ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

خواص چای سفید – 8 مزیت چشمگیر چای سفید برای بدن

Home  /   خواص چای سفید – 8 مزیت چشمگیر چای سفید برای بدن
خواص چای سفید – 8 مزیت چشمگیر چای سفید برای بدن

چای سفید

چای سفید از گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود. قبل از باز شدن کامل برگ ها و جوانه های گیاه، ‏کرک های سفیدی وجود دارد که به این سبب نام چای سفید را به خود می‌گیرد. چای سبز و چای سیاه نیز از ‏همین گیاه تهیه می‌شوند و تفاوت در رنگ و طعم این چای ها به دلیل محل کاشت، آب و هوا و زمان برداشت ‏آنها است. ‏

برای آشنایی بیشتر با چای سفید می‌توانید به مقاله چای سفید – آشنایی با چای سفید مراجعه فرمایید.

خواص چای سفید

این گونه چای نسبت به دو گونه دیگر، کمتر فرآوری شده و مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در خود حفظ کرده است. ‏چشمگیر بودن خواص چای سفید عمدتا به دلیل وجود آنتی اکسیدان در آن است. در این مقاله می‌ خواهیم به ‏‏8 مزیت چشمگیر این چای بپردازیم.

‏1. سرشار از آنتی اکسیدان ‏

چای سفید مملو از نوعی پلی فنول به نام کاتچین است. پلی فنول یک ترکیب گیاهی است که می‌تواند مانند یک ‏آنتی اکسیدان عمل کند و رادیکال‌های آزاد را که باعث آسیب به سلول‌های بدن و بروز سرطان و بیماری‌های ‏دیگر می‌شوند را خنثی کند‎.‎‏ اثرات مضر رادیکال های آزاد با افزایش سن، التهاب های مزمن، سیستم ایمنی ضعیف و ‏انواع بیماری ها نمایان می‌شود.‏

چای سفید یکی از بهترین انواع چای برای مبارزه با رادیکال های آزاد می‌باشد و طبق مطالعات این چای دارای ‏مزایای آنتی اکسیدانی مشابه با چای سبز است که به دلیل فواید بالای آن برای سلامتی شناخته شده است. ‏

بر اساس آزمایشاتی نشان داده شده که عصاره چای سفید می‌تواند از سلول های عصبی حیوانات در برابر آسیب ‏های رادیکال آزادی به نام پراکسید هیدروژن محافظت کند. همچنین پودر چای سفید در کاهش التهابات ناشی ‏از رادیکال های آزاد در سلول های پوستی انسان بسیار مؤثر است.‏

‏2. کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

امروزه درصد بالایی از مردم به دلیل مبتلاشدن به بیماری های قلبی جان خود را از دست می‌دهند. بیماری قلبی ‏بسیار به التهاب مزمن مرتبط است که التهابات مزمن نیز به عوامل مختلفی بستگی دارند. رژیم غذایی، ورزش و ‏عادات سبک زندگی از انواع دلایل بروز التهابات مزمن است. ‏

پلی فنول های موجود در چای سفید به روش های مختلفی به کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی ‏کمک می‌کنند. برای مثال، پلی فنول ها به باز شدن رگ های خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ‏اکسید شدن کلسترول بد (‏LDL‏) کمک می‌کنند. ‏

طبق تحقیقات و مطالعات دانشمندان دریافتند افرادی که سه فنجان یا بیشتر چای در روز می نوشند، 21 درصد ‏کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند. البته خوردن میوه و سبزیجات و ورزش منظم و استراحت مناسب ‏عوامل دیگری هستند که با قرار دادن آن ها در سبک زندگی خود می‌توانیم از مبتلا شدن به بیماری های قلبی ‏جلوگیری کنیم.‏

‏3. کمک به کاهش وزن

اغلب در مسائل مرتبط با کاهش وزن اولین چای، چای سبز است. اما جالب است ‏بدانید چای سفید هم به اندازه چای سبز در چربی سوزی مؤثر می‌باشد. هر دو چای، دارای مقدار مشابهی ‏کافئین و کاتچین مانند ‏epigallocatechin gallate (EGCG)‎‏ که مرتبط به ویژگی چربی سوز در این ‏دو چای است.‏

طبق آزمایشات انجام شده، عصاره چای سفید قادر به تحریک تجزیه چربی و جلوگیری از تشکیل سلول های ‏چربی جدید است که این مسئله تا حد زیادی به وجود ‏EGCG‏ مرتبط می‌باشد. همچنین چای سفید می‌تواند ‏‏4 تا 5 درصد به افزایش متابولیسم شما کمک کند که معادل با سوزاندن 70 تا 100 کالری بیشتر در روز ‏می‌باشد.‏

‏4. محافظت از دندان ها در مقابل باکتری ها

از دیگر خواص چای سفید می‌توان به محافظت از دندان ها در مقابل باکتری ها اشاره کرد. چای سفید منبع عالی فلوراید، کاتچین ها و تانین ها (‏Tannins‏)است. این ترکیب از مولکول ها با مبارزه با ‏باکتری ها و قند، به تقویت دندان ها کمک می‌کند.‏

فلوراید با مقاوم‌تر کردن سطوح دندان ها در برابر حملات اسیدی توسط باکتری ها، از ایجا حفره در دندان ها ‏جلوگیری کند.‏

کاتچین ها آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که در چای سفید به وفور یافت می شوند. نشان داده شده است ‏که وجود آنها رشد باکتری های پلاک را مهار می کنند.‏

تانین ها نوع دیگری از پلی فنول موجود در چای سفید هستند. مطالعات نشان می‌دهد که ترکیب تانین‌ها و ‏فلوراید می‌تواند از رشد باکتری‌های ایجاد کننده پلاک نیز جلوگیری کند.‏

‏5. مبارزه و کاهش ابتلا به سرطان

سرطان‎ ‎از جمله بیماری های شایع است که تا کنون افراد زیادی را سرتاسر جهان درگیر خود نموده است. طبق ‏برخی آزمایشات نشان داده شده که چای سفید دارای اثرات ضد سرطانی می‌باشد. به عنوان مثال در برخی ‏آزمایشات عصاره چای سفید باعث مرگ سلولی در چندین نوع سرطان ریه شده است. همچنین در چند مطالعه دیگر ‏به بررسی اثرات چای سفید بر سلول های سرطانی روده بزرگ پرداختند.‏

مطالعات نشان می‌دهد که عصاره چای سفید رشد سلول های سرطانی روده بزرگ را سرکوب کرده و از گسترش ‏آنها جلوگیری می کند. همچنین آنتی اکسیدان های موجود در عصاره چای سفید از سلول های سالم در برابر ‏آسیب مولکول های مضر محافظت می کند.‏

‏6. کاهش خطر مقاومت به انسولین ‏

انسولین یک هورمون فوق العاده مهم در بدن است که به انتقال مواد مغذی از جریان خون به سلول‌ها کمک ‏می‌کند تا استفاده یا ذخیره شوند. با این حال، چندین عامل از جمله مصرف زیاد قند، بدن برخی از افراد به ‏انسولین پاسخ نمی دهد که به این واکنش بدن، مقاومت به انسولین گفته می‌شود. متأسفانه، مقاومت به انسولین ‏بسیار رایج است و با بسیاری از بیماری‌های مزمن از جمله دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سندروم متابولیک ارتباط ‏دارد.‏

جالب است بدانید، مطالعات نشان داده اند که پلی فنول هایی که بخش بزرگی از خواص چای سفید به آن وابسته است، می‌توانند خطر ‏مقاومت به انسولین را کاهش دهند. مطالعات حیوانی نشان داده است که ‏EGCG‏ و سایر پلی فنول های موجود ‏در چای سفید اثرات انسولین را افزایش داده و از سطح بالای قند خون جلوگیری می‌‌کنند.‏

‏7. کاهش ابتلا به پوکی استخوان ‏

پوکی استخوان وضعیتی از بدن است که در آن استخوان ها پوک و مختل می شوند. بسیاری از مردم در جهان ‏با این بیماری درگیر هستند که ابتلا شدن به آن منجر به شکستگی استخوان ها و کاهش کیفیت زندگی ‏می‌شود.‏

مطالعات نشان داده اند که رادیکال های آزاد و التهاب مزمن، مبتلا شدن به پوکی استخوان را تسریع می‌بخشند. ‏این دو عامل سلول‌هایی را که به رشد استخوان کمک می‌کنند سرکوب کرده و سلول‌هایی را که منجر به تجزیه استخوان‌ها می شود، افزایش می‌دهند.

کاتچین‌هایی که در چای سفید یافت می‌شوند با این عوامل خطر مبارزه می‌کنند. تصور می‌شود که آنها ‏سلول‌هایی را که استخوان‌ها را تجزیه کرده سرکوب می‌کنند. این کاتچین ها در مقایسه با سایر انواع چای بیشتر ‏در چای سفید یافت می‌شوند.‏

‏8. کمک به مبارزه با پیری پوست ‏

از دیگر خواص چای سفید می‌توان کمک به مبارزه با پیری پوست ‏را نام برد. با افزایش سن طبیعی است که پوست چروک و شل شود. پیری پوست به دو روش اصلی رخ می دهد – پیری ‏داخلی و پیری خارجی.‏

پیری خارجی زمانی اتفاق می افتد که عوامل محیطی به پوست آسیب می رسانند و باعث پیری می شوند. به ‏عنوان مثال، اشعه ماوراء بنفش خورشید می تواند به مرور زمان از طریق التهاب به پوست آسیب برساند. پیری ‏درونی به پیری طبیعی نیز معروف است. این آسیب، ناشی از عوامل مختلفی در داخل بدن شما مانند رادیکال ‏های آزاد و آنزیم های خاص می‌باشد. ‏

ترکیبات موجود در چای سفید به محافظت از پوست شما در برابر اثرات پیری داخلی و خارجی کمک کند. در ‏یک مطالعه، دانشمندان کشف کردند که استفاده از عصاره چای سفید روی پوست به محافظت در برابر اثرات ‏مضر اشعه ماوراء بنفش خورشید کمک می کند. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که پلی‌فنول‌ها، که در چای ‏سفید یافت می‌شوند، می‌توانند چندین جزء سلولی را که ممکن است به شبکه فیبری آسیب بزنند، سرکوب ‏کند.‏

جمع بندی

خواص چای سفید قطعا بیشتر از 8 مورد نام برده شده در این مقاله است. چای سفید سرشار از آنتی اکسیدان است که آن را به یک چای فوق العاده سالم تبدیل می کند. مطالعات، خواص چای ‏سفید و اجزای آن را با انواع مزایای سلامتی چشمگیر از جمله کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان مرتبط دانسته ‏و همچنین به کاهش وزن نیز کمک می‌کند. در مجموع، این چای یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما است ‏که طعمی لطیف و در عین حال با طراوت دارد و می توان آن را هم به صورت گرم و هم به عنوان آیس تی و از خواص چای سفید میل ‏کرد.‏

منابع:
10 خاصیت شگفت انگیز چای سفید

دسته بندی محصولات آموزش چای, هتمت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.