ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

بستنی نوتلا – 3 دستورالعمل تهیه بستنی با نوتلا

Home  /   بستنی نوتلا – 3 دستورالعمل تهیه بستنی با نوتلا
بستنی نوتلا

بستنی نوتلا با دستگاه و بدون دستگاه

بستنی نوتلا یک دسر فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که می توان به سادگی آن را تهیه کرد و میل نمود. نوتلا به تنهایی خوشمزه است، حالا تصور کنید زمانیکه آنرا به بستنی تبدیل کنیم، چقدر شگفت انگیز خواهد شد. در این مقاله ما به بررسی 3 دستورالعمل تهیه بستنی با نوتلا می پردازیم.

برای خرید نوتلا آلمانی می توانید به بخش فروش نوتلا هتمت مراجعه فرمایید.

تفاوت بین دستور العمل ها چیست؟

هر دستور غذا مزایا و معایب خود را دارد. تفاوت ها اساساً به چگالی، شیرینی و سبکی بستنی بستگی دارد. حتی در هنگام استفاده از مواد دقیقاً مشابه، می توان با استفاده از روشی متفاوت به بافت و طعم متفاوتی دست یافت.

بستنی نوتلا بدون میکسر و بستنی ساز

این نسخه از بستنی نوتلا مطمئناً ساده ترین است! فقط 5 ماده لازم دارد و فقط به یک کاسه، یک همزن و یک ظرف مناسب در فریزر نیاز دارد. همه مواد را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید. در واقع این مخلوط به شکل شکلاتی و رقیق مثل شیر شکلات است که باید آن را به مدت یک شب در ظرف مخصوص فریزر قرار دهید و روز بعد بستنی نوتلا فوق العاده غنی، متراکم و پر از طعم فندق شکلاتی خواهید داشت. البته این بستنی خیلی متراکم است و سبکی بستنی سنتی را ندارد.

مواد لازم

  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) خامه غلیظ
  • 397 گرم شیر تغلیظ شده شیرین
  • ½ قاشق چای خوری (2.5 میلی لیتر) عصاره وانیل
  • ¾ فنجان (180 میلی لیتر) نوتلا
  • ½ قاشق چای خوری (2.5 میلی لیتر) نمک

دستورالعمل

همه مواد را در یک کاسه همزن بزرگ بریزید.
هم بزنید تا یکدست شود. در یک ظرف مناسب به فریزر منتقل کنید و یک شب در فریزر قرار دهید.

بستنی نوتلا با میکسر

این روش دقیقاً از همان مواد اولیه روش اول استفاده می کند، اما یک تفاوت اساسی وجود دارد. خامه غلیظ را ابتدا هم میزنیم تا سفت شود. این امر کمک می‌کند بستنی بسیار سبک‌ تر، خامه ای ‌تر و به ‌طور عجیبی لذیذ تر شود.

مواد لازم

  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) خامه غلیظ
  • ½ قاشق چای خوری (2.5 میلی لیتر) عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری (2.5 میلی لیتر) نمک
  • 397 گرم شیر تغلیظ شده شیرین
  • ¾ فنجان (180 میلی لیتر) نوتلا

دستورالعمل

خامه غلیظ، وانیل و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید. آنقدر هم بزنید تا قله های سفت تشکیل شود. شیر تغلیظ شده و شیرین شده را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس نوتلا را اضافه کنید تا زمانی که ترکیب شود.
مطمئن شوید که همه مواد به خوبی با هم ترکیب شده اند. سپس مخبوط را به ظرف مناسب در فریزر منتقل کنید و یک شب در فریزر قرار دهید.

نکته:

1-مهم است که خامه را قبل از اضافه کردن بقیه مواد، تا سفت شدن هم بزنید. زیرا شیر تغلیظ شده و نوتلا بسیار سنگین و چسبنده هستند.

2-بعد از اضافه کردن شیر تغلیظ شده و نوتلا، فقط با همزن بزنید تا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید ممکن است مواد حالت خود را از دست دهند. بهتر است پس از ترکیب شدن، کاسه را بردارید و به آرامی مخلوط را در ظرف بریزید تا مطمئن شوید همه مواد به خوبی مخلوط شده اند.

بستنی نوتلا با دستگاه بستنی ساز

درست کردن بستنی نوتلا با این روش مستلزم تلاش و مواد تشکیل دهنده بیشتری است اما مطمئنا ارزش اینهمه زحمت را دارد. این دستورالعمل بر پایه تخم مرغ است که ابتدا باید پخته شود. به جای استفاده از شیر تغلیظ شده، از زرده تخم مرغ استفاده می شود.

مواد لازم

  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) خامه غلیظ
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر کامل
  • ⅔ فنجان (130 گرم) شکر گرانول
  • 1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) نمک
  • 6 عدد زرده تخم مرغ
  • ½ فنجان (120 میلی لیتر) نوتلا
  • 1 قاشق چای خوری (5 میلی لیتر) عصاره وانیل

دستورالعمل

  • 6 زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ همزن که مناسب حرارت است، قرار دهید و کنار بگذارید.
  • خامه، شیر، شکر و نمک را در قابلمه ای بریزید تا شکر و نمک حل شود. سپس به آرامی مقدار کمی از مخلوط خامه را داخل زرده ‌ها بریزید و تمام مدت هم بزنید تا تخم‌ مرغ ‌ها نرم شوند و بدون هم زدن، به درجه حرارت برسند.
  • سپس به مقدار کامل مخلوط خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
  • مخلوط را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید.
  • یک تابه بزرگ را با یخ بپوشانید (فلز روی ماهیتابه یخ را سرد نگه می دارد) سپس یک کاسه بزرگ و تمیز را روی آن قرار دهید و یک الک مشبک روی آن قرار دهید.
  • قابلمه خود را روی شعله متوسط قرار دهید. یک دماسنج شیرینی داخل قابلمه قرار دهید. مخلوط را به طور مداوم هم بزنید تا به حداقل 165 درجه فارنهایت برسد. این کار باعث از بین رفتن باکتری های موجود در تخم مرغ می شود. حرارت دادن را تا 180 درجه فارنهایت ادامه دهید تا بستنی غلیظ تر و خامه ای تر داشته باشید.
  • قابلمه را از روی حرارت بردارید و نوتلا را با همزن بزنید.
  • سپس مخلوط را از صافی رد کنید. وقتی صافی را بردارید پایه زیر شما یک پایه صاف و ابریشمی خواهد شد.
  • اجازه دهید مخلوط خنک شود. سپس حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و طبق دستور بستنی ساز خود عمل کنید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از خواص نوتلا به مقاله خواص نوتلا – 3 فایده نوتلا برای سلامتی مراجعه فرمایید.

منابع:
مقاله بستنی نوتلا با دستگاه و بدون دستگاه

دسته بندی محصولات آموزش نوتلا, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.