ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

کاپ کیک پسته‌ای به ۲ روش مختلف

Home  /   کاپ کیک پسته‌ای به ۲ روش مختلف
کاپ کیک پسته‌ای به ۲ روش مختلف

کاپ کیک یک دسر لذیذ و زیباست که می‌توان به راحتی آن را در خانه درست کرد. برخی مواقع که حوصله تان سر رفته و می‌خواهید خوراکی جدید امتحان کنید چی بهتر از یک کاپ کیک خانگی؟! می‌خواهیم در این مقاله به دو دستورالعمل پخت کاپ کیک پسته‌ای بپردازیم.

برای خرید پسته اکبری اعلا می توانید به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

کاپ کیک پسته‌ای

این دسر و میان وعده سادخ و لذیذ در این روزهای بهاری و سبز می‌تواند بسیار دلنشین و آرامش بخش باشد.

مواد لازم

  • ۱ فنجان مغز پسته تفت داده شد
  • 1½ فنجان شکر سفید، تقسیم شده
  • ¾ فنجان آرد چند منظوره
  • ¾ فنجان آرد کیک
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • ¾ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
  • شیر ⅔ فنجان، در دمای اتاق
  • ۲ قاشق چایخوری وانیل

دستور پخت کاپ کیک پسته‌ای:

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ۲۴ عدد فنجان مافین را با آستر کاغذی بپوشانید.
  2. پسته ها را با ۲/۱ پیمانه شکر در مخلوط کن مخلوط کنید تا به خوبی خرد شوند. آرد چند منظوره، آرد کیک، بکینگ پودر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.
  3. ۱ فنجان شکر و کره را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی هم بزنید تا سبک و پفکی شود. هر بار یک تخم مرغ را به مخلوط کره خامه ای اضافه کنید، قبل از اضافه کردن تخم مرغ های بعدی، هر کدام را کاملا به هم بزنید تا مخلوط یکپارچه شود.
  4. شیر و عصاره وانیل را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط کنید. به طور متناوب مخلوط آرد و مخلوط شیر را به مقدار کم در مخلوط کره اضافه کنید و هر دفعه به خوبی هم بزنید. آن قدر هم بزنید تا به یک خمیر یک دست تبدیل شود.
  5. پسته های آسیاب شده را داخل خمیر بریزید. خمیر را داخل فنجان های مافین آماده شده بریزید تا حدود ۲/۳ پر شود.
  6. به مدت 18 دقیقه در فر، که از قبل گرم شده، بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. پس از آماده شدن در فر را به مدت ۱۵ دقیقه باز بگذارید و سپس از فر خارج کنید و به مدت ۵ دقیقه روی سینی توری قرار دهید تا به خوبی خنک شود.
  7. سپس می‌توانید این کاپ کیک پسته‌ای را با خامه تزیین کنید با چای بهاره خود در این روزهای بهاری میل کنید.

کاپ کیک پسته‌ای با فراستینگ باترکریم وانیلی

این دستور پخت کیک پسته ای مناسب برای هر زمانی که احساس می کنید یک کیک کوچک پسته‌ای سبز رنگ به آن می‌خورد، است. که ممکن است هر روزی از سال باشد. امروزه می‌توانید در این حال و هوای بهاری این کاپ کیک پسته‌ای را به عنوان میان وعده در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید.

مواد لازم برای کاپ کیک:

  • ½ فنجان پسته پوست کنده و بدون نمک
  • 1 فنجان + 1 قاشق غذاخوری آرد کیک
  • ½ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ¼ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ⅛ قاشق چای خوری نمک
  • ⅓ فنجان کره دمای اتاق
  • ⅔ فنجان شکر دانه ریز
  • 1 تخم مرغ دمای اتاق
  • 1 ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری عصاره بادام
  • ⅓ فنجان خامه ترش دمای اتاق
  • ⅓ فنجان شیر کامل دمای اتاق
  • چند قطره رنگ خوراکی سبز (اختیاری)

نکات اضافی:

پسته بدون نمک: بدون نمک چون نمی خواهیم کاپ کیک ها خیلی شور باشند. اگر می خواهید آجیل شور اضافه کنید، نمک را از مواد حذف کنید.
خامه ترش: یک کاپ کیک بسیار پف دار و مرطوب تولید می کند
آرد کیک: برای نرم ترین بافت کیک.
عصاره بادام: برای تقویت طعم پسته در کاپ کیک
شیر: برای مرطوب کردن خمیر

فراستینگ باترکریم وانیلی:

  • 1 فنجان (235 گرم) کره دمای اتاق
  • 4 فنجان (480 گرم) شکر قنادی
  • 3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) خامه سنگین
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نمک به مقدار لازم

دستور پخت کاپ کیک پسته‌ای:

  1. پسته های بدون نمک خود را با استفاده از مخلوط کن به صورت خرده های ریز تبدیل کنید و چند تکه کوچک باقی بگذارید. به روند بالا نگاه کنید در این پست کلیک کنید.
  2. یک تابه را با 10 آستر کاپ کیک بپوشانید و آن را کنار بگذارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  3. کره را با استفاده از یک میکسر دستی یا پایه دار با ضمائم پارو به مدت یک دقیقه بزنید. شکر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرمی و پفکی شود. حدود 2 دقیقه دیگر
  4. تخم مرغ، عصاره ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا با خامه ترش مخلوط کنید و آن را هم بزنید. بعد خرده پسته را در خمیر بریزید.
  5. حالا مواد خشک (آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک) را روی خیس الک کنید و همه چیز را به آرامی در شیر ریخته بریزید. خمیر خامه ای و غلیظ به نظر می رسد.
  6. خمیر را در آسترهای آماده شده تقسیم کرده و به مدت 20 تا 22 دقیقه در فر قرار دهید. یا تا زمانی که تست خلال دندان را قبول کنند. اجازه دهید قبل از فراستینگ خنک شوند.

طرز تهیه فراستینگ باترکریم وانیلی:

  1. در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن دستی یا ایستاده، کره دمای اتاق را حدود 2 دقیقه بزنید.
  2. حالا شکر، خامه و وانیل قنادی را اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید. سپس همزن را روشن کرده و یک دقیقه دیگر هم زدن را ادامه دهید. کمی نمک به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که فراستینگ سبک و کرم رنگ شود هم بزنید.
  3. کاپ کیک های خنک شده را به دلخواه با فراستینگ و با گل خوراکی (اختیاری) تزئین کنید.

منابع: کاپ کیک پسته کاپ کیک پسته طبیعی

دسته بندی محصولات آموزش پسته, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason