ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

7 خاصیت شگفت انگیز پسته در دوران بارداری

Home  /   7 خاصیت شگفت انگیز پسته در دوران بارداری
پسته در دوران بارداری

پسته در دوران بارداری

در دوران بارداری، معمولا زنان فهرستی طولانی از غذا های مفید تهیه می کنند. در این دوران جوانه های چشایی به برخی مواد غذایی حساس می شوند درحالیکه تغذیه برای مادران و نوزادان که از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از این مواد غذایی لازم و ضروری در دوران بارداری پسته است. در این مقاله به اهمیت مصرف پسته و خواص پسته در بارداری می پردازیم.

برای خرید پسته اکبری دست چین نمکی رفسنجان می توانید به صفحه فروش پسته هتمت مراجعه فرمایید.

خواص پسته در دوران بارداری

پسته مغز دانه ای لذیذ و مقوی، سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم، پتاسیم، فولات، منیزیم و آهن است که اساساً تمام عناصر مهم برای رشد سالم جنین هستند. پسته فواید زیادی برای مادر و جنین دارد که اصلی ترین آنها عبارتند از:

1-کمک به رشد جنین

پسته حاوی پروتئین ها، چربی های تک اشباع، آنتی اکسیدان ها، مس، اسید های چرب امگا 3، کمپلکس B است که همه این عناصر نقش مهمی در تامین تغذیه مادر و همچنین کمک به رشد جنین (کمک به رشد بافت ها و ماهیچه ها) دارند.

2-تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین

پسته سرشار از ویتامین های مختلف مانند A، E، C و آنتی اکسیدان ها است که باعث یکی از خواص پسته در دوران بارداری، افزایش ایمنی بدن مادر می شود. و در نتیجه مادر را کمتر مستعد ابتلا به بیماری می کند.

3-خواص ضد التهابی

ماهیت ضد التهابی این آجیل از تورم و درد مفاصل جلوگیری می کند.

4-رشد مغز جنین

اسیدهای چرب امگا 3 به رشد مغز جنین کمک می کند.

5-درمان یبوست مادران

پسته سرشار از فیبر است که به هضم آسان و تنظیم حرکات روده کمک می کنند. این مغز دانه ها همچنین باعث تسکین یبوست می شوند که می تواند به دلیل تغییرات هورمونی در اوایل بارداری ایجاد شود. به این ترتیب یبوست که یک شکایت رایج در دوران بارداری است، درمان می شود.

6-تنظیم و متعادل کردن سطوح لیپید

پسته دارای مقدار زیادی اسید های چرب تک اشباع است که کلسترول بد را کاهش می دهند و کلسترول خوب را زیاد می کنند. نتیجه این امر متعادل شدن سطح چربی بدن است.

7-جلوگیری از از کم خونی

میزان بالای آهن موجود در پسته به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به کم خونی در دوران بارداری را کاهش می دهد.

ارزش غذایی پسته در دوران بارداری

مواد مغذی موجود در 100 گرم پسته به شرح زیر است:

  • کالری 560 کیلو کالری
  • کربوهیدرات 27.17 گرم
  • پروتئین 20.16 گرم
  • فیبر 10.6 گرم
  • چربی 45.32 گرم
  • شکر 7.66 گرم
  • ویتامین 516IU
  • ویتامین C 5.6 میلی گرم
  • ویتامین E 2.86 میلی گرم
  • اسید فولیک 51 میکروگرم
  • پیریدوکسین 1.7 میلی گرم
  • نیاسین 1.3 میلی گرم
  • ریبوفلاوین 0.16 میلی گرم
  • تیامین 0.870 میلی گرم
  • پتاسیم 1025 میلی گرم
  • سدیم 1 میلی گرم
  • کلسیم 105 میلی گرم
  • آهن 3.92 میلی گرم
  • منیزیم 121 میلی گرم
  • روی 2.2 میلی گرم
  • فسفر 490 میلی گرم

چه میزان از پسته در طول روز برای مادران مفید است؟

صرف نظر از فواید تغذیه ای، هر چیزی که بیش از حد مصرف شود می تواند برای بدن مضر باشد، پسته نیز همینطور است. توصیه می شود بیش از 24 عدد پسته در روز مصرف نشود. پسته در حالی که فواید تغذیه ای زیادی دارد، مشکلاتی را نیز به همراه دارد. این آجیل می تواند برای برخی از مادران باردار آلرژی ایجاد کند. پسته با پوشش سدیم می تواند منجر به افزایش فشار خون شود، در حالی که محتوای فیبر موجود در پسته به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند، اما مصرف بیش از حد آنها می تواند باعث یبوست، اسهال، نفخ یا حتی درد در ناحیه شکم شود.

نحوه مصرف پسته در رژیم بارداری

پسته برشته را می توان مستقیماً به عنوان میان وعده میل کرد.
طعم پسته با شیرینی و دسر فوق ‌العاده است و می تواند یک میان وعده مقوی باشد.
میلک شیک میوه خشک حاوی زعفران، پسته، بادام هندی، بادام درختی طعم فوق العاده ای دارد و همچنین بسیار سالم است.

آیا خوردن هر روز پسته دوران بارداری بی خطر است؟

خوردن روزانه یک مشت پسته در دوران بارداری برای سلامتی مفید است. با این حال باید از خوردن بیش از حد پسته نمکی خودداری کرد زیرا ممکن است منجر به افزایش فشار خون شود. علاوه بر این مصرف زیاد پسته در بارداری عوارض زیادی دارد. بنابراین مصرف روزانه اما در حد اعتدال در دوران بارداری مشکلی ندارد. خوردن بیش از حد پسته می تواند عوارض زیر را به همراه داشته باشد:

  • افزایش وزن
  • افزایش فشار خون
  • آلرژی
  • مسائل گوارشی

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از می توانید به مقاله 9 دلیل بر اهمیت مصرف پسته در بارداری – در دوران بارداری پسته بخورید!‏ مراجعه فرمایید.

نتیجه گیری

خواص پسته در دوران بارداری بسیار زیاد می باشد و مصرف آن از جانب متخصصان توصیه شده است. این حال، همیشه باید در مصرف این مغز دانه حد اعتدال را رعایت کنید، در غیر این صورت ممکن است واکنش آلرژیک داشته باشید. در صورت ابتلا به آلرژی یا اطلاع از میزان ایمن مصرف در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

منابع:
مقاله خواص خوردن پسته در دوران بارداری

دسته بندی محصولات آموزش پسته, بارداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.