ارسال تمامی سفارشات در هتمت رایگان شد.
مشاهده کنید:

بستنی فندقی – 9 مرحله در فرایند تهیه بستنی فندقی

Home  /   بستنی فندقی – 9 مرحله در فرایند تهیه بستنی فندقی
بستنی فندقی

بستنی فندقی

وقتی نوبت به تهیه بستنی های مغزدار می رسد، بافت و کیفیت بستنی است که حائز اهمیت است. در درست کردن بستنی های خانگی مواردی مثل میزان تازگی و قند می تواند متفاوت باشد، اما برای به دست آوردن کیفیت باید از مواد اولیه تازه و دستور تهیه درست پیروی کرد.

تنها چیزی که برای بستنی های آجیلی عالی نیاز داریم، مغز های کامل با بهترین کیفیت ممکن است که برشته و پوست کنده می شوند.

برای خرید فندق سورت شده اشکورات می توانید به بخش فروش خشکبار هتمت مراجعه فرمایید.

مواد اولیه برای تهیه بستنی فندقی

  • 1 فنجان فندق پوست کنده و برشته شده
  • ½ فنجان شکر
  • ⅜ قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • 6 عدد زرده تخم مرغ
  • ¾ فنجان (150 گرم) شکر
  • 1 و نیم فنجان (360 میلی لیتر) شیر کامل
  • 1 و نیم فنجان (360 میلی لیتر) خامه غلیظ
  • ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق غذا خوری (15 گرم) کره
  • پنیر ماسکارپونه به مقدار مورد نیاز
  • شکلات تکه ای دلخواه

روش تهیه بستنی فندقی

1-با خرد کردن فندق های برشته شده با پوست شروع می کنم. برشته کردن باعث می شود طعم فندق به راحتی در شیر و خامه ترکیب شود. ریز خرد کردن یا حتی آسیاب کردن فندق، چه به شکل خمیر یا کره، کیفیت بستنی را به حداکثر می رساند. این امر همچنین باعث می‌شود فندق ها ‌ها شیر و خامه را به مراتب بیشتر جذب کنند و در نتیجه ترکیب نهایی نزدیک‌ تر به پوره باشد.

2-بعد از خرد کردن، فندق ها را قبل از اضافه کردن شیر و خامه در یک ظرف بزرگ به همراه یک دانه وانیل خرد شده و خراشیده تفت می دهیم. این کار کیفیت مغزی و خامه ای فندق را به روشی دوست داشتنی بازتاب می دهد که البته استفاده از وانیل انتخابی است.

3-مخلوط فندق با شیر و خامه روی حرارت متوسط به جوش می آید، سپس روی آن را می پوشانیم و تا دمای اتاق خنک می کنیم.

سپس آن را یک شب یا تا 36 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

4-پس از سرد شدن، مخلوط را یک بار دیگر به جوش می‌آوریم تا مطمئن شویم لایه ‌ای از چربی که اطراف فندق‌ ها بسته شده است کاملاً آب شده و آجیل‌ ها تا حد ممکن طعم و مزه دارند. سپس فندق ها را از طریق یک الک توری ریز صاف می کنم و به آرامی هم می زنم و فشار می دهم تا مواد طعم دار شده با فندق از دانه ها جدا شوند.

در این مرحله دیگر نیازی به این فندق ها نداریم، البته می توان از آنها در تهیه نوتلای خانگی خامه ای استفاده کرد.

5-هنگامی که مواد خنک شد، تخم مرغ و شکر را به همراه دانه های وانیل اضافه می کنیم و سپس مواد را با همزن می زنیم. پس از ترکیب شدن، کمی ماسکارپونه را داخل ظرف می ریزیم.

ماسکارپونه دارای یک ویژگی طبیعی شیرین است که به نظر می ‌رسد طعم فندق را تقویت می‌کند و همچنین محتوای لبنی بستنی را تکمیل می‌کند.

6-مواد بستنی را روی حرارت متوسط رو به پایین می گذاریم و تمام مدت با یک کفگیر انعطاف پذیر و مقاوم در برابر حرارت هم می زنیم. وقتی مخلوط گرم شد، حرارت را تا حد متوسط افزایش می‌دهم تا مواد بپزد.

7-سپس چاشنی نمک و وانیل را برای تنظیم طعم به ترکیب اضافه می کنیم. به خاطر داشته باشید که بستنی پس از یخ زدن طعم شیرین کمتری خواهد داشت، بنابراین در مصرف نمک زیاده روی نکنید.

8-در مرحله بعد مواد را با پوشاندن در ظرف بستنی، برای جلوگیری از جذب بو و از دست دادن رطوبت اضافی از طریق تبخیر، در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

9-سپس مواد را در بستنی ساز ریخته و بلافاصله بعد از آن قابل سرو است.

ارزش غذایی بستنی فندقی

  • کالری: 294 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • چربی: 22 گرم
  • چربی اشباع شده: 8 گرم
  • کلسترول: 46 میلی گرم
  • سدیم: 186 میلی گرم
  • پتاسیم: 223 میلی گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • شکر: 17 گرم
  • ویتامین A: 535IU
  • ویتامین C: 1.2 میلی گرم
  • کلسیم: 117 میلی گرم
  • آهن: 0.8 میلی گرم

برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از خواص فندق می توانید به مقاله خواص فندق – بررسی 8 فایده فندق و مضرات احتمالی آن مراجعه فرمایید.

نتیجه گیری

بستنی فندقی یک دسر لذیذ و خوشمزه است که با خواص بالا و ارزش غذایی غنی می تواند یک میان وعده مقوی و لذیذ در روز های گرم تابستان باشد. در این مقاله ما دستور تهیه یک بستنی فندقی را ذکر کردیم که با مواد قابل دسترس و سالم می توان آن را در خانه درست کرد. این میان وعده مقوی با مواد اولیه در دسترس و دستور تهیه آسان آماده شده است. امیدواریم از تهیه این بستنی فندقی لذت ببرید.

منابع:

مقاله چگونه بستنی فندقی درست کنیم؟

مقاله بستنی فندقی

دسته بندی محصولات آموزش, آموزش فندق, دستور پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Refund Reason

به مشتاقان این محصول بپیوندید لطفا ادرس ایمیل خود را وارد کنید ما با شما ارتباط خواهیم گرفت.