ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

کیک بادام زمینی – دستور پخت 2 کیک با بادام زمینی

Home  /   کیک بادام زمینی – دستور پخت 2 کیک با بادام زمینی
کیک بادام زمینی

بادام زمینی

بادام زمینی دارای ارزش غذایی بالایی ایت که علاوه بر مصرف به صورت میان وعده، به عنوان یک فاکتور در تهیه انواع غذاها، سس ها، سالاد، دسر و بستنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. این مغز دانه لذیذ با خواص فراوان و فواید بیشمار برای سلامتی، یکی از محبوب ترین خشکبار است. البته در برخی موارد ممکن است افرادی به بادام زمینی آلرژی داشته باشند، که در این صورت از مصرف آن حتی در غذا و دسر، خودداری فرمایند. دستور پخت کیک بادام زمینی عنوانی است که در این مقاله بدان می پردازیم.

برای خرید بادام زمینی اعلا آستانه می توانید به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

دستور پخت کیک بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کیک

  • 4 عدد تخم مرغ
  • شکر 3/4 پیمانه
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1-3/4 فنجان آرد
  • 3 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان شیر
  • 1/4 فنجان کره، ذوب شده
  • مواد لازم برای خامه کیک
  • شکر قنادی 7-1/2 فنجان
  • شیر 2/3 پیمانه
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 6 فنجان بادام زمینی ریز خرد شده

طرز تهیه کیک بادام زمینی

شکر، روغن و کره بادام زمینی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

هم بزنید تا یکدست شود و تخم مرغ همچنین عصاره وانیل را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب شوند.

در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کنید.

به طور متناوب آرد و شیر را اضافه کنید و فقط با همزن بزنید تا مخلوط شوند. زیاد هم نزنید وگرنه کیک غلیظ و خشک می شود. اگر چند تکه آرد کوچک باشد اشکالی ندارد.

یک قالب گرد را چرب کنید و خمیر را داخل آن بریزید.

مواد را در فر از قبل گرم شده، با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید و به مدت 30 دقیقه بگذارید بپزید تا زمانی که وقتی خلال دندانی در آن فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید. مراقب باشید زیاد نپزید در غیر اینصورت کیک خشک می شود.

اجازه دهید کیک به مدت 5 دقیقه در قالب بماند و سپس آن را روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود. اینک می توانید کیک را از وسط نصف کنید و خامه را در وسط آن قرار دهید.

حالا بیایید خامه کیک را درست کنیم:

کره بادام زمینی و کره را در یک کاسه بزرگ همزن بریزید. این دو را با خامه هم بزنید تا یکدست شود.

پودر قند را یک فنجان ریخته و خامه غلیظ را کم کم اضافه کنید تا ترکیب مواد به قوام قابل قبول تبدیل شود.

توجه: حتما آن را در دمای اتاق نگه دارید در غیر اینصورت سفت تر می شود.

توجه: برای خامه شکلاتی، کافی است چند قاشق غذا خوری پودر کاکائو با کیفیت خوب اضافه کنید.

خامه را میان دو لایه کیک و روی لایه رویی و کناره ها پخش کنید.

اینجاست که اکنون می توانید با مهارت های شخصی خود کیک را تزئین کنید و از آن لذت ببرید.

ارزش غذایی کیک بادام زمینی

  • 496 کالری
  • 21 گرم چربی (4 گرم چربی اشباع شده)
  • 43 میلی گرم کلسترول
  • 298 میلی گرم سدیم
  • 68 گرم کربوهیدرات (52 گرم قند، 3 گرم فیبر)
  • 12 گرم پروتئین

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از طرز تهیه کیک گیاهی بادام زمینی می توانید به مقاله 2 دستور پخت کیک وگان بادام زمینی سالم و انرژی بخش مراجعه فرمایید.

کیک قهوه با کره بادام زمینی، شکلات و موز

کیک قهوه با کره بادام زمینی و موز یک میان وعده عالی به عنوان دسر است که می توان آن را به راحتی در منزل درست کرد.

مواد لازم:

  • 1/2 فنجان کره بادام زمینی
  • شکر 1/2 پیمانه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 فنجان کره
  • 2 عدد موز متوسط، له شده
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ کره بادام زمینی، شکر، تخم مرغ، کره آب شده، موز له شده و شیر را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچکتر آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را با مواد مرطوب ترکیب کرده و با قاشق خوب مخلوط کنید و سپس مخلوط را در ظرف بریزید.

شکر، آرد، کره بادام زمینی و جو را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا مانند خرده نان شود. روی کیک قهوه بپاشید. شکلات و کره را به آن اضافه کنید.

در فر 350 درجه از قبل گرم شده به مدت 55 تا 60 دقیقه بپزید تا وسط آن پخته شود. اجازه دهید حدود 20 دقیقه قبل از برش خنک شود.

حالا می توانید این کیک لذیذ را نوش جان کنید.

نتیجه گیری

کیک بادام زمینی یک دسر و میان وعده لذیذ و مقوی است که می تواند به همراه چای، قهوه و یا انواع بستنی سرو شود. بادام زمینی سرشار از انواع ویتامین ها و مواد مغذی است که در انواع رژیم های سالم غذایی از جانب متخصصان تغذیه توصیه شده است. در این مقاله ما دستور پخت کیک بادام زمینی را بررسی کردیم و کلیه فرایند پخت و مواد لازم را بررسی نمودیم. امیدواریم از تهیه و میل کردن این کیک لذت ببرید.

منابع:
مقاله کیک کره بادام زمینی
مقاله کیک قهوه با کره بادام زمینی، شکلات و موز

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش بادام زمینی, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.