ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

چیزکیک نوتلا آلمانی

Home  /   چیزکیک نوتلا آلمانی
چیزکیک نوتلا آلمانی

چیزکیک نوتلا آلمانی

بهترین راه برای حفظ طعم متمایز فندقی نوتلا آلمانی به چیزکیک نوتلا آلمانی تهیه چیزکیک بدون پخت نوتلا آلمانی است. در چیزکیک نوتلا آلمانی No-Bake طعم‌ها زنده تر خواهند بود و بافت بسیار لطیفی از کیک را خواهیم داشت، این نوع چیزکیک به چیزکیک یخچالی نیز معروف است. این کیک برای قلب ها و رگ های ضعیف مناسب نیست. عاشقان نوتلا آلمانی اما می‌توانند به شدت از این کیک بسیار ساده در زمانی کوتاه لذتی فراوان ببرند.

برای خرید نوتلا می توانید به بخش فروش شکلات صبحانه هتمت مراجعه فرمایید.

مواد لازم برای کیک:

  • نوتلا آلمانی : ۵۰۰ گرم از یک شیشه‌ی کرم شکلات نوتلا آلمانی ۷۵۰ گرمی
  • پنیر خامه ای: از پنیر ماسکارپونه کاله یا پنیر فیلادلفیا میتوان استفاده کرد.
  • پودر ژلاتین: ژلاتین چیزی است که چیزکیک را به شکل موس پفکی در می آورد. به اندازه‌ی ۲ قاشق غذاخوری.
  • پودر قند یا شکر: استفاده از پودر قند برای رسیدن به بافت نرم تر پیشنهاد میشود و کاملا بسته به سلیقه‌ی شما می‌توان به هر میزانی استفاده کرد.
  • بیسکویت Oreo یا پتیبور یا ساقه طلایی(Digestive) : Oreo کرم دار قطعا بافت بهتری به پایه‌ی کیک میدهد اما برای رسیدن به بافت سفت تر می‌توانید از ساقه طلایی استفاده کنید و برای رسیدن به بافتی نرم تر و کیکی تر از بیسکوییت پتیبور. عموما از دو بسته بیسکوییت برای قوام و ضخامت بیشتر استفاده می‌شود اما، بسته به قالب شما، این اندازه می‌تواند متغیر باشد.
  • خامه: خامه به 3 روش در این دستور استفاده می شود:
  1. فیلینگ: با همزن هم بزنید تا پف کند و سپس داخل فیلینگ چیزکیک نوتلا آلمانی بریزید. خامه چیزی است که کیک را سبک و لطیف می کند، در حالی که ژلاتین آن را سفت می کند.
  2. گاناش نوتلا: با نوتلا آلمانی و شکلات ذوب شده ترکیب می شود تا لایه گاناش که روی چیزکیک را می پوشاند، درست کند.
  3. هم زده: برای تزیین روی کیک!
  • کره: فقط کره معمولی بدون نمک، برای کمک به نگه داشتن پایه بیسکویت.
  • فندق: برای تزیین روی سطح کیک. بخش آجیلی را برای بافت، جلوه بصری و دو برابر کردن طعم فندق در نوتلا آلمانی می توانید استفاده کنید! کیک نوتلا

روش پخت کیک نوتلا

قسمت 1: قالب را آماده کنید (با یک نکته!)

در اینجا یک نکته جالب برای چیزکیک وجود دارد: پایه یک ماهیتابه فنری را به صورت وارونه برگردانید. به این ترتیب، هنگام برداشتن چیزکیک، نیاز نیست که ترسی از ترک خوردن و از هم پاشیدن پایه‌ی کیک باشید یا نگران لبه‌های قالب باشید. اگرچه چیزکیک‌های یخچالی کاملا سفت هستند و ترسی وجود ندارد.

  1. پایه را وارونه کنید: پایه یک ماهیتابه فنری را وارونه کنید.
  2. کره و خطوط مشخص: پایه و کناره ها را با کمی کره نرم شده بمالید تا به چسبندگی کاغذ روغنی کمک کند. سپس یک تکه مربع کاغذ روغنی/کاغذ پخت را روی پایه فشار دهید.
  3. کناره‌ها را با برآمدگی کاغذ ببرید: کاغذ را کوتاه نکنید. کاغذ باید از کناره‌های تابه بیرون باشد تا بعداً چیزکیک را راحت‌تر جدا کنید. بستن پایه رو به بالا ممکن است کمی دشوار باشد!
  4. کناره های خط: از نوارهایی از کاغذ روغنی استفاده کنید تا کناره های تابه فنری را بپوشانید.

قسمت 2: پایه بیسکویت  Oreo

  1. کوکی ها را با دست خرد کنید، سپس در غذاساز قرار دهید.
  2. هم بزنید تا شن مانند شود. کره ذوب شده را داخل آن بریزید و مجدداً برای مدت کوتاهی مخلوط کنید.
  3. مخلوط بیسکویت را در تابه فنری (قالب) بریزید.
  4. در تابه فشار دهید: از ابزاری با پایه صاف و کناره های صاف (مثل پیمانه اندازه‌گیری) استفاده کنید تا خرده های بیسکویت را محکم روی پایه تابه فشار دهید.

قسمت 3: فیلینگ چیزکیک نوتلا

این یک کار مخلوط کردن و ریختن ساده است! خوب، خوب، بنابراین من کمی آن را درک می کنم … اما واقعاً ساده است، قول می دهم!

  1. ژلاتین بلوم: به این معنی است که پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و بگذارید تا دانه های ژلاتین آب را جذب کرده و متورم شوند تا به درستی حل شوند. سپس مایع ژلاتین مانند کره سفت می شود. برای اکثر دستور العمل ها، سپس در یک مایع داغ (مانند مخلوط شکلات داغ ) مخلوط می شود که باعث حل شدن آن می شود.
    برای این دستور غذا، ما کارها را کمی متفاوت انجام می دهیم. مقداری آب داغ به مخلوط ژلاتین جامد شده اضافه می کنیم تا به حالت مایع برگردد، قبل از اینکه داخل چیزکیک نوتلا آلمانی مخلوط کنیم.
  2. فیلینگ نوتلا: در مرحله بعد، با هم زدن پنیر خامه ای با نوتلا و پودر قند، فیلینگ را شروع می کنیم.
    مخلوط را هم بزنید تا نرم و پفکی شود. این کار در سرعت 7 با استفاده از همزن برقی حدود ۲ دقیقه طول می کشد.
  3. ژلاتین را اضافه کنید: سپس مخلوط ژلاتینی را که در مرحله 1 آماده کردیم بریزید و خوب هم بزنید تا جا بیفتد و کمی سفت شود.
  4. خامه را بزنید: سپس خامه را در یک کاسه جداگانه بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد. بافت کرکی خامه که دارای حفرات بسیار زیاد هوا هست می‌تواند به فیلینک حالت موسی دهد.
  5. تا بزنید: سپس خامه را با استفاده از یک کاردک لاستیکی در مخلوط نوتلا بریزید. در اینجا ملایم باشید، هدف ماندن حباب های هوا در خامه هست! هرچه لمس شما سبک تر باشد، پر کردن چیزکیک نرم تر خواهد بود.
  6. فیلینگ را در پایه بیسکویت آماده شده بریزید و سطح را صاف کنید. قبل از اینکه با گاناش نوتلا پر کنید، ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. فیلینگ کاملا سفت نمی شود، اما به اندازه ای شکل میگیرد که بتوان چیزی روی آن ریخت.

قسمت چهارم: تاپینگ

پیشنهاد ما تاپینگ گانوش نوتلا آلمانی هست به این ترتیب که:

  1. گاناش نوتلا: خامه، نوتلا آلمانی و تکه های شکلات را در مایکروویو حرارت دهید و هم بزنید تا ذوب و صاف شوند. قبل از اینکه روی چیزکیک سرد شده بریزید، بگذارید کمی خنک شود. هنوز فندق ها را روی آن نپاشید، صبر کنید تا قسمت بالایی آن سرد شود و سفت شود، در غیر این صورت فندق ها تازه فرو می روند!
  2. ۳ ساعت برای سفت شدن: چیزکیک باید حداقل 3 ساعت خنک شود تا کاملاً خودش را بگیرد. پس از سفت شدن می توانیم فندق ها را روی لایه گاناش بپاشیم.
  3. رهاسازی کیک: چیزکیک را از قالب فنری خارج کنید و با دقت کناره های کاغذ را جدا کنید، توجه داشته باشید که گاناش عموما نرم باقی خواهد ماند و کاملا سفت نمی‌شود.
  4. حذف از پایه: فقط کافی است رویه کاغذ را بگیرید و چیزکیک نوتلا آلمانی خود را از روی قالب کیک بردارید. از آنجایی که هیچ لبه ای وجود ندارد، مستقیماً روی بشقاب سرو مورد نظر شما می لغزد. سپس به سادگی کاغذ را از زیر چیزکیک بیرون بیاورید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از روش پخت چیز کیک فندقی به مقاله چیز کیک فندقی شکلاتی بپزیم – دستور تهیه 2 چیز کیک فندقی مراجعه فرمایید.

نکات مهم در طبخ کیک

  • در دستور پخت این کیک دوغ مورد نیاز است زیرا مقدار زیادی جوش شیرین در این دستور وجود دارد. اسید حاصل از دوغ، جوش شیرین را خنثی می کند، این امر هر گونه طعم بدی که جوش شیرین می تواند از خود به جا بگذارد را از بین می برد.
  • این کیک نرم و لطیف است! بهتر است لایه ها را خنک کنید و قبل از یخ زدن سرد کنید. همچنین اگر می‌خواهید برش‌ های تمیزی داشته باشید، کیک را قبل از برش دادن سرد کنید.
  • داخل قالب ها پودر کاکائو بپاشید تا کیک نچسبد. پودر کاکائو برخلاف آرد با رنگ کیک تیره ترکیب می شود.
  • از مواد اولیه با دمای اتاق استفاده کنید. تخم‌ مرغ ‌های سرد به سختی با خمیر کیک مخلوط می‌شوند.
  • دوغ سرد باعث می شود که کره دوباره جامد شود و خمیر منسجم شود.
  • برای نتیجه بهتر، مواد را وزن کنید تا از میزان دقیق آنها مطمئن شوید.
  • کیک پخته شده را می توان تا 3 روز در دمای اتاق و تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد. لازم است کیک را قبل از سرو به دمای اتاق برسانید.
  • کیک پخته شده را می توان تا 2 ماه منجمد کرد کنید و قبل از سرو به دمای اتاق برسانید.
  • خامه کیک را می توان 1 روز قبل درست کرد و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری نمود. قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید و دوباره هم بزنید.
  • خامه کیک را می توان تا 2 ماه منجمد کرد. آن را یک شب در یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد و قبل از استفاده دوباره هم بزنید.

منابع: چیزکیک نوتلا بدون پخت

دسته بندی محصولات آموزش, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.