فهرست مطالب
بادام زمینی
بادام زمینی و فراودره های آن با خواص و ارزش غذایی بالایی که دارند، به عنوان یک میان وعده انرژی زا و سیر کننده مصرف میشوند. این فرآورده ها حاوی مقدار زیادی ویتامین B، پتاسیم، فسفر و منیزم هستند که با وجود کالری بالا، غنی از مواد مغذی هستند و کربوهیدرات کمی دارند. یکی از فراورده های این خشکبار، کره بادام زمینی است که مصرف آن با نان، در غذا و یا چیز کیک بادام زمینی و دیگر دسرها صورت میگیرد که هم سیر کننده و انرژی زا است و هم طعم خوشمزه و دلنشینی دارد.
برای خرید بادام زمینی و کره بادام زمینی آستانه به بخش مواد غذایی هتمت مراجعه کنید.
چیز کیک کره بادام زمینی
چیز کیک به دو صورت درست میشود: 1. پخت در فر 2. شکل گیری در یخچال
هر دو صورت خوشمزگی و ویژگی های خاص خود را دارند که حال میخواهیم دستورالعمل چیز کیک بادام زمینی با شکلات به دو صورت فر و یخچال، عنوانی است که در این مقاله به آن میپردازیم.
1. چیز کیک بادام زمینی و شکلات (شکل گیری در یخچال)
مواد لازم :
227 گرم بیسکوییت خورد شده
7 قاشق غذا خوری/ 100 گرم کره آب شده
680 گرم پنیر خامهای
188 گرم/ 2/1 1 لیوان شکر
270 گرم / 1 لیوان کره بادام زمینی
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
120 میلی لیتر / 2/1 لیوان خامه سنگین
120 میلی لیتر / 2/1 خامه سنگین (برای شکلات روی چیز کیک)
113 گرم شکلات
طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی:
- بیسکوییت را به خوبی در غذا ساز خورد کنید تا به شکل شن درآید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید تا مخلوط یک دست شود. کف قالب خود را چرب کنید و ترکیب را در آن یک دست پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
- در یک ظرف پنیر خامه ای را به مدت 1 دقیقه با هم زن برقی، هم بزنید. شکر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. کره بادام زمینی، وانیل و خامه سنگین را به آن اضافه کنید. بین اضافه کرد هر کدام ترکیب را به خوبی مخلوط کنید.
- مخلوط نهایی را با سرعت بال-مدیوم به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا یک دست و نرم شود. ترکیب را بر روی لایه بیسکوییتی بریزید و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید. (ماکسیموم یک شبانه روز)
- خامه را برای روی حرارت ملایم گرم کنید و سپ از روی اجاق برداشته و با شکلات ترکیب کنید تا به خوبی مخلوط شود. (میتوانی خامه را در مایکروفر گرم کنید. به مدت 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید و سپس با شکلات مخلوط کنید.) بگذارید به مدت 5 دقیقه خنک شود و سپس بر روی چیز کیک بریزید.
- چیز کیک را برا یک ساعت دیگر در یخچال قرار دهید . چیز کیک بادام زمینی و شکلات شما آماده است.
2. چیز کیک بادام زمینی و شکلات (پخت در فر)
مواد لازم :
- 227 گرم بیسکوییت شکلاتی
- 3 قاشق غذت خوری شکر گرانوله
- 8/1 قاشق چای خوری نمک
- 4 قاشق غذا خوری کره آب شده
- 680 گرم پنیر خامه ای
- 1 لیوان شکر قهوه ای
- 2/1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان کره بادام زمینی
- ¾ لیوان خامه سنگین
- ½ لیوان خامه ترش
- 170 گرم شکلات کم شیرین
- ¾ خامه سنگین
- 8/1 قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه:
- قالب چرب کنید و بگذارید فر در دمای 180 درجه سلسیوس گرم شود. بیسکوییت های شکلاتی را با غذا ساز آسیاب کنید تا به حالت شنی درآید. شکر و نمک را اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید. ترکیب را به یک ظرف دیگر منتقل کنید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا یک دست شود. مواد در قالب پهن کنید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
- در یک ظرف بزرگ، پنیر خامه ای را با هم زن برقی بر روی سرعت مدیوم هم بزنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا نرم و پفکی شود. شکر و نمک را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پس از 3 تا 4 دقیقه وانیل را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
- تخم مرغ ها را اضافه کنید. پس از اضافه کردن هر تخم مرغ مخلوط را هم بزنید. کره بادام زمینی، خامه سنگین و خامه ترش را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بر روی لایه بیسکوییتی بریزید. قالب را در یک ظرف بزرگ تر قرار دهید و در کف آن آب گرم بریزید. چیز کیک را تا وقتی روی آن طلایی شود بپزید. (حدودا 1 ساعت و نیم) بگذارید کیک به آرامی خنک شود.
- هنگامی که چیز کیک خنک شد، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
- بر روی شعله ملایم خامه را گرم کنید. خامه گرم را بر روی شکلات بریزید و پس از هم زدن به آن نمک را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سس را بر روی چیز کیک بریزید و دسر شما آماده سرو است.
جمع بندی
چیز کیک بادام زمینی یک دسر و میان وعده لذیذ میباشد که دارای ارزش غذایی و خواص فراوانی است. شما میتوانید با درست کردن چیز کیک بادام زمینی به دو صورت متفاوت، یک عصرانه خوشمزه و دلنشین همراه با یک نوشیدنی گرم برای خود و خانواده و دوستان داشته باشید.
منابع:
چیز کیک بادام زمینی با شکلات (بدون پخت)
چیز کیک بادام زمینی با شکلات (پخت در فر)