مشاهده کنید:

چگونه کیک فندقی بپزیم – 3 دستور پخت کیک فندقی

Home  /   چگونه کیک فندقی بپزیم – 3 دستور پخت کیک فندقی
چگونه کیک فندقی بپزیم – 3 دستور پخت کیک فندقی


فندق خشکبار بسیار مقوی و با ارزش غذایی بالای است که هم به صورت خام و هم در غذا و دسر می‌توان از ‏خواص بالا و طعم لذیذ و دلنشین آن بهره برد. این خشکبار دارای ارزش عذایی بالایی است و تغذیه آن روزانه ‏علاوه بر انرژی دهی و سیر کنندگی، ویتامین ها و مواد معدنی زیادی را به بدن شما می رساند.‏حال می‌خواهیم دستور پخت چند کیک فندقی را با هم یاد بگیریم تا بتوانیم خواص آن را با شیرینی کیک ‏ترکیب نماییم.‏

برای خرید فندق سورت شده براق آجیلی اشکورات می توانید به بخش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.‏

‏1. کیک فندقی بدون آرد مجارستانی‏

مواد لازم (برای 12 نفر):‏

  • ‏340 گرم / 12 اونس فندق
  • ‏2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ‏6 زرده تخم مرغ
  • ‏6 سفیده تخم مرغ
  • ‏8/5 لیوان شکر
  • ‏1پینت خامه کیک سنگین
  • ‏8/1 لیوان فندق خورد شده (برای تزئین کیک)‏

طرز تهیه کیک فندقی مجارستانی:‏

بگذارید فر در دمای 165 درجه سلسیوس گرم شود. قالب مورد نظر خود را با روغن چرب کنید و مقداری آرد بر ‏روی آن بپاشید. در ظرفی فندق ها را کاملا خرد کنید و به آن بیکینگ پودر را اضافه کنید و کنار قرار دهید.‏

در یک ظرف بزرگ زرده های تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا به رنگ زرد کم رنگ در بیاید. ترکیب را با مخلوط ‏فندق آسیاب شده و بیکینگ پودر ترکیب کنید.‏

در یک ظرف تمیز، با هم زن برقی سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا به یک ترکیب سفت و خمیری برسید. ‏‏3/1 سفیده تخم مرغ هم زده شده را به ترکیب زرده تخم مرغ اضافه کنید، هم بزنید و 3/1 بعدی را اضافه کنید. ‏آنقدر ادامه دهید تا مخلوط سفیده تخم مرغ تمام شود.‏

مخلوط را در قالب خود بریزید و در دمای 170 درجه سلسیوس به مدت 60 تا 75 دقیه، بگذارید بپزد. برای ‏آزمایش پخت آن می‌توانید ضربه آرامی به کیک بزنید اگر برگردد یعنی کیک شما آماده است. سپس بگذارید ‏کیک خنک شود.‏

کیک را به سه برش برابر و موازی تفسیم کنید و بین هر لایه خامه کیک بریزید و روی هم قرار دهید. مقداری از ‏خامه را بر روی کیک بریزید و روی آن را با فندق های خورد شده تزئین کنید. کیک فندقی مجارستانی شما آماده سرو است.‏

‏2. کیک فندقی با شکلات

مواد لازم (برای 10 نفر):‏

  • ‏250 گرم فندق
  • ‏200 گرم کره مکعبی خورد شده (مقداری برای مواد روی کیک)‏
  • ‏200 گرم شکلات تلخ تکه شده
  • ‏6 تخم مرغ
  • ‏200 گرم شکر
  • ‏3 قاشق چای خوری آب پرتغال تازه
  • ‏150 گرم شکلات و فندق برای تزئین روی کیک

طرز تهیه کیک فندقی با شکلات:‏

فر را در دمای 200 درجه سلسیوس گرم کنید.‏فندق ها را بر روی سینی فر پخش کنید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. هر 5 دقیقه ظرف را تکان دهید ‏تا فندق ها به خوبی بپزند. مواظب باشید فندق ها نسوزند. وقتی به رنگ طلایی در آمدند از فر خارج کنید و ‏بگذارید خنک شوند.‏

فر باید در دمای 180 درجه گرم شود. قالب خود را با کره چرب کنید و کف آن یک کاغذ روغنی قرار دهید. (به ‏اندازه کف قالب)‏
‏200 گرم فندق را در یک غذا ساز بریزید و آنها به خوبی خرد کنید. 50 گرم دیگر فندق را کنار قرار دهید.‏

کره و شکلات را در یک ظرف نشکن بریزید و ظرف را در بالای یک قابلمه پر شده از آب قرار دهید. به آرامی هم ‏بزنید تا جایی که ترکیب به خوبی آب و یک دست شده باشد و سپس ظرف را از روی قابلمه بردارید و به هم ‏زدن خود ادامه دهید.‏

ترکیب شکلات را با فندق آسیاب شده ترکیب کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه خنک شود و به دمای اتاق ‏برسد.‏

زرده تخم مرغ را با شکر، با هم زن برقی، به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا به خامه سفید تبدیل شود. خامه را با ‏ترکیب شکلات مخلوط کنید و تا یک دست شدن مخلوط هم بزنید.‏

در یک ظرف تمیز سفیده تخم مرغ را با یک هم زن برقی هم بزنید تا خامه سفت شود. ترکیب وقتی آماده است ‏که با برگرداندن ظرف سفیده تخم مرغ از آن سرازیر نشود.‏

آب پرتغال را به ترکیبات اضافه کنید. مخلوط سفیده تخم مرغ را قاشق به قاشق به ترکیبات اضافه کنید و به ‏خوبی هم بزنید.‏ ترکیب را در قالب بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک ‏شود.‏

بر روی کیک شکلات بریزید و سپس مقداری فندق خرد شده را بر روی آن بپاشید. کیک فندقی با شکلات شما آماده سرو شدن ‏است.‏

‏3. کیک فندقی

مواد لازم (برای 12 تا 14 نفر):‏

  • ‏300 گرم فندق
  • ‏8 عدد تخم مرغ
  • مقدار کمی نمک
  • ‏385 گرم شکر
  • ‏35 گرم / 4/1 لیوان آرد ساده
  • ‏250 گرم کره بدون نمک
  • ‏250 گرم شکر
  • ‏80 میلی لیتر آسپرسو تازه خنک

طرز تهیه کیک فندقی:‏

بگذارید فر در دمای 160 درجه سلسیوس گرم شود. فندق ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا ‏پوست آنها تیره شود. از فر خارج کنید در یک حوله تمیز بپیچید و فندق ها را بهم بمالید تا پوست آنها جدا ‏شود. 50 گرم فندق را کنار بگذارید و دمای فر را به 90 درجه سلسیوس تغییر دهید.‏

‏250 گرم از فندق ها را در یک غذا ساز به خوبی آسیاب کنید. فندق های آسیاب شده را با آرد الک شده ترکیب ‏کنید.‏

‏ در یک ظرف جدا سفیده تخم مرغ، شکر و نمک را با هم زن برقی ترکیب کنید. (با سرعت ملایم تا بالا به مدت ‏‏8 تا 10 دقیقه) آنقدر هم بزنید تا به یک ترکیب غلیظ و براق برسید. ترکیب فندق و آرد را اضافه کنید و به ‏خوبی با هم مخلوط کنید.‏

خمیر را به صورت مساوی در دو قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید. فر را خاموش کنید و ‏بگذارید کیک ها به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه خنک شوند.‏

کره را هم بزنید تا حالت خامه به خود بگیرد. شکر را مرحله به مرحله به کره اضاف کنید تا تمام آن ترکیب ‏شود. سپس بر روی دور کند هم زن، اسپرسو را به ترکیب اضافه کنید.‏بین لایه ها و روی کیک را با خامه بپوشانید و کیک فندقی شما آماده سرو است. ‏

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از طرز پخت کیک گردویی می توانید به مقاله کیک گردو-2 دستورالعمل پخت کیک گردویی مراجعه فرمایید.‏

نتیجه گیری

فندق به تنهایی دارای خواص زیاد و چشم گیری است. با درست کردن کیک فندقی هم از خواص آن بهره ‏می‌برید هم مزه و طعم دلنشینی را امتحان می‌کنید. امیدوارم از این کیک ها در کنار چای یا قهوه لذت ببرید.‏

منابع:‏
طرز تهیه کیک فندقی بدون آرد مجارستانی
طرز تهیه کیک فندق و شکلات

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش فندق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason