دیگر روغن، کره بادام زمینی، شکر قهوه‌ای، تخم مرغ، خامه ترش و عصاره وانیل را به کمک هم زن برقی با هم به خوبی ترکیب کنید. پس از اینکه ترکیب یکدست شد مواد خشک، شیر و تکه های بادام زمینی را با آن مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. از هم زدن بیش از حد خودداری فرمایید.
  4. به کمک قاشق خمیر را در قالب های کاپ کیک خود بریزید و توجه داشته باشید که قالب ها را زیاد پر نکنید و فقط ۳/۲ آن پر باشد. ظرف را به مدت ۲۱ تا ۲۳ دقیقه در فر قرار دهید. برای اینکه مطمئن شوید کیک کامل پخته می‌توانید خلال دندانی را در کیک فرو کنید و اگر خمیری به آن نچسبیده بود بدانید کیک شما به خوبی پخته است.
  5. بعد از اینکه از پخت کاپ کیک ها مطمئن شدید کیک ها را از فر بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند.
  1. برای فراستینگ کاپ کیک ابتدا کره نرم شده را با هم زن برقی در سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قنادی، پودر کاکائو و شید را اضافه کنید و با سرعت کم هم زن به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
  2. بعد از مخلوط شدن کره بادام زمینی، عصاره وانیل و نک را به آنها اضافه کنید و این دفعه با سرعت متوسط-بالا به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا تمام مخلوط به خوبی ترکیب شود.اگر فراستینگ نازک است ۴/۱ لیوان شکر شیرینی پزی با ۱ یا ۲ قاشق غذا خوری شیر بع آن اضافه کنید.
  3. در نهایت کاپ کیک بادام زمینی خود را با فراستینگ و مقداری تکه های بادام زمینی تزیین کنید و برای دوستان و خانواده خود سرو کنید.

۲.کاپ کیک کره بادام زمینی با فراستینگ کره بادام زمینی

مواد لازم برای فراستینگ کره بادام زمینی:

  • ۱لیوان کره بدون نمک
  • ۴/۳ لیوان کره بادام زمینی
  • ۳ لیوان پودر شکر
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری خامه یا شیر
  • تکه های بادام زمینی (به دلخواه)

دستور پخت:

  1. بگذارید فر در دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم شود. 2 قالب مافین را با کاغذهای مافین بپوشانید (در کل حدود 16-18 کاپ کیک خواهید داشت).
  2. در یک کاسه بزرگ روغن، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید. کره بادام زمینی را با شکر قهوه‌ای هم بزنید و مطمئن شوید که هیچ تکه شکر قهوه ای وجود ندارد.
  3. در یک کاسه جداگانه آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک پیمانه مایع، خامه ترش و شیر را با چنگال به آرامی با هم مخلوط کنید. حدود ½ از مخلوط آرد را با دقت در مخلوط کره بادام زمینی و سپس حدود ½ مخلوط خامه ترش و شیر مخلوط کنید. این روند را تکرار کنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.برای جلوگیری از مخلوط شدن بیش از حد خمیر، انجام این کار با دست بسیار مهم است.
  4. با قاشق داخل آسترهای کیک آماده شده بریزید و هر کدام را حدود ⅔ تا ¾ پر کنید. در نهایت باید حدود 16 کاپ کیک داشته باشید. اگر فقط 12 عدد کاپ درست کنید، پس آسترها را خیلی پر کرده اید. به مدت 20 تا 24 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان فرو رفته تمیز بیرون بیاید، بپزید.
  5. در یک کاسه بزرگ کره را هم بزنید تا پف کند. سپس کره بادام زمینی را با همزن بزنید تا یکدست شود. عصاره وانیل و 2 پیمانه پودر قند را اضافه کنید. با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.
  6. بقیه پودر قند را هر بار حدود ½ فنجان به صورت متناوب با 1 قاشق غذاخوری خامه بزنید تا به شیرینی و قوام دلخواه برسد.
  7. با چاقو یا کیسه پایپینگ (من از کیسه لوله و نوک 1M استفاده کردم) فراست کنید و با آب نبات کره بادام زمینی یا تکه های بادام زمینی کاپ کیک کره بادام زمینی خود را تزئین کنید.

منابع: کاپ کیک کره بادام زمینی کاپ کیک کره بادام زمینی با فراستینگ کره بادام زمینی

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش کره بادام زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.