ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

چیز کیک فندقی شکلاتی بپزیم – دستور تهیه 2 چیز کیک فندقی

Home  /   چیز کیک فندقی شکلاتی بپزیم – دستور تهیه 2 چیز کیک فندقی
چیز کیک فندقی

چیز کیک فندقی

چیز کیک فندقی شکلاتی تقریباً بهترین دسری است که می تواند به عنوان یک میان وعده مغذی و سالم به همراه نوشیدنی های گرم و سرد میل شود. در این مقاله ما به دستور پخت چیز کیک فندقی شکلاتی و یک چیز کیک فندقی ایتالیایی، به همراه ارزش غذایی آنها را بررسی می کنیم.

برای خرید فندق سورت شده خندان اشکورات به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

1-چیز کیک فندقی شکلاتی

این کیک پنیر فندقی شکلاتی دسری غلیظ، غنی و کم شیرین است. می توان مقداری شکلات فندقی را در این چیز کیک بریزید و روی آن را با کوکی‌ های ویفری شکلاتی، فندق و خرده های شکلات بپوشانید.

مواد لازم:

  • کوکی ویفری شکلاتی، ریز خرد شده (حدود 3 فنجان)
  • 6 قاشق غذا خوری کره بدون نمک، ذوب شده
  • 1 فنجان شکلات شیری
  • 4 بسته پنیر خامه ای، در دمای اتاق
  • شکر سفید 1 فنجان
  • 1/2 فنجان شیر
  • تخم مرغ 4 عدد
  • 1/2 فنجان خامه ترش
  • 1 و 1/4 فنجان پودر فندقی شکلاتی شیری
  • 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • 1/4 فنجان پودر کاکائو
  • 1/4 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 فنجان شیر یا شکلات نیمه شیرین
  • 3/4 فنجان خامه غلیظ

دستور پخت:

فر را با دمای 350 درجه گرم کرده و یک قالب را چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ خرده های کوکی ویفر شکلاتی را با کره ذوب شده اضافه کنید.

در یک کاسه کوچک، شکلات های خود را در مایکروویو به مدت 30 ثانیه ذوب کنید و هم بزنید تا کاملا به حالت مایع تبدیل شود.

پنیر خامه ای و شکر را در همزن با سرعت متوسط هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

شیر، تخم مرغ، شکلات ذوب شده و خامه را به آن اضافه کنید و همزن را با سرعت متوسط روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.

پودر فندقی شکلاتی شیری و وانیل را اضافه کنید و دوباره با سرعت متوسط مخلوط کنید.

پودر کاکائو و آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کاملا جذب شود.

مواد به دست آمده را در قالب ریخته و به مدت 60 تا 75 دقیقه بپزید، تا زمانی که سفت شود.

فر را خاموش کرده و در آن را باز کنید تا کیک کاملا خنک شود.

تغییر دمای ملایم از ترک خوردن قسمت بالایی آن جلوگیری می کند.

پس از خنک شدن کامل می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید تا آماده سرو شود.

برای درست کردن لایه دوم، 1 فنجان شیر را با ¾ فنجان خامه غلیظ را در یک کاسه ریخته و به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

اجازه دهید 2 دقیقه دست نخورده بماند، سپس هم بزنید تا ترکیب شوند سپس روی کل چیزکیک یا برش ها بریزید.

در صورت تمایل با فندق خرد شده، کوکی های خرد شده بیشتر و تکه های شکلات خرد شده تزئین کنید.

ارزش غذایی چیز کیک شکلاتی فندقی

  • کالری: 638 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 71 گرم
  • پروتئین: 7 گرم
  • چربی: 36 گرم
  • چربی اشباع شده: 24 گرم
  • کلسترول: 99 میلی گرم
  • سدیم: 189 میلی گرم
  • پتاسیم: 335 میلی گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • شکر: 54 گرم
  • ویتامین A: 595IU
  • ویتامین C: 0.2 میلی گرم
  • کلسیم: 110 میلی گرم
  • آهن: 3.9 میلی گرم

2-پای چیز کیک شکلاتی-فندقی ایتالیایی

مواد لازم:

  • 2 بسته پنیر خامه ای، نرم شده
  • شکر 1/2 پیمانه
  • 1/2 فنجان پنیر ماسکارپونه
  • 1/4 فنجان خامه
  • 1 قاشق چای خوری آبلیمو
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق، کمی هم زده شده
  • شکلات ذوب شده

مواد لازم برای لایه دوم

  • 1/2 فنجان شکلات نیمه شیرین
  • 1/3 فنجان خامه فرم گرفته
  • 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • فندق کامل یا خرد شده، برشته شده

دستور پخت:

فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا یکدست شود. پنیر ماسکارپونه، خامه، آبلیمو و وانیل را هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا مخلوط شود. مواد را در قالب ریخته و به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که مرکز کیک تقریباً سفت شود بپزید. سپس ۱ ساعت روی توری سیمی خنک کنید.

در همین حال، برای لایه روی کیک، شکلات ها را در یک کاسه کوچک قرار دهید. در یک قابلمه کوچک، خامه را بجوشانید و روی تکه های شکلات بریزید. سپس هم بزنید تا یکدست شود. وانیل را به مواد اضافه کرده و آن آن را تا رسیدن به دمای اتاق خنک کنید. در حین خنک شدن لازم است گهگاه آن را هم بزنید.

مخلوط شکلات را روی پای پخش کنید؛ یک شب در یخچال بگذارید. درست قبل از سرو، روی آن را با فندق بپوشانید.

ارزش غذایی پای چیز کیک شکلاتی-فندقی ایتالیایی

  • 590 کالری
  • 47 گرم چربی (25 گرم چربی اشباع شده)
  • 152 میلی گرم کلسترول
  • 319 میلی گرم سدیم
  • 38 گرم کربوهیدرات (28 گرم قند، 1 گرم فیبر)
  • 9 گرم پروتئین

امیدواریم از این چیز کیک خوشمزه لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از خواص فندق می توانید به مقاله خواص فندق – بررسی 8 فایده فندق و مضرات احتمالی آن مراجعه فرمایید.

منابع:
مقاله پای چیز کیک شکلاتی-فندقی ایتالیایی
مقاله چیز کیک شکلاتی فندقی

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش فندق, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.