ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

2 دستور پخت کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور

Home  /   2 دستور پخت کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور
کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور

کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور

کیک می تواند یک دسر همچنین میان وعده لذیذ و خوشمزه برای روز ها و مناسبت های مختلف باشد. با توجه به اینکه کیک بادام زمینی محبوبیت بسیاری دارد، در این مقاله ما بررسی 2 دستورالعمل پخت کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور پرداختیم. این کیک بسیار لطیف و خوشمزه است و ارزش غذایی بالایی دارد.

برای خرید کره بادام زمینی با شیره انگور می توانید به صفحه فروش کره بادام زمینی با شیره انگور هتمت مراجعه فرمایید.

1-کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور

برای تهیه کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور به مواد زیر نیاز است:

مواد لازم برای کیک

3 فنجان آرد کیک
1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری نمک
کره 3/4 فنجان، دمای اتاق
1 فنجان کره بادام زمینی با شیره انگور خامه ای
شکر دانه ریز 1 3/4 فنجان
4 عدد تخم مرغ بزرگ

مواد لازم برای خامه کیک

  • 1 پوند کره، دمای اتاق
  • ژله انگور 1 فنجان
  • 12 فنجان شکر قنادی، الک شده
  • کمی نمک
  • 1 خوشه انگور، اختیاری
  • انگور خشک شده
  • 1/4 فنجان بادام زمینی خرد شده، اختیاری

روش تهیه:

  1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. سه قالب کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا توده ها گرفته شود و مخلوط را کنار بگذارید.
  2. در یک همزن یا کاسه بزرگ، کره خامه ای، کره بادام زمینی و شیره انگور همچنین شکر را به مدت 3 دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا مخلوط شوند. آرد را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید و سپس 1 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.
  3. خمیر را به طور یکنواخت داخل قالب های آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید. به مدت 22 تا 24 دقیقه در فر بپزید تا زمانیکه خلال دندان را در آن فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید. در نظر داشته باشید کیک بیش از حد نپزد.
  4. کیک ها را از فر خارج کرده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند. اطراف لبه های آن را با چاقو شل کنید و روی توری برگردانید تا کاملا خنک شود. می ‌توانید کیک‌ هایی را که در پلاستیک پیچیده شده‌اند، به مدت یک شب نگهداری کنید و روز بعد در یخچال بگذارید.

تهیه خامه:

  1. در یک همزن یا کاسه بزرگ کره و ژله را به مدت 3 دقیقه با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند، کناره های کاسه را بخراشید.
  2. انگور های خشک را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و پودر کنید. همزن را با سرعت کم روشن کنید، پودر انگور، شکر قنادی الک شده و نمک را اضافه کنید تا مخلوط شوند. پس از ترکیب شدن همه مواد، سرعت را به مدت 1 دقیقه افزایش دهید.
  3. لایه اول کیک را روی پایه کیک قرار دهید، یک سوم خامه را با قاشق روی آن بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. برای لایه دوم و سوم همین روش را تکرار کنید و با باقی مانده خامه را دورتادور کل لایه ها بمالید. سپس روی آن را صاف کنید و به میزان دلخواه انگور تازه و بادام زمینی خرد شده را روی آن قرار دهید. شما می توانید این کیک کره بادام زمینی با شیره انگور را بلافاصله سرو کنید یا تا 3 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهداری نمایید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از روش های پخت کیک بادام زمینی می توانید به مقاله کیک بادام زمینی – دستور پخت 2 کیک با بادام زمینی مراجعه فرمایید.

2- کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور

این کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور یک دسر بسایر لذیذ و مغذی است که با مواد اولیه زیر تهیه می شود:

مواد لازم برای کیک

  • 6 قاشق غذا خوری کره بدون نمک، نرم شده
  • ½ فنجان کره بادام زمینی با شیره انگور
  • ½ فنجان شکر گرانول سفید
  • ½ فنجان شکر قهوه ای
  • 6 قاشق غذا خوری خامه
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 فنجان ارد
  • 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ½ فنجان شیر
  • ½ فنجان ژله انگور

مواد لازم برای خامه

  • ½ فنجان کره بدون نمک، نرم شده
  • پودر قند 2 پیمانه
  • ژله انگور 2-3 قاشق غذا خوری
  • رنگ خوراکی بنفش، به میزان لازم
  • کمی نمک
  • ½ فنجان خامه غلیظ

دستورالعمل پخت کیک

  1. ابتدا سه قالب کیک را کره و آرد پاشی کرده و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک میکسر کره، کره بادام زمینی با شیره انگور، شکر سفید و قهوه ای را با هم به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
  3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام خوب هم بزنید. سپس خامه ترش و وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
  4. آرد و نمک و بکینگ پودر و سپس شیر را اضافه کنید.
  5. خمیر کیک را به طور مساوی بین 3 قالب تقسیم کنید و چند قاشق غذا خوری ژله انگور را روی آن بریزید. با استفاده از یک چاقو، ژله را به آرامی در خمیر کیک بچرخانید.
  6. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
  7. اجازه دهید کیک ها قبل از خارج کردن از قالب کاملا خنک شوند.
  8. وقتی آماده شد، روی کیک ها را مرتب کنید تا صاف شوند.

دستور العمل آماده سازی خامه کیک

  1. در کاسه میکسر کره را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. پودر قند و نمک و ژله انگور را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقدار بیشتری اضافه کنید تا فراستینگ خامه ای و سبک شود! با رنگ خوراکی بنفش مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه خود برسید.
  2. یکی از کیک ها را روی پایه کیک قرار داده و خامه را روی آن بریزید. این کار را با دو کیک دیگر تکرار کنید. مقدار کمی خامه را برای تزیینات کنار بگذارید، سپس بقیه را با قاشق روی کیک بریزید. با استفاده از کاردک افست یا سوهان کیک، کناره های کیک را صاف کنید. سپس در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  3. روی کیک را به دلخواه با باقی مانده خامه، و کره بادام زمینی با شیره انگور تزئین کنید.

نتیجه گیری

بادام زمینی دارای ارزش غذایی بالایی است که علاوه بر مصرف به صورت میان وعده، به عنوان یک فاکتور در تهیه انواع غذاها، سس ها، سالاد، دسر و بستنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. این مغز دانه لذیذ با خواص فراوان و فواید بیشمار برای سلامتی، یکی از محبوب ترین خشکبار است. البته در برخی موارد ممکن است افرادی به بادام زمینی آلرژی داشته باشند، که در این صورت از مصرف آن حتی در غذا و دسر، خودداری فرمایند. در این مقاله به دستور پخت کیک بادام زمینی با شیره انگور پرداختیم. امیدواریم از این دسر خوشمزه لذت ببرید.

منابع:
مقاله کیک ژله ای کره بادام زمینی با شیره انگور

دسته بندی محصولات آموزش کره بادام زمینی با شیره انگور, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.