مشاهده کنید:

کیک پسته ای – طرز پخت کیک پسته ای و کیک ایتالیایی پسته ای

Home  /   کیک پسته ای – طرز پخت کیک پسته ای و کیک ایتالیایی پسته ای
کیک پسته

کیک پسته خانگی با پنیر خامه ای

بسیاری از دستور العمل های کیک پسته به مخلوط پودینگ پسته یا سایر طعم دهنده های پسته مصنوعی نیاز دارند. طعم دهنده پسته اصلاً طعم پسته ندارد و معمولاً شیرین و کمی بادامی است. اینجا به معرفی و بررسی یک کیک پسته با طعم نمکی شیرینی به همراه پسته و یک کیک پسته ایتالیایی می پردازیم.

برای خرید پسته اکبری اعلا می توانید به بخش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

1-دستور پخت کیک پسته

برای تهیه این کیک پسته خانگی به مواد اولیه زیر نیاز است:

  • 3/4 فنجان پسته، به صورت خرده های ریز خرد شده
  • 1 فنجان آرد
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • 1/4 فنجان کره بدون نمک، دمای اتاق
  • شکر دانه ریز 3/4 پیمانه
  • 1 تخم مرغ و 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چای خوری عصاره بادام
  • 6 قاشق غذا خوری خامه ترش یا ماست
  • 6 قاشق غذا خوری شیر

مواد لازم برای خامه پنیری روی کیک

  • 6 اونس پنیر خامه ای، دمای اتاق
  • 3/4 فنجان کره، نرم شده
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چای خوری عسل
  • پودر قند 4 پیمانه

دستور پخت:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کرده و سه قالب کیک را چرب و آرد پاشی می کنیم.

در غذاساز، پسته ها را تا خرد شدن به قطعات ریز، می کوبیم. سپس پسته، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا ترکیب شوند. کره و روغن را توسط با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس شکر را اضافه کرده و تا رنگ روشن و پف کرده مواد، هم می زنیم.

در مرحله بعد سفیده تخم مرغ، عصاره وانیل و عصاره بادام را اضافه کرده و با درجه سرعت متوسط هم می زنیم تا روشن شده و پف کند. سپس خامه و شیر را اضافه می کنیم و در مرحله آخر آرد را به ترکیب اضافه کرده و هم می زنیم تا ترکیب شوند و هیچ رگه‌ای از آرد باقی نماند.

خمیر به دست آمده را به طور مساوی در قالب های آماده شده می ریزیم و به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شود، بپزید.

روش تهیه خامه روی کیک

با همزن، کره و پنیر خامه ای را حدود 2 دقیقه هم می زنیم تا سبک شده و پف کند. سپس عصاره وانیل، نمک، عسل و پودر قند را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه دیگر هم می زنیم تا مخلوط شوند.

پس از خنک شدن کیک ها، لایه اول را در یک بشقاب گذاشته سپس روی آن مقداری خامه می ریزیم و به همین شکل لایه های دیگر را اضافه می کنیم.

در صورت تمایل، می توان روی کیک را با تکه های پسته و یا میوه تازه و کمی عسل تزئین کرد.

نکته: پسته خام (برشته نشده و بدون نمک) دارای رنگ سبز روشن تری نسبت به پسته بو داده است و به کیک رنگ سبز کم رنگی می دهد. در این صورت برای داشتن کیکی با رنگ سبز تر، می توان رنگ خوراکی سبز را به کیک اضافه نمود.

نحوه نگهداری کیک پسته

این کیک در دمای معمولی اتاق حدود 1-2 روز ماندگاری دارد واگر در یخچال نگهداری شود تا مدت زمان حداکثر 5 روز ماندگاری دارد. در هر دو صورت، برای خشک نشدن کیک، باید آن را با فویل یا پلاستیک پوشاند.

2- طرز تهیه کیک پسته ایتالیایی

این کیک دارای طعم و بافتی است که شبیه هیچ کیک دیگری نیست. بافت سنگین و خشکی ندارد همچنین سبک و اسفنجی است. این کیک با کمی پودر قند سرو می‌شود، همچنین می توان آن را با بستنی پسته نیز میل کرد.

مواد لازم

  • 150 گرم پسته
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 125 گرم (1/2 + 2 قاشق غذا خوری) شکر
  • 75 گرم (1/3 فنجان) کره، ذوب شده و خنک شده
  • 50 گرم (1/3 فنجان + 1 قاشق غذا خوری) آرد
  • 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

روش تهیه

تخم مرغ ها و شکر را تا رسیدن به بافتی سبک و پفی حدود 2 تا 3 دقیقه هم زده و کره ذوب شده را به تدریج اضافه می کنیم تا کاملا یکدست شود. سپس آرد ساده و بیکینگ پودر را داخل کاسه الک کرده و آرد پسته را به مخلوط اضافه می کنیم.

در مرحله بعد مواد ترکیب شده را در قالب ریخته و به مدت 20-25 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتی گراد (320 فارنهایت) قرار می دهیم تا بپزد.پس از پخت و خنک شدن روی آن را با پودر شکر می پوشانیم. کیک پسته ایتالیایی ما آماده است.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از خواص پسته می توانید به مقاله خواص پسته – 5 فایده معجزه آسای آن در پیشگیری و درمان بیماری ها مراجعه فرمایید.

منابع:

مقاله کیک پسته

مقاله کیک پسته ایتالیایی

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش پسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason