مشاهده کنید:

2 روش تهیه تارت عسلی – چگونه تارت عسلی بپزیم؟

Home  /   2 روش تهیه تارت عسلی – چگونه تارت عسلی بپزیم؟
تهیه تارت عسلی

تارت عسلی

همانطور که می‌دانید عسل یک ماده غذایی لذیذ، خوشمزه و در عین حال مفید و سالم است. این محصول خواص زیادی به همراه دارد و علاوه بر مصرف غذایی، مصارف درمانی نیز دارد. چه چیزی می‌تواند بهتر از این باشد که یک دسر لذیذ با این ماده غذایی طلایی داشته باشیم؟ در ادامه روش تهیه تارت عسلی را بررسی می کنیم.

انواع تارت عسلی

۱- تارت عسل و لیمو: یک دسر لذیذ و خوشمزه

برای تهیه تارت عسلی در منزل به سادگی با داشتن مواد اولیه می توان این دسر خوشمزه و جذاب را درست کرد.

مواد لازم برای نان تارت:

  • کره بدون نمک: 75 گرم
  • پودر شکر: 50 گرم
  • پودر بادام: 25 گرم
  • نمک: 1 گرم
  • یک تخم مرغ
  • آرد: 125 گرم

طرز تهیه نان تارت:

برای تهیه تارت عسلی، ابتدا باید نان آن را درست کنید. بدین منظور کره بدون نمک، پودر شکر، پودر بادام و نمک را در یک ظرف بریزید و پس از ترکیب آنها را الک کنید. کره را در مایکروفر مقداری گرما دهید تا نرم شود سپس تا جایی که یک دست شود برهم بزنید و پودرهای الک شده را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

تخم مرغ را در ظرفی جدا خوب هم بزنید و در 3 تا 5 مرحله به آرامی به ترکیب خود اضافه کنید.

پس از ترکیب شدن تخم مرغ با مواد، آرد را به ظرف اضاقه کنید و تا یک دست شدن خمیر آنها را با هم ترکیب کنید. خمیر به دست آمده را در سلیفون بپیچید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند. سپس آن را به اندازه ظرفتان با وردنه به قطر 3 میلی‌متر پهن کنید.

*توجه داشته باشید که اگر خمیر نرم و چسبنده شود امکان دارد بشکند، در این صورت خمیر را دوباره در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.


خمیر را در ظرف خود پهن کنید و مطمئن شوید تمام ظرف را پوشش داده. با چنگال، روی تمام سطح خمیر سوراخ ‌های پی در پی ایجاد کنید. برای سنگین شدن ظرف و شکل گیری خمیر، در ظرفی فویلی متناسب با اندازه ظرفتان گرانول‌های آلومینیوم بریزید. (در صورت عدم دسترسی به گرانول‌های آلومینیوم، می‌توانید از یک ظرف سنگین استفاده کنید.)

پیش از قرار دادن خمیر در فر، بگذارید فر در درجه 180 درجه سیلیسیوس گرم شود و سپس خمیر را در 160 درجه سیلیسیوس به مدت 35 دقیقه (و یا در صورت الزام بیشتر) بپزید. بعد از 35 دقیقه آلومینیوم را از روی خمیر بردارید و با برس آشپزی بر روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید. دوباره به مدت 5 دقیقه با دمای 140 درجه سیلیسیوس در فر قرار دهید.

مواد لازم برای کرم لیمو:

  • آب لیمو: 20 گرم
  • آب لیمو عسل: 30 گرم
  • پوست لیمو: نصف لیمو
  • شکر گرانوله: 45 گرم
  • یک تخم مرغ
  • کره بدون نمک: 50 گرم
  • شکلات سفید: 20 گرم
  • پودر ژله: 4 گرم
  • آب: 16 گرم

طرز تهیه:

پودر ژله را در آب ولرم ترکیب، شکلات سفید خود را ریز و کره را قطعه قطعه کنید و کنار قرار دهید.

پوست لیمو و آب لیمو و آب لیمو عسل را در یک ظرف بریزید و و با ترکیب شکر و تخم مرغ مخلوط کنید. بر روی شعله کم هم بزنید تا به یک مایع غلیظ برسید. سپس ترکیب را از روی گاز بردارید و ژلاتین و شکلات سفید را به آن اضافه کنید و تا یک دست شدن، آن را هم بزنید.

برای جدا کردن پوست و غیره از ترکیب، آن را از صافی رد کنید. وقتی دما به 50 درجه رسید کره را اضافه کنید. قبل از اضافه کردن کرم به تارت، بگذارید کرم خوب خنک شود. سپس آن‌ها را یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

مواد لازم برای ژله:

  • آب: 340 گرم
  • شکر گرانوله: 30 گرم
  • عسل: 40 گرم
  • آب لیمو:10 گرم
  • ورق ژلاتین: 10 گرم

طرز تهیه:

ژلاتین را در آب سرد قرار دهید و بگذارید نرم شود.آب و آب لیمو را بر روی شعله کم گرما دهید. عسل و شکر را به مخلوط اضافه کنید و تا یک دست شدن هم بزنید. سپس برگه‌های ژلاتین را به مخلوط اضافه و با مخلوط ترکیب کنید. بگذارید خنک شود و سپس بر روی ترکیب تارت و کرم بریزید.

اکنون شما یک دسر خوشمزه و سالم دارید. امیدوارم از خوردن این دسر لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر جهت آکاهی از تاثیر عسل بر بهبود گلو درد و سرفه، می توانید به مقاله درمان خشکی گلو، گلودرد و سرفه با عسل – معرفی 4 معجون با عسل جهت بهبود علائم کرونا مراجعه فرمایید.

۲- تارت عسل: ساده و دلنشین

برای تهیه تارت عسلی ساده می توان با مواد زیر و دستور پخت آسان، این دسر لذیذ را درست کرد.

مواد لازم تارت:

  • آرد: 1 1/4 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 1 قاشق غذا خوری
  • دارچین: 1/16 قاشق چای خوری
  • کره بدون نمک: 1/2 لیوان
  • آب سرد: 1/4 لیوان

مواد لازم کاسترد عسل:

  • شیر: 2 لیوان
  • عسل: 1/2 لیوان
  • یک شاخه وانیل له شده
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • نشاسته ذرت: 5 قاشق غذا خوری
  • کره سرد: 1 قاشق غذا خوری
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه نان تارت:

برای تهیه تارت عسلی ابتدا آرد، نمک، شکر و دارچین را با هم ترکیب کنید. کره را قطعه قطعه و با ترکیب اولیه، مخلوط کنید تا جایی که حالت شنی بگیرد. مخلوط را به آرامی در آب سرد هم بزنید تا غلیظ و یک دست شود. خمیر را با سلیفون بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را با دمای 180 درجه سیلیسیوس گرم کنید. خمیر را بین دو تکه کاغذ آشپزی قرار دهید و پهن و داخل قالب(ها) قرار دهید. بگذارید خمیر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد. کاغذها را بردارید و دوباره به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه‌های آن قهوه‌ای شود.

طرز تهیه کرم عسل:

شیر، عسل و چوب وانیل را گرما دهید تا جوش بیاید. زرده تخم مرغ، چوب وانیل خراشیده شده، نمک و نشاسته ذرت را باهم ترکیب کنید و سپس با ترکیب شیر گرم به آرامی، تا یک دست شدن هم بزنید. ظرف سس را بر روی شعله کم قرار دهید تا مایع غلیظ شود.

پس از خنک شدن کاسترد، آن را با کره و عصاره وانیل مخلوط کنید. ترکیب را از صافی برای جدا کردن ناخالصی‌ها رد کنید. کاسترد خنک شده را بر روی نان تارت بریزید و ظرف(ها) را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. امیدوارم از این تارت عسل لذت ببرید.

جمع بندی

تارت عسلی یک دسر بسیار خوشمزه است که می توانید به عنوان میان وعده ای مقوی با چای و قهوی میل کنید. برای تهیه تارت عسلی از مجموعه مواد اولیه به همراه عسل می توان استفاده کرد.

برای خرید عسل جنگلی با موم ارتفاعات شرق گیلان می توانید به بخش فروش عسل هتمت مراجعه فرمایید.

منابع:

مقاله چگونه تارت ژله ای لیمو و عسل بپزیم؟

مقاله طرز تهیه تارت عسلی

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش عسل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Refund Reason