ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

چیز کیک پسته ای – دستور پخت 2 نوع چیز کیک پسته

Home  /   چیز کیک پسته ای – دستور پخت 2 نوع چیز کیک پسته
چیز کیک پسته

انواع دسر پسته

پسته یکی از مغز دانه های مقوی و بسیار لذیذ است که دارای خواص و ارزش غذایی بالایی می باشد. از پسته می توان در تهیه و پخت انواع غذا، سس ها، سالاد، دسر و بستنی استفاده نمود. در این صورت علاوه بر لذت بردن از طعم دلنشین پسته، می توان از فواید آن در انواع غذا ها استفاده نمود. در این مقاله به بررسی دستور تهیه دو نوع چیز کیک پسته می پردازیم.

برای خرید پسته اعلا اکبری می توانید به بخش خشکبار فروشگاه اینترنتی هتمت مراجعه فرمایید.

1-چیز کیک پسته ای

مواد لازم برای لایه اول:

2 فنجان بیسکوییت آسیاب شده
2 قاشق غذا خوری شکر
6 قاشق غذا خوری کره بدون نمک، ذوب شده
1 قاشق چای خوری دارچین
1/2 پیمانه نمک

مواد لازم برای لایه پنیری:

  • 900 گرم پنیر خامه ای، نرم
  • 1 1/3 فنجان شکر
  • 1 فنجان پسته، آسیاب شده
  • 2 قاشق چای خوری عصاره بادام
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان خامه ترش
  • 1 فنجان خامه غلیظ
  • 4 قطره رنگ خوراکی سبز (اختیاری)

بیسکوییت ها را آسیاب کرده یا ریز خرد کنید و با شکر، نمک، دارچین و کره ترکیب نمایید. مخلوط بیسکوییت ها را در کف تابه فنری بریزید و در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 12 دقیقه بپزید. سپس بگذارید خنک شود.

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. پسته آسیاب شده، عصاره بادام و رنگ خوراکی را مخلوط کنید. در آخر خامه ترش و خامه غلیظ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

مواد را روی لایه اول ریخته و به مدت یک ساعت تا زمانی که پای سفت شود بپزید و سپس به مدت یک ساعت بگذارید خنک شود. قبل از سرو به مدت 3 ساعت در یخچال نگهداری شود.

ارزش غذایی چیز کیک پسته ای

چیز کیک پسته میان وعده ای مقوی و لذیذ است که دارای ارزش غذایی برابر با 660 کالری، 49 گرم چربی کل، 10 گرم پروتئین، 43 گرم کربوهیدرات کل، 33 گرم قند می باشد.

2-چیز کیک شکلاتی پسته ای-سفید

برای تهیه این چیز کیک به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

مواد لازم برای لایه اول

  • 1 فنجان خرده بیسکوییت شکلاتی
  • شکر 1/4 پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده

مواد لازم برای لایه دوم:

  • پنیر خامه ای، نرم شده
  • شکر 3/4 پیمانه
  • 1/2 فنجان خامه ترش
  • 1/4 قاشق چای خوری عصاره بادام
  • 4 عدد تخم مرغ
  • مخلوط پودینگ پسته و فیلینگ پای
  • وانیل سفید
  • 1/2 فنجان پسته پوست کنده خرد شده

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوییت و 1/4 فنجان شکر را مخلوط کرده و با کره هم بزنید. سپس مخلوط را در کف تابه ای چرب نشده فشار دهید. مواد به دست آمده را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه بپزید.

دمای فر را به 325 درجه فارنهایت کاهش دهید.

پنیر خامه ای را در ظرف بزرگی با سرعت متوسط بزنید تا کرم رنگ شود. ۳/۴ پیمانه شکر را با همزن بزنید تا کاملا نرم و کرم رنگ شود. سپس خامه ترش و عصاره بادام را اضافه کنید و با کاهش سرعت همزن، تخم‌مرغ‌ ها را یکی یکی اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند.

مخلوط پودینگ را با وانیل هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس پسته را روی آن بپاشید.

مخلوط را روی لایه اول ریخته و در دمای 325 درجه فارنهایت، به مدت 1 ساعت و 15 تا زمانی که کناره های چیزکیک سفت شود و کمی پف کند، اما با ضربه زدن به تابه، مرکز آن همچنان کمی حرکت می کند، بپزید. چیزکیک را در تابه روی توری سیمی به مدت 1 ساعت خنک کنید و حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

ارزش غذایی چیز کیک شکلاتی پسته ای-سفید

این دسر لذیذ و مقوی دارای ارزش غذایی برابر با 455 کالری، 29 گرم چربی کل، 7 گرم پروتئین، 43 گرم کربوهیدرات کل، 35 گرم قند می باشد.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از دستور پخت کیک پسته می توانید به مقاله کیک پسته ای – طرز پخت کیک پسته ای و کیک ایتالیایی پسته ای مراجعه فرمایید.

جمع بندی

پسته منبع عالی چربی های سالم، فیبر، پروتئین، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی مختلف از جمله ویتامین B6 و تیامین است. این مغز دانه های لذیذ، خواص زیادی داشته که نقش پر رنگی در سلامتی فردی دارند. از جمله فواید پسته بر سلامتی شامل کاهش وزن، کاهش کلسترول و قند خون، بهبود سلامت روده، حفظ سلامت چشم و عروق خونی می باشد.

به گفته متخصصان تغذیه مصرف پسته در انواع رژیم های غذایی، بهترین راه برای بهبود سلامت کلی بدن است. در این مقاله ما به بررسی و معرفی 2 دستور پخت چیز کیک پسته ای به عنوان میان وعده ای مغذی پرداختیم. امیدواریم از این دسر لذیذ لذت ببرید.

منابع:
مقاله چیز کیک پسته ای
مقاله چیز کیک شکلاتی پسته ای-سفید

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش پسته, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.