مشاهده کنید:

کیک گردو – 2 دستورالعمل پخت کیک گردویی

Home  /   کیک گردو – 2 دستورالعمل پخت کیک گردویی
کیک گردو

مغز گردو

مغز گردو دارای خواص بسیار زیادی است که با ترکیب آن در غذا و دسر خود می توانید یک خوراکی مغذی داشته باشید. از انواع خواص گردو می‌توان به خواص آن برای کاهش بیماری ‌های قلبی، فوایدی برای پوست و مو و بهبود عملکرد مغز اشاره کرد. گردو حاوی ویتامین‌ های B6 و E و همچنین دارای فسفر، منگنز، اسید فولیک و مس است.

برای خرید گردوی دوپر سفید اعلا می توانید به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

در ادامه با طرز تهیه 2 نوع کیک گردویی آشنا می‌شوید. شما می ‌توانید برای خود یک میان وعده مغذی و در عین حال خوشمزه و لذیذ درست کنید.

1-کیک گردو

مواد مورد نیاز کیک:

  • 1 لیوان/250 گرم کره نرم شده
  • 11/2 لیوان/ 190 گرم آرد سفید
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 4 تخم مرغ (مقداری هم زده)
  • 1/3 لیوان/ 80 میلی لیتر شیر
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 11/4 لیوان/ 140 گرم گردو خرد شده

مواد مورد نیاز خامه کیک:

  • 150 گرم کره نرم شده
  • 21/2 لیوان/ 300 گرم شکر
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

بگذارید فر در دما 160 درجه سیلیسیوس گرم شود. دو قالب 20 سانتی متری کیک را با روغن چرب کنید و بر روی آن مقداری آرد بپاشید. برای راحت درآوردن کیک از قالب می‌توانید در کف آن کاغذهای روغنی قرار دهید.

ترکیب آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف الک کنید. تکه‌های گردو را به خوبی خورد کنید (ریزتر از دانه‌های نخود).

به آرامی تخم مرغ ‌های شکسته شده را هم بزنید و عصاره وانیل را به ترکیب اضافه کنید. در یک ظرف کره‌ آی شده را با شکر ترکیب کنید تا به یک ترکیب یک دست برسید.

نکته: ترکیب کره و شکر برای داشتن یک کیک نرم بسیار مهم است. ترکیب را تا جایی هم بزنید که رنگ کره از زرد به سفید تغییر یابد. این مرحله حدودا 5 تا 7 دقیقه وقت می‌برد.

ترکیب تخم مرغ را کم کم به خمیر اضافه کنید. سپس نصف آرد را اضافه کنید و بعد شیر و سپس باقی آرد را اضافه کنید. سپس گردوهای خورد شده را اضافه کنید و مطمئن شوید که مخلوط به خوبی ترکیب شود.

خمیر کیک را به طور مساوی در دو قالب کیک بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید. برای تست پختن خمیر می‌توانید یک خلال دندان را در خمیر فرو کنید و در صورت تمیز بیرون آمدن آن، کیک شما آماده است. اگر در یک تابه می‌پزید خمیر را باید به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 10 دقیقه در فر قرار دهید.

بگذارید کیک به مدت 2 دقیقه استراحت کند و سپس از قالب‌ها خارج کنید و بر روی یک سینی کبابی قرار دهید تا یه خوبی خنک شوند.

طرز تهیه خامه کیک:

ترکیب کره آب شده، وانیل و شکر را با یک قاشق چوبی در ظرف ترکیب کنید. بعد از ترکیب مواد از یک هم زن برقی استفاده کنید و تا سفید و پفی شدن مخلوط ادامه دهید.
خامه را مقداری امتحان کنید تا از مقدار شیرینی آن مطمئن شوید. اگر شیرینی کم بود با یک قاشق غذا خوری آن را به مقدار دلخواه شیرین کنید.

مرحله نهایی:

بعد از خنک شدن کیک‌ها به طور کامل، یک تکه را بر روی سینی قرار دهید و بر روی آن مقداری خامه بزنید. سپس تکه دوم را بر روی آن قرار دهید و به مقدار مورد پسندتان بر روی آن خامه بریزید.

شما می‌توانید این کیک لذیذ را همراه با چایی میل کنید و لذت ببرید.

2-کیک گردو، دارچین و سیب

مواد لازم کیک:

  • 2 لیوان آرد چند منظوره
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ سودا
  • 1/2 قاشق چای خوری کره نمکی (دمای اتاق)
  • 3/4 لیوان شکر گرانوله
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/2 ماست یونانی ساده بدون چربی
  • 1/4 لیوان شیر
  • 2 سیب سبز (برش‌های نازک)

مواد لازم ترکیبات روی کیک:

  • 1/2 لیوان گردو خورد شده
  • 11/4 لیوان آرد چند منظوره
  • 1/3 لیوان شکر قهوه‌ای سبک
  • 1/3 لیوان شکر گرانوله
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/2 لیوان کره نمکی آب شده

طرز تهیه ترکیبات روی کیک گردو:

در یک ظرف گردو، آرد، شکر قهوه‌ای، شکر گرانوله و دارچین را ترکیب کنید. از یک چنگال استفاده کنید و مواد را با کره آب شده مخلوط کنید. وقتی ترکیب به شکل تکه تکه شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا خمیر را درست کنید.

طرز تهیه خمیر کیک گردو:

فر را در دمای 180 درجه سیلسیوس گرما دهید. قالب مورد نظر خود را چرب کنید و کنار بگذارید.

در یک ظرف متوسط آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا با هم مخلوط کنید. در ظرف هم زن برقی، کره را به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود. شکر و وانیل را به کره اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه، بسته به ترکیب، هم بزنید. هر دفعه یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ترکیب یک دست شود.

با سرعت آرام هم زن، یک سوم مواد خشک را اضافه کنید تا کامل ترکیب شوند. ماست یونانی را همراه با یک سوم دیگر مواد خشک به ترکیب اضافه کنید. شیر را همراه با یک سوم آخر به ترکیبات اضافه کنید و تا یک دست شدن به ترکیب ادامه دهید. به مدت 1 دقیقه هم زدن را ادامه دهید. زیاد ادامه ندهید در این صورت کره سفت می‌شود.

خمیر در قالب بریزید و سیب تکه شده را بر روی آن قرار دهید و بر روی آن ترکیب روی کیک را بریزید. به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر قرار دهید و از ترفند خلال دندان برای تست آماده بودن کیک استفاده کنید. بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه خنک شود و کیک شما آماده برای سرو شدن است.

امیدوارم از این دو میان وعده لذیذ در روز های سرد پاییز و زمستان همراه با خانواده و دوستان در کنار یک نوشیدنی گرم لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از خواص گردو می توانید به مقاله 14 خاصیت گردو و نقش معجزه آسای آنها بر سلامتی مراجعه فرمایید.

منابع:

مقاله کیک گردویی با سیب و دارچین

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason