ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

آیا خوردن شیره انگور در دوران بارداری بی خطر است؟ – 6 دلیل بر اهمیت مصرف شیره انگور در بارداری

Home  /   آیا خوردن شیره انگور در دوران بارداری بی خطر است؟ – 6 دلیل بر اهمیت مصرف شیره انگور در بارداری
شیره انگور در دوران بارداری

آیا می توان در دوران بارداری شیره انگور خورد؟

شیره انگور از میوه‌ ی انگور که سرشار از قند، ویتامین ‌ها، اسید های آلی، اسید فولیک، پکتین و فیبر است به دست می آید. علاوه بر این، حاوی چندین آنتی اکسیدان است که می تواند برای سلامتی مفید باشد. از این رو، خوردن انگور و شیره انگور در دوران بارداری در حد اعتدال برای دریافت مواد مغذی کافی و بهره مندی از مزایای سلامتی میوه کمک می کند. علاوه بر این کنترل مصرف انگور و مشتقات آن بسیار مهم است زیرا حاوی سطوح بالایی از رسوراترول است که در صورت مصرف بیش از حد، می تواند سمی باشد.

برای خرید شیره انگور ملایر می توانید به بخش فروش شیره انگور هتمت مراجعه فرمایید.

آیا شیره انگور در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟

برخی از عوارض احتمالی شیره انگور در دوران بارداری:

مشکل اصلی مصرف بیش از حد انگور این است که حاوی مقادیر زیادی رسوراترول است. این یک ترکیب سمی است که ممکن است برای زنان باردار که هورمون های آنها نامتعادل است خطرناک باشد. همچنین ممکن است منجر به مسمومیت با رسوراترول شود که می تواند عوارض زیادی در دوران بارداری ایجاد کند.

برخی از شیره انگور که از انگور های خام و ترش اسیدی درست می شوند، ممکن است در صورت مصرف بیش از حد باعث سوزش سر دل، سردرد، حالت تهوع و استفراغ شود.

اگرچه قند های طبیعی موجود در انگور طعم عالی دارند، اما ممکن است سطح قند خون را افزایش دهند.

خواص شیره انگور در دوران بارداری

شیره انگور زمانی که به میزان مناسب مصرف شود، منبع خوبی از انرژی می باشد. در واقع یک ماده مغذی است که به دلیل داشتن آهن و کلسیم باعث رشد استخوان ها شده و اثرات ناشی از کم خونی را کاهش می دهد. علاوه بر این با محتوای آنتی اکسیدانی خود سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

1-مفید برای مادران دارای کم خونی

شیره انگور به دلیل داشتن آهن به راحتی در بدن جذب می شود باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون می شود.

2-تقویت سیستم ایمنی مادران باردار

شیره انگور به دلیل داشتن پتاسیم غنی در تنظیم فشار خون بسیار موثر است. آنتی اکسیدان موجود در شیره با افزایش مقاومت بدن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

3-تقویت استخوان های مادران باردار و کودک

شیره انگور باعث تقویت و شکل گیری استخوان ها می شوند. به دلیل حجم بالای کلسیم، ساختار استخوان را تقویت می کند. همچنین به داشتن دندان های سالم کمک می کند. علاوه بر این از زنان در برابر بیماری های استخوانی به ویژه در دوران بارداری و یائسگی جلوگیری می نماید.

4-برطرف کننده یبوست

یکی از خواص شیره انگور در دوران بارداری تسکین دستگاه گوارش است. معده و روده را آرام کرده و عوارض گوارشی دوران بارداری را کاهش می دهد.

5-کاهش خطرات بیماری های قلبی

شیره انگور در مقایسه با سایر قند ها و شیرین کننده ها دارای نسبت بالاتری از آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو مرتبط با اختلالات مختلف و بیماری های دژنراتیو محافظت می کنند. این باعث می شود که شیره انگور جایگزین بهتری برای شکر تصفیه شده برای اکثر مادران باشد.

یک قاشق غذاخوری ملاس حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان و منگنز است. منگنز از DNA در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. شیره انگور به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر، از مادران مستعد بیماری های قلبی محافظت می کند.

6-انرژی زا

کربوهیدرات ها و چربی های شیره انگور در بدن به انرژی تبدیل می شوند. علاوه بر این به دلیل داشتن مقدار زیادی آهن به ذخیره انرژی در بدن کمک می کند. آهن همچنین یک ماده ضروری برای انتقال اکسیژن در خون به روش سالم است.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از دیگر خواص شیره انگور برای بارداری می توانید به مقاله اهمیت مصرف شیره انگور در بارداری – 9 فایده شیره انگور برای مادران باردار مراجعه فرمایید.

فواید تغذیه ای شیره انگور

شیره انگور حاوی گلوکز و فروکتوز است که پس از مدت کوتاهی بعد از مصرف، بدون نیاز به هضم وارد خون می شود و به دلیل دارا بودن کلسیم، پتاسیم، منیزیم، کروم، آهن و B منبع بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی است. یک قاشق غذاخوری (10 گرم) شیره انگور، به طور متوسط 15 کالری دارد و حاوی حدود 1 میلی گرم آهن، 40 میلی گرم کلسیم است. صد گرم شیره انگور تقریباً 293 کالری انرژی دارد.

شیره انگور با انرژی بالا منبع غذایی مهمی مخصوصاً برای کودکان، ورزشکاران، مادران باردار و شیرده است که به تشکیل گلبول ‌های خون (گلبول‌های قرمز) در بدن کمک می کند و برای کم‌خونی مفید است.

اهمیت آهن در دوران بارداری

یک قاشق غذاخوری شیره انگور 20 درصد آهن مورد نیاز بدن را تامین می کند. کمبود آهن باعث بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله سرگیجه، خستگی، ریزش مو، تحریک پذیری و کم خونی می شود. آهن در دوران قاعدگی و بارداری برای زنان نقش مهمی در عملکرد خون و سلول دارد و برای تولید انرژی ضروری است.

  • آهن به بدن در مبارزه با عفونت ها کمک می کند.
  • از عملکرد مغز و ماهیچه ها پشتیبانی می کند.
  • به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
  • رشد سالم سلول ها را تقویت می کند و باعث ترمیم سریع و آسان بافت در هر نوع آسیب پوستی می شود.
  • تشکیل گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.

نقش کلسیم در دوران بارداری

یک قاشق غذاخوری شیره انگور 17 درصد کلسیم را تامین می کند. شیره انگور سرشار از کلسیم است که استخوان ها را سالم نگه می دارد.

  • کلسیم نقش مهمی در عملکرد آنزیم ها و عملکرد غشای سلولی دارد.
  • موجب استحکام دندان های کودک و مادر می شود.
  • محافظت از بدن در برابر بیماری های استخوانی که در دوران بارداری شایع هستند.
  • برای سلامت روده بزرگ، سلامت قلب، لخته شدن خون، فعالیت اعصاب مغز و عملکرد ماهیچه ها نقش حیاتی دارد.

نقش منیزیم در دوران بارداری

  • از سیستم عصبی محافظت می کند.
  • با متعادل کردن حجم کلسیم در اعصاب و عروق خونی، موجب آرامش اعصاب می گردد.
  • برای سردرد و خستگی مفید است.

نقش پتاسیم در بارداری

یک قاشق غذاخوری شیره انگور حدود 14.5 درصد پتاسیم را تامین می کند.

  • پتاسیم برای حفظ سلامت قلب و عروق و افزایش تراکم استخوان مادران باردار بسیار مهم است.
  • این ماده به سلامت فشار خون پایین کمک می کند. خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.

اهمیت سلنیوم در بارداری

یک قاشق غذاخوری شیره انگور به طور متوسط 5 درصد نیاز سلنیوم را برآورده می کند.

  • سلنیوم در عملکرد تیروئید، محافظت آنتی اکسیدانی، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب و عروق مفید است.
  • در پیشگیری از بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید بسیار موثر است.
  • کمبود سلنیوم می تواند باعث این مشکلات و سایر مشکلات سلامتی شود.

نقش ویتامین ها در بارداری

یک قاشق غذاخوری شیره انگور 7.5 درصد ویتامین B6 را تامین می کند.

  • ویتامین B6 برای سیستم ایمنی، سیستم عصبی، تشکیل سلول، سلامت خون و تولید انرژی ضروری است.
  • ویتامین ها دارای خواص ضد التهابی و ضد سرطانی است.

منابع:
مقاله انگور در بارداری – فواید و عوارض جانبی
مقاله خواص شیره انگور

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش شیره انگور, بارداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason