ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

چگونه بستنی کره بادام زمینی درست کنیم؟ – 2 دستور تهیه بستنی خانگی کره بادام زمینی

Home  /   چگونه بستنی کره بادام زمینی درست کنیم؟ – 2 دستور تهیه بستنی خانگی کره بادام زمینی
بستنی کره بادام زمینی

کره بادام زمینی

کره بادام زمینی دارای فواید بسیاری برای سلامت بدن است که ارزش غذایی بالایی دارد. از کره بادام زمینی دسر های خوشمزه ای می توان درست کرد که یکی از آنها بستنی کره بادام زمینی است. بستنی خانگی کره بادام زمینی یک دسر لذیذ برای روز های گرم تابستانی است.

برای خرید کره بادام زمینی می توانید به بخش فروش محصولات بادام زمینی هتمت مراجعه فرمایید.

چگونه بستنی کره بادام زمینی درست کنیم؟

این بستنی کره بادام زمینی بدون تخم مرغ است، بنابراین به اندازه برخی از دستور العمل های بستنی مبتنی بر کاسترد غنی نیست.

مواد لازم برای تهیه بستنی کره بادام زمینی

  • 1 فنجان کره بادام زمینی خامه ای
  • شکر دانه ریز 3/4 پیمانه
  • 1 فنجان شیر
  • 2 فنجان خامه غلیظ
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • مواد اضافی ترکیبی:
  • 1 فنجان بادام زمینی خرد شده
  • 1/3 فنجان کره بادام زمینی خامه ای

روش تهیه

در یک کاسه بزرگ، کره بادام زمینی، شکر، خامه غلیظ، شیر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید. چند دقیقه هم بزنید تا شکر کمی حل شود.

مواد بستنی را در کاسه ای را که از شب قبل فریز کرده اید، بریزید.

وقتی مواد بستنی خوب و غلیظ به نظر رسید، پس از حدود 25 تا 30 دقیقه (طبق دستورالعمل بستنی ساز)، می توانید بادام زمینی های خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر هم بزندی تا با مواد بستنی مخلوط شوند.

کره بادام زمینی را در یک کاسه کوچک در مایکروویو به مدت 30 ثانیه ذوب کنید تا حالت خامه ای و آبکی پیدا کند تا راحت تر ریخته شود.

حدود 1/4 بستنی را در یک ظرف بریزید سپس مقداری کره بادام زمینی را اضافه کنید، آن را هم بزنید. (اگر بادام زمینی را به بستنی ساز اضافه نکردید، اکنون مقداری از آن را داخل مواد بریزید). سپس 1/4 دیگر بستنی را اضافه کنید و این کار را تکرار کنید تا به بالا برسید و از تمام بستنی و تمام کره بادام زمینی استفاده کنید.

ظرف را با پلاستیک یا فویل بپوشانید و آن را در فریزر قرار دهید تا حداقل 6 ساعت منجمد شود و جامد تر شود.

نکاتی برای تهیه بستنی خانگی کره بادام زمینی

فراموش نکنید که کاسه فریزر بستنی ساز خود را حداقل 12 تا 24 ساعت قبل از اینکه بستنی را درست می کنید، در فریزر قرار دهید.

می توانید مقدار خامه را کم کنید تا چربی و کالری کمتری داشته باشد.

اگر تکه های شکلاتی نمی خواهید، می توانید به جای آن انواع تنقلات دیگر استفاده کنید. (برخی از انتخاب های خوشمزه عبارتند از: اسنیکر، تکه های ریز اسمارتیز و غیره.)

باقیمانده بستنی را با پوشش پلاستیکی و فویل در فریزر (یا ظرف درب دار) تا 2 هفته نگهداری کنید.

ارزش غذایی بستنی کره بادام زمینی

  • کالری: 586 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • پروتئین: 13 گرم
  • چربی: 44 گرم
  • چربی اشباع شده: 18 گرم
  • کلسترول: 69 میلی گرم
  • سدیم: 346 میلی گرم
  • پتاسیم: 389 میلی گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • شکر: 33 گرم
  • ویتامین A: 755IU
  • ویتامین C: 1 میلی گرم
  • کلسیم: 96 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم

دستور تهیه بستنی کره بادام زمینی با 3 مواد تشکیل دهنده

فقط از سه ماده ساده در این دستور بستنی کره بادام زمینی استفاده شده است. شما به موز، کره بادام زمینی و بادام زمینی بو داده نیاز دارید. این ترکیب کلاسیک منبع عالی کربوهیدرات های غنی از فیبر و پروتئین است و یک دسر عالی برای گیاهخواران به شمار می رود.

مواد لازم:

  • 3 عدد موز بزرگ، برش خورده و منجمد
  • 3 قاشق غذا خوری کره بادام زمینی خامه ای
  • ¼ فنجان بادام زمینی بو داده، برای روی بستنی

روش تهیه:

موز و کره بادام زمینی خود را به غذاساز اضافه کنید و با سرعت بالا برای حدود 30 ثانیه مخلوط کنید و سپس مواد را هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام برش های موز ترکیب شده اند. اگر در له کردن موز مشکل دارید، می توانید یک قاشق غذا خوری شیر یا آب به آن اضافه کنید تا این فرآیند تسریع شود.

وقتی همه چیز یکدست شد و به قوام خامه ای رسید، آن را در یک کاسه کوچک بریزید. در این مرحله بستنی را با بادام زمینی بو داده می‌ پوشانید و کره بادام‌ زمینی بیشتری را روی آن می‌ریزید. ممکن است لازم باشد کره بادام زمینی را در مایکروویو ذوب کنید تا یک قوام قابل ریختن بدست آورید.

همچنین می‌توانید روی بستنی، از موادی مانند تکه های شکلات تلخ، تکه ‌های نارگیل خرد شده و … اضافه کنید.

برای این دستور بستنی موز، دو گزینه دارید. اگر دوست دارید بستنی یک قوام کمتر سفت و نرم داشته باشد می توانید بدون منجمد کردن آن را میل نمایید. اما اگر می‌خواهید قوام سفت‌ تری داشته باشید، آن را به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید، سپس خارج کنید و لذت ببرید.

باقی ‌مانده‌ بستنی در ظرف در بسته داخل فریزر تا سه ماه نگهداری می شود. این بستنی با گذشت زمان سفت می‌شود، بنابراین لازم است قبل از مصرف حدود پنج دقیقه اجازه دهید بیرون بماند.

نکات کلیدی

کلید این بستنی، موز یخ زده است. مطمئن شوید برش های موز به صورت جامد منجمد شده اند تا بهترین و خامه ای ترین قوام را داشته باشند. توصیه می کنیم آنها را یک شب یا حداقل چهار ساعت منجمد کنید.

ارزش غذایی بستنی کره بادام زمینی و موز

  • کالری در هر وعده 429
  • چربی کل 22.0 گرم
  • چربی اشباع 3.9 گرم
  • چربی ترانس 0.0 گرم
  • کلسترول 0.0 میلی گرم
  • کل کربوهیدرات 54.9 گرم
  • فیبر رژیمی 8.1 گرم
  • کل قند 28.3 گرم
  • سدیم 9.4 میلی گرم
  • پروتئین 12.3 گرم

امیدواریم از این بستنی های خوشمزه لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از خواص کره بادام زمینی می توانید به مقاله 8 خاصیت کره بادام زمینی – آیا کره بادام زمینی چاق کننده است؟ مراجعه فرمایید.

منابع:
مقاله دستور تهیه بستنی کره بادام زمینی با 3 مواد تشکیل دهنده
مقاله بستنی کره بادام زمینی

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش بادام زمینی, آموزش کره بادام زمینی, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.