مشاهده کنید:

چیز کیک گردو – دستور پخت 3 چیز کیک گردویی

Home  /   چیز کیک گردو – دستور پخت 3 چیز کیک گردویی
چیز کیک گردو

چیز کیک گردویی

همگی با خواص گردو آشنا هستید پس چه چیزی بهتر از یک میان وعده خوشمزه و لذیذ با گردو می‌تواند باشد. گردو، در غذاهای گوناگونی استفاده می‌شود و غذا را بسیار خوش طعم و خوشمزه می‌کند. حال قرار است دستور پخت دو چیز کیک گردو، که گردو بخشی از مواد لازمه آن است را یاد بگیرید. امیدوارم لذت ببرید.

برای خرید گردو دوپر اعلا تویسرکان می توانید به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

1-چیز کیک کدو و گردو

مواد لازم:

  • 2 لیوان گردو خورد شده
  • 4/1 لیوان شکر
  • 6 قاشق غذاخوری کره آب شده

مواد لازم کرم:

  • 3 بسته (هر بسته 250 گرم) پنیر خامه‌ای
  • 4/3 لیوان شکر
  • 4/3 لیوان شکر قهوه‌ای تیره
  • 1 قوطی(425 گرم) کدو حلوایی
  • 4/1 لیوان خامه سنگین هم زده
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری میخک (cloves)
  • 5 عدد تخم مرغ (هم زده)

مواد لازم تاپینگ کیک:

  • 6 قاشق غذا خوری کره نرم شده
  • 1 لیوان شکر قهوه‌ای تیره
  • 1 لیوان گردو خورد شده

دستور پخت:

قالب مورد نظر خود را چرب کنید. در یک ظرف جدا بیسکوییت های خورد شده را همراه با شکر با کره آب شده ترکیب کنید. در کف قالب با ضخامت دو سانتی متر پهن کنید.

در یک ظرف بزرگ پنبر خامه‌ ای و شکر را هم بزنید تا به یک ترکیب نرم و یک دست برسید. کدو حلوایی، خامه، دارچین و میخک‌ ها را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ‌ها را به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند. ترکیبات را بر روی زمینه بیسکوییتی کیک بریزید. قالب خود را در یک ظرف بزرگ قرار دهید و در ظرف بزرگتر آب داغ بریزید.

3.در دمای 160 درجه سیلسیوس (350 درجه فرنهایت) به مدت 1 ساعت بپزید. برای مواد روی کیک در یک ظرف کوچک کره را با شکر قهوه ‌ای مخلوط کنید و سپس گردو را به آنها اضافه کنید. به آرامی بر روی چیز کیک آماده شده بپاشید.

4.در مرحله آخر کیک را به مدت 45 دقیقه دیگر بپزید. قالب را از ظرف بزرگ خارج کنید. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود. سپس از قالب خارج کنید و دوباره به مدت 1 ساعت بگذارید خنک شود. یک شبانه روز در یخچال قرار دهید و چیز کیک شما آماده است.
از خوردن این میان وعده لذیذ همراه با چای یا قهوه در این روزهای سرد لذت ببرید.

2-چیز کیک گردو و شاتوت

مواد لازم:

  • 170 گرم شاتوت یخ زده/تازه
  • 4/1 لیوان شکر گرانوله
  • 4/1 لیوان آب
  • 2/1 پرتقال
  • 4/3 لیولن گردو
  • 2/1 1 لیوان بیسکوییت خرد شده
  • 4/1 لیوان شکر
  • 9 قاشق غذا خوری کره آب شده
  • 454 گرم پنیر پر چرب (دمای اتاق)
  • 2/1 لیوان خامه ترش
  • 2/1 لیوان شکر پودر شده
  • 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ

در یک قابلمه کوچک شاتوت، شکر سفید، آب و پرتقال را با آرامی ترکیب کنید تا جایی که شاتوت ها کاملا شکل خود را از دست دهند. سپس کنار بگذارید تا ترکیب خنک شود.

گردو، بیسکوییت خورد شده، شکرو کره آب شده را در ظرف بزرگی مخلوط کنید تا حالت شنی به خود بگیرد. در قالب خود پهن کنبد و کنار قرار دهید تا مواد چیز کیک را آماده کنید.

پنیر خامه‌ ای، خامه ترش، تخم مرغ ها، عصاره وانیل و شکر را در یک ظرف با هم زن برقی ترکیب کنید. و سپس بر روی زمینه‌ بیسکوییتی چیز کیک گردو خود بریزید.

در دمای 170 درجه سیلسیوس چیز کیک گردو را به مدت 1 ساعت یا کمتر بپزید. سپس بگذارید چیز کیک کامل خنک شود و یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

چیز کیک گردوی خود را به مکعب‌های کوچک تقسیم کنید و از میان وعده لذیذ خود لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر جهت آشنایی با دستور پخت کیک گردو می توانید به مقاله کیک گردو – 2 دستورالعمل پخت کیک گردویی مراجعه فرمایید.

3-چیز کیک گردو و عصاره افرا

مواد لازم:

  • 4/3 لیوان بیسکوییت خورد شده
  • 1 لیوان و 6 قاشق غذا خوری شکر (به صورت جدا)
  • 3 قاشق غذا خوری کره بدون نمک آب شده
  • 1.814 کیلوگرم پنیر خامه ‌ای
  • 3 قاشق غذا خوری آرد
  • 2/1 لیوان شربت افرا
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 4/1 لیوان خامه سنگین
  • 1 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
  • نزدیک به 1 لیوان گردو

فر را دمای 180 درجه سیلسیوس گرم کنید. در یک ظرف بیسکوییت‌ های خرد شده را با 2 قاشق غذا خوری شکر را با یک چنگال هم بزنید. قالب را چرب کنید. ترکیب را با کره آب شده ترکیب کنید تا حالت شنی به خود بگیرد. خمیر را کف قالب به صورت برابر پهن کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس بگذارید خنک شود. بگذارید فر در دمای 260 درجه گرم سیلسیوس شود.

با هم زن برقی پنیر خامه‌ای را به مدت 2 دقیقه تا جایی که نرم و پفکی شود هم بزنید. آرد و شکر را مخلوط کنید وبه خمیر اضافه کنید. از نصف شربت افرا، یک سوم شربت را به ترکیب اضافه کنید، هم بزنید و ای روش را تکرار کنید. تخم مرغ ها و زرده ها را تک تک به ترکیب اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. دوباره خامه سگین را اضافه کنید و هم بزنید.

کرم را بر روی زمینه بیسکوییت بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. دمای فر را به 100 درجه کاهش دهید و برای 1 ساعت دیگر بپزید. فر را خاموش کنید و در آن را نصفه باز بگذارید تا چیز کیک در فر خنک شود. پس از نیم ساعت از فر خارج کنید و به مدت 4 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

وقتی چیز کیک آماده سرو بود، شربت افرای باقی مانده را در یک قابلمه گرما دهید تا حباب حباب شود. به آرامی به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. نشاسته ذرت را بریزید و در آن هم بزنید و سپس شعله را خاموش کنید. کرم را با گردو مخلوط کنید و بر روی چیز کیک پخش کنید.

امیدوارم از خوردن این دسر های لذیذ همراه با گردو لذت ببرید.

منابع:

مقاله چیز کیک گردو و کدو

مقاله چیز کیک گردو و شاتوت

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason